Jelo koje biste mogli jesti baš svaki dan?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne ne... nije to čorba... to je vrlo jednostavno jelo.

Isprži se crni luk seckan, i doda se seckana paprika (crvena, zelena, žuta, ili kombinovano), i par oljuštenih paradajza. Od začina samo so.

Kada se sve dobro uprži da ispari voda, može da se doda i nekoliko jaja. (mada to nije obavezno)

To je sve... ovako otprilike izgleda kad ga ja spremim:

Pogledajte prilog 1167131
Ok,...to zovemo prženica, lovačka prženica je samo zelena paprika i jaja.

Jela koja bih mogla jesti svaki dan:
1. Pržene mlade krompiriće.
2. Razne pite ( sirnica, zeljanica, sa šampinjonima , sa tikvicama).
3. Pohovane tikvice.
4. Rolovana piletina.
5. Pizza kaprićoza.
6. Kuglice sa kačkavaljem.
7. Cezar salatu na moj način.
8. Pomfrit.
9. Jaja na milion načina.
10. Proja sa sirom ili zeljem i sirom.
11. Kuvani kukuruz.
12. Čizkejk sa šumskim voćem.
13. Lava kolač.
14. Palačinke razne ( obične, sa heljcunim brašnom, američke,slane, slatke, pohovane , sveeee).
15. Rafaelo kuglice i sve na foru tog rafaelo krema sa kokosom i mlekom u prahu.
16. Starinski kolač sa višnjama.
17. Beze torta.

Ima još sveeega 😋🤤

Poslednja izmena:
Ne ne... nije to čorba... to je vrlo jednostavno jelo.

Isprži se crni luk seckan, i doda se seckana paprika (crvena, zelena, žuta, ili kombinovano), i par oljuštenih paradajza. Od začina samo so.

Kada se sve dobro uprži da ispari voda, može da se doda i nekoliko jaja. (mada to nije obavezno)

To je sve... ovako otprilike izgleda kad ga ja spremim:

Pogledajte prilog 1167131
Е, ја га пред крај лета, када добијем домаћи парадајз и паприку које је немогуће пјести свеже у тој количини направим у тегле, као зимницу. Али густо као ајвар, кувам да течност испари. Мени је то најлепша ”салата” из тегле. Уз добар сир.

Е, ја га пред крај лета, када добијем домаћи парадајз и паприку које је немогуће пјести свеже у тој количини направим у тегле, као зимницу. Али густо као ајвар, кувам да течност испари. Мени је то најлепша ”салата” из тегле. Уз добар сир.
Ako treba pomoć da se pojede, zovi.

Back