Jeli bila potpora nezavistnosti Kosova izdajstvo?

Ja i ne mislim da treba da im popustite... To je vase unutrasnje pitanje i ne zelim da se mesam... Ja samo mislim ni da vi niste trebali da se mesate u nase unutrasnje pitanje priznavanjem Kosmeta

kada država proglasi nezavisnost normlano je da strane države priznaje ovo nezavisnost
neznam gjde ti vidiš da se mesa sloveiija u unutrasnje pitanje srbije

jel ti je jasno da samo slovenija do sada us anglije je slala dokumente u Haag koji pričajo u korist srbina?

Ja i ne mislim da treba da im popustite... To je vase unutrasnje pitanje i ne zelim da se mesam... Ja samo mislim ni da vi niste trebali da se mesate u nase unutrasnje pitanje priznavanjem Kosmeta

kada država proglasi nezavisnost normlano je da strane države priznaje ovo nezavisnost
neznam gjde ti vidiš da se mesa sloveiija u unutrasnje pitanje srbije

jel ti je jasno da samo slovenija do sada us anglije je slala dokumente u Haag koji pričajo u korist srbina?

Sve je meni jasno...

A za ovo podvuceno... Sta ako uzmi Srbi u Fuzinama organizuju referendum i proglase Fuzine za srpsku oblast... Jel i to normalno da strane drzave priznaju... Ili je to mesanje u unutrasnje pitanje Slovenije...

Ako je to normalno sto ste priznali nezavisnost Kosmeta, zasto sada saljete ta dokumenta u Hag???

Sve je meni jasno...

A za ovo podvuceno... Sta ako uzmi Srbi u Fuzinama organizuju referendum i proglase Fuzine za srpsku oblast... Jel i to normalno da strane drzave priznaju... Ili je to mesanje u unutrasnje pitanje Slovenije...

Ako je to normalno sto ste priznali nezavisnost Kosmeta, zasto sada saljete ta dokumenta u Hag

1. fužine nikada nisu bila region kao kosovo, crna gora vojvodina
mozeš bolje usporediti sa belo krajno
ali ima više šiptara na kosovu nego u fužinama vas.

2.normalno da neče slovenija braniti *četniške srbine* kako nazivajo strani mediji srbe kada slovenija predseduje EU-u
učinio bi si puno štete zbog *prijatelja? koji su 91 htjeli zrušiti srbijo
ali sada kako vidiš radi što radi
ako neki radi u smeri da se kosovo vrati srbiji bit če to strane zemlje med njima i slovenija a defitivno ne srbija
politika srbije je na 0

Sve je meni jasno...

Ako je to normalno sto ste priznali nezavisnost Kosmeta, zasto sada saljete ta dokumenta u Hag

1. fužine nikada nisu bila region kao kosovo, crna gora vojvodina
mozeš bolje usporediti sa belo krajno
ali ima više šiptara na kosovu nego u fužinama vas.

2.normalno da neče slovenija braniti *četniške srbine* kako nazivajo strani mediji srbe kada slovenija predseduje EU-u
učinio bi si puno štete zbog *prijatelja? koji su 91 htjeli zrušiti srbijo
ali sada kako vidiš radi što radi
ako neki radi u smeri da se kosovo vrati srbiji bit če to strane zemlje med njima i slovenija a defitivno ne srbija
politika srbije je na 0

Nisam ja ni trazio adekvatan primer, naveo sam prvo sto mi je palo na pamet... A, ovo sto sam podvukao, mislim da nisi u pravu... Ako gledamo sa pravne tacke gledista... A, slozices se da je u EU, jako vazno postovati pravo... Onda nema veze koga ima vise, nego cija je to teritorija... Imas mnogo slicnih primera i u Evropi i u svetu...

Išli Slovenci na neki seminar u Kinu...
Sve je završeno po protokolu i na kraju se sretnu slovenački i kineski predsednik.
Ispričali se lepo njih dvojica i na kraju se Kinez zamisli i pita Slovenca:''A koliko vas ima?'',na to će Slovenac '' oko 2 miliona.''
''A što niste svi došli?''...završi priču Kinez.

fakat si antipatičen
vic ide tako
da kinez pita a u kojem ste hotelu

ali znaš onog
pričajo miloševič chirac i clinton koji je bolji
priča chirac
stavim 1000 dolara da bacim sat sa eiflovog torana i uhvatit če ga prije sat pade na ulico
učini to kasan je a sat se mu ipak ne uništi, ipak francuski proizvod
baca clinton
i uhvati ga ,ipak brzi je NIKE patike američki product
,baca tito
ide na kafu i burek polako se vrati i još čeka da jo uhvati
kada jo uhvati pitajo ga onadva
pa kako da si uhvatio sat ali otišao prije i na kaffo
tito priča, ipak srbski porizvod, 5 minuta kasni

A, slozices se da je u EU, jako vazno postovati pravo
problem je što su hrvati okupirali slovenačk iteritorij ali sada tražijo granico usred piranskog zaliva
koji nikada bio hrvatski, jer su komunisti od 54 godine polako maknili granico na S ali slovenci ipak nisu imali prava glasanja u jugi.

nikad nije bio a sad će biti.:hvala::hvala::hvala: hvala što ste do sada brinuli o zaljevu. potrudit ćemo se da nastavimo

A, slozices se da je u EU, jako vazno postovati pravo
problem je što su hrvati okupirali slovenačk iteritorij ali sada tražijo granico usred piranskog zaliva
koji nikada bio hrvatski, jer su komunisti od 54 godine polako maknili granico na S ali slovenci ipak nisu imali prava glasanja u jugi.

Ja sam ti vec rekao da se po tom pitanju slazem sa tobom...

Ali takvi su Hrvati... Vole vodu... Oni toliko vole vodu, da im je vecom duzinom autoputa mocvarno zemljiste... :hahaha:

nikad nije bio a sad će biti. hvala što ste do sada brinuli o zaljevu. potrudit ćemo se da nastavimo

vjerovanto ču poginit sve ribe

tako kao ste vi *ekološko osvješčeni*

Ali takvi su Hrvati... Vole vodu... Oni toliko vole vodu, da im je vecom duzinom autoputa mocvarno zemljiste

ali po anketama jendi iizmed lošijih plivača su

nikad nije bio a sad će biti. hvala što ste do sada brinuli o zaljevu. potrudit ćemo se da nastavimo

vjerovanto ču poginit sve ribe

tako kao ste vi *ekološko osvješčeni*

Ali takvi su Hrvati... Vole vodu... Oni toliko vole vodu, da im je vecom duzinom autoputa mocvarno zemljiste

ali po anketama jendi iizmed lošijih plivača su

malo nam što imamo, oćemo još. na jug prema CG ne možemo, pa moramo na sjever

A šta ako Slovenci daju više para i dobiju spor

nismo mi ko hrvati da trebamo platiti za zemljo
za pobjede za inevstciije u hrvatsko

a ako bi igrali ovo igro
slovenija dobila bi sve do kvarnera za 5 dana
ko hoče hrvatske devalvirane kune?

Alo Mađar!
A zašto niste prihvatili prijedlog Oli Rehna?
Zašto ne želite da sud rješava spor kako je i normalno kad se neko spori oko nečega?
Vi bi političke igre igrali, a ne kontate da ste pik-zibneri!

Zašto ne želite da sud rješava spor kako je i normalno kad se neko spori oko nečega?

što hrvati nemaju jaja da uhvatijo načelo pravičnosti
samo sa načelom pravičnosti možemo dokazati da nam je titoistična juga us komuniste ukrala cono B kod Mirne
nam nije cilj koji je Piranski zaljiv jer se več zna
cilj nam je cona B što je i Kacin izjavio.
ali ti mogu kazati gdje je bila granica 54 godine prije je tito zasrao slovenijo?

u europi misle da ne zmano čija je ova zemlja
oni ne razumejo da je u pitanju okupacija slovenskog teritorija

Vi bi političke igre igrali

jasno je zašto je blokada
što hrvati u svojima dokumentima prejudicira zemljo za kojo je se *još* ne zna čija je
da ti ne kažem koliko incidenta sa starne hrvata bilo je
oni so prodajali zemljo koja je bila *no mans land*
a onda oni žele *europljanski način rješevanja*

5 puta čuo si za ovaj *spor* a radiš se pametnog
gdje si bio 5 godina prije?

od 15 stolječa u sloveniji je pregovor
2 hrvata 4 tata!
sada vidim zašto

a ovi vicevi idejo misoniju i mi hrvati koja2 nešto sta provocirala ranije

which countries are on the edge of chaos?
slovenia
bih
montenegro
hungary
serbia

whats pathetic?
when bosnian emigrates from bih to croatia due to economical questions

how does ivica save sheep?
he uses condoms

ivica teaches his son how to swim
swimm ivice swimm.... e ******.. ženooooooo trebam te

how do american and russians compete ?
who will survive more days on the moon
and how do croats?
who will survive till the end of month

who invented triathlon?
offcourse croats did
they go on foot to the beach they swimm for a while and then they steal a bike on their way going home

mesić in 2009
dear comrades.
one year ago our country was on the edge of a clip
since then we have made a giant stepp forward

Back