nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
bolje procitaj nesto pametno pa umesto jer napisi jel!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ateista ne zato sto slusam metal vec sto sam tako odlucio sam.
Pametan izbor , religija je sav svoj besmisao pokazala u medjuetnickim sukobima na Balkanu ...

to je ona što reklamira pionirove proizvode
zgadi mi medeno
a pre sam baš voleo da ga jedem
sad bi pre crk'o od gladi nego ga ubacio u usta![]()
al' kad god je ispred mene medeno srce, a meni u mislima njena slika sa stomakom do zuba
pa mulja, li mulja taj medenjak po ustima
i onda pomislim: ko zna shta je pre toga imala u ustima, a sad kao uzhiva u tom medenjaku
... i onda me uhvati muka, i nema teorije da tju da ga uzmem

bolje procitaj nesto pametno pa umesto jer napisi jel!!!

Jeco, extra si,. vrh si,imas extra cizmice, Jeca hit ostali shit. Mama ti je EXTRA!!!
p.s. preswatka ti je beba![]()

Shta da priznam?
Je l' da lupam?
Ne lupam (netju da probudim ukutjane), al' mogu da otkuckam odgovor
Stvarno su mi se zgadili svi pionirovi proizvodi od kada sam video reklame sa njom
za pevanje me i nije neshto briga, vishe ne gledam kanale gde se ona mozhe chuti
al' kad god je ispred mene medeno srce, a meni u mislima njena slika sa stomakom do zuba
pa mulja, li mulja taj medenjak po ustima
i onda pomislim: ko zna shta je pre toga imala u ustima, a sad kao uzhiva u tom medenjaku
... i onda me uhvati muka, i nema teorije da tju da ga uzmem
sta sve necu procitati!Ma Jk se meni ne svidja uopste..ali sta nju boli uvo kad je ona postigla sve sto je zelela...mi svi hocemo da uspemo u necemu sto smo zeleli..tako da,sto se tice toga mozemo samo da joj se sagnemo..sa oprostenjem na izrazu!

"Kad me mrze, to znači da vredim"-JK
aufffffff, volim što ne vredim...

Nema ona mozak....

Zar postoji tema o ovoj![]()

i kao fazon sbog toga ti se zgadilo medeno srce a toliko si voleo da ga jedes...
sta sve necu procitati!
mislim... ja kao nemam pojma da ona netje ovo procitati pa da je zabole uvo za moj postMa Jk se meni ne svidja uopste..ali sta nju boli uvo kad je ona postigla sve sto je zelela...mi svi hocemo da uspemo u necemu sto smo zeleli..tako da,sto se tice toga mozemo samo da joj se sagnemo..sa oprostenjem na izrazu!
Ajde... ne budi neozbiljan, kako mozhe losha reklama da ti zgadi neki proizvodAAAAAAAAAA ogadi mi bre medeno srce![]()
I ja sad gledam sramota,da takva ****** ima svoju temu,bruka,...![]()
Ma nikad mi nece biti jasno da neko nju moze da slusa a tek da gleda...Kad pocne sa njenim hvalenjem i kao ona je naj riba na svetu i najbolje zna da peva....![]()
,ona kaze ja i Dusko Tosic smo srpski Viktorija i Dejvid Bekam
...