JELENA TRIVAN SAKRILA STAN PA GA PRODALA

Jelena Trivan & Opel Insignia

jelena-trivan-main Zbog prirode posla, gošća Andreja Kulundžića, inače portparol Demokratske stranke, često ima priliku da bude vožena u službenom automobilu, ali je tokom boravka na stazi Autokomercovog karting centra sve uverila da joj više prija uloga vozača

Glas za „insigniju“
Vozač ili suvozač?
Pozadi sedim i radim i ne učestvujem u saobraćaju, ali teško mi je kad sam suvozač. Generalno, prezirem da me neko vozi i jedva čekam da budem gospodar svog automobila. Temperamentan sam vozač i naravno da psujem i nerviram se kad vozim! Ali, kad vozim dete, ne vozim brzo i poštujem sve propise

Kako biraš automobil?
Tu sam tipično žensko – presvlake su mi važnije od motora! Suprug mi kaže da sam talenat da izaberem automobil „venčanicu“, kojeg niko drugi ne bi uzeo!

Da li ti je potreban veliki prtljažnik?
Kada biram automobil TO mi je, u stvari, najvažnije!

Dizelaši ili benzinci?
Volim benzinske motore, njihov čist zvuk, mada mi je, zaista, svejedno...

Muzika za volanom?
MORAM da slušam muziku i MORAM da pevam! Sve živo slušam i znam milion pesama – mogu da se takmičim sa bilo kojom pevačicom po poznavanju „repertoara“. Prava sam zbirka nepotrebnih podataka, uključujući i pesme...

L3d3dy9wcG9zaXRpb24vdG9wc3BlZWQvZG9jcm9vdC9pbWFnZXMvc3Rvcmllcy92aXAvb3BlbC9qZWxlbmEtdHJpdmFuLTEuanBn.jpg

Jelena Trivan o „opel insigniji“:
Automobil je sjajan, vozila sam ga kao da sam odavno u njemu. Priznajem da volim ekscentričniji dizajn, ali „insigniju“ bih okarakterisala kao super-poslovni automobil. Deluje mnogo više od klase na koju sam navikla, a moj „radni“ automobil je „škoda oktavija“... „Insignija“ nije za tinejdžere, početnike ili šminkere. Na mene je ostavio utisak ozbiljnog poslovnog automobila, a zbog veličine „gepeka“ mogu da kažem da je automobil mog života!

Andrej Kulundžić o „opel insigniji“:
Razumna cena za više nego kvalitetan proizvod dovoljan je dokaz zašto je Opel u svom poslovanju napravio veliki pozitivan zaokret posle predstavljanja „insignije“. Veoma moderan i kvalitetan automobil oduševljava i voznim karakteristikama, a ergonomija je ta koja ovog modelu daje mogućnost da se u tržišnoj utakmici bori za veoma širok spektar kupaca – od porodičnih ljudi do uspešnih biznismena.

Zato se lepa Jeca stiska sa Dacicem :think: peva ona,peva on :zcepanje:

Prvo, dokazala sam gore da nije u obavezi.

Taj stan uopšte ne postoji.

Прво...ниси доказала. Политичари су у ОБАВЕЗИ да сваке године прикажу своју имовинску карту.
друго.....има и копија уговора о продаји (штампано издање Информера)

дакле...ОК је то што подржаваш ДС али мало непристрасности ипак не би било на одмет...комшинице.

Прво...ниси доказала. Политичари су у ОБАВЕЗИ да сваке године прикажу своју имовинску карту.

дакле...ОК је то што подржаваш ДС али мало непристрасности ипак не би било на одмет...комшинице.

Ako ima kopija to znaci da postoji,a to sto je kolezinica forumasica iz DSa navikla da je normalno prodavati stvari koje ne postoje to je druga stvar.

Komšija,

klikni na samog sebe i videćeš da u Raljskoj na ulazu br. 9 stan br. 25 ne postoji.

Ako ima kopija to znaci da postoji,a to sto je kolezinica forumasica iz DSa navikla da je normalno prodavati stvari koje ne postoje to je druga stvar.

да не учазимо у то...Него може ли нам колегиница форумашица објаснити какви подаци у катастру постоје о НЕУКЊИЖЕНИМ некретнинама а фамозни стан спада у ту категорију?

да не учазимо у то...Него може ли нам колегиница форумашица објаснити какви подаци у катастру постоје о НЕУКЊИЖЕНИМ некретнинама а фамозни стан спада у ту категорију?

Neuknjiženo pravo svojine u pravu ne postoji.

Nemoj tako komšo, postoji ulaz br. 9 u ulici Raljskoj i stanovi od 1. - 24. Stan br. 25 ne postoji.

Откуд уговор о продаји???

А ако је нешто "неукњижено" како се то води у катастру...и ДА ЛИ се уопште и води?........Колико знам тако нешто формално и не постоји...басправна градња, надоградња и сличне ствари су чудо...зар не?

Back