Sara
Poznat
- Poruka
- 7.547
Burek sa meso
šopska salata
punjena pljeskavica
Prebranac posni
bajadera
šopska salata
punjena pljeskavica
Prebranac posni
bajadera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P i ja brate al 2 dana ne mogu da zaredjam, prosto me uspori i baci na spavanjePasulj ,najvise ga volim.

ala si ti gladan...Svako od nas ima neko jelo koje bi verovatno mogao jesti bukvalno svakog dana (pored ostale raznovrsne hrane koju jede, razume se)
Koje je to jelo koje biste poneli na pusto ostrvo kad bi vam neko rekao da morate da odaberete samo jedno?
Kod mene je tesna situacija, morao bih da biram između
a) sarmice (sitno savijene)
b) bećarac (sataraš)
c) musaka od pečenih paprika.
Postoji mnogo jela koje mnogo volim (biftek, pečeno pile, ruska salata, kupus salata, čorbast pasulj, pečeni losos, pizza, bolonjeze špagete) - ali nijedno od njih ne bih mogao da jedem baš baš svaki dan. Osim ova tri gore.
Pogledajte prilog 1166404
Da, recimo ja mislim da bih pohovane paprike crvene mogao svaki dan jesti. Prijaju i za doručak, i ručak i večeru.Supu,tikvice,krofne,pecene paprike...e,sad da li bih mogla bas svaki dan,ne znam..ali mogu jesti vise dana ,a da mi ne dosadi.
Da. Treba menjati.Sve bi dosadilo posle nedelju dana
Osim tune može sve, pa i tikvice.Rižoto sa morskim plodovima.
Tuna salata.
Bruskete.
Pizza.
Pileće grudi.
Sladoled.
Pohovane tikvice.
Pileće džigerice u sosu od vina.
Ja picu mogu pojesti jednom u tri mjeseca.Cim je pojedem,ne pozelim je vise zadugo.Rižoto sa morskim plodovima.
Tuna salata.
Bruskete.
Pizza.
Pileće grudi.
Sladoled.
Pohovane tikvice.
Pileće džigerice u sosu od vina.
Takođe.Hleb jedem svaki dan. I ne mogu da zamislim dan bez hleba.
![]()
Ja volim mediteransku kuhinju.Ja picu mogu pojesti jednom u tri mjeseca.Cim je pojedem,ne pozelim je vise zadugo.
To je bas jedno od onih jela koje povremeno pozelim...A svaki dan da jedem,nikako ne bih mogla.![]()
Šta je bećarac (sataraš)?Svako od nas ima neko jelo koje bi verovatno mogao jesti bukvalno svakog dana (pored ostale raznovrsne hrane koju jede, razume se)
Koje je to jelo koje biste poneli na pusto ostrvo kad bi vam neko rekao da morate da odaberete samo jedno?
Kod mene je tesna situacija, morao bih da biram između
a) sarmice (sitno savijene)
b) bećarac (sataraš)
c) musaka od pečenih paprika.
Postoji mnogo jela koje mnogo volim (biftek, pečeno pile, ruska salata, kupus salata, čorbast pasulj, pečeni losos, pizza, bolonjeze špagete) - ali nijedno od njih ne bih mogao da jedem baš baš svaki dan. Osim ova tri gore.
Pogledajte prilog 1166404
I ovo bih mogla.1. krompir salata sa lukom + maslinovo ulje, biber, limun, peršun
2. ćufte u paradajz sosu , ali da bude kao čorba
3. slatkiš , al dobar![]()
Ne ne... nije to čorba... to je vrlo jednostavno jelo.Šta je bećarac (sataraš)?
Neka Mađarska čorba s povrćem, izgleda.