Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shta da priznam?
Je l' da lupam?
Ne lupam (netju da probudim ukutjane), al' mogu da otkuckam odgovor

Stvarno su mi se zgadili svi pionirovi proizvodi od kada sam video reklame sa njom
za pevanje me i nije neshto briga, vishe ne gledam kanale gde se ona mozhe chuti

al' kad god je ispred mene medeno srce, a meni u mislima njena slika sa stomakom do zuba
pa mulja, li mulja taj medenjak po ustima
i onda pomislim: ko zna shta je pre toga imala u ustima, a sad kao uzhiva u tom medenjaku
... i onda me uhvati muka, i nema teorije da tju da ga uzmem

Poslednja izmena:
Shta da priznam?
Je l' da lupam?
Ne lupam (netju da probudim ukutjane), al' mogu da otkuckam odgovor

Stvarno su mi se zgadili svi pionirovi proizvodi od kada sam video reklame sa njom
za pevanje me i nije neshto briga, vishe ne gledam kanale gde se ona mozhe chuti

al' kad god je ispred mene medeno srce, a meni u mislima njena slika sa stomakom do zuba
pa mulja, li mulja taj medenjak po ustima
i onda pomislim: ko zna shta je pre toga imala u ustima, a sad kao uzhiva u tom medenjaku
... i onda me uhvati muka, i nema teorije da tju da ga uzmem

:roll::roll::roll:i kao fazon sbog toga ti se zgadilo medeno srce a toliko si voleo da ga jedes...:dash:sta sve necu procitati!

Ma Jk se meni ne svidja uopste..ali sta nju boli uvo kad je ona postigla sve sto je zelela...mi svi hocemo da uspemo u necemu sto smo zeleli..tako da,sto se tice toga mozemo samo da joj se sagnemo..sa oprostenjem na izrazu!

JK se folira bre,zna sta mediji prodaju,pa glumi! Mislim bolje da je tako,jer ako nije,onda bih se istinski zabrinula! Zena pravi katastrofalne lapsuse,tj izvale!
npr "Iako sam ATEISTA pogledacu u nebo i zahvaliti se Bogu na prelepoj cerkici,muzu,uspesnoj karijeri i najvecoj armiji fanova,AMIN"
ATEISTA I AMIN-ovo dvoje ne idu zajedno
pa mislim strasno,cime se bavi ta? bogohuljenjem? meni ovo na to lici!

inace slusam njene pjesme!nema glasa,ali uz njene pjesme dobro ide.nije lijepa,jes zgodna,mozda i nije losa osoba,ali se njeni stavovi sukobljavaju sa mojim,sto me iritira,jer znam da sam ja uvijek u pravu:mrgreen:

neka nastavi sa dobrim aranzmanima,ali definitivno mora da poradi sa psihom!

:roll::roll::roll:i kao fazon sbog toga ti se zgadilo medeno srce a toliko si voleo da ga jedes...:dash:sta sve necu procitati!
Ma Jk se meni ne svidja uopste..ali sta nju boli uvo kad je ona postigla sve sto je zelela...mi svi hocemo da uspemo u necemu sto smo zeleli..tako da,sto se tice toga mozemo samo da joj se sagnemo..sa oprostenjem na izrazu!
mislim... ja kao nemam pojma da ona netje ovo procitati pa da je zabole uvo za moj post
zabole i mene uvo sthto mi ne verujesh, i shto ne umesh, ili netjesh da izmenish poruku nego ostavljash dva uzastopna posta u jednoj minuti
i ne lupaj da znash shta je ona zhelela... nisi joj ti mladja sestra pa da jedna drugoj poveravate tajne u krevetu
pre tje biti da je mashtala da da bude velika pevachica sa fantastichnim glasovnim mogutjnostima
i shta si nashla meni da oportunishesh

AAAAAAAAAA ogadi mi bre medeno srce :bljak:
Ajde... ne budi neozbiljan, kako mozhe losha reklama da ti zgadi neki proizvod

Gledaj na to sa vedrije strane... optimistichki
manje slatkog = zdraviji organizam, manje shanse da dobijesh shetjernu bolest, zubi tje ti se manje kvariti, duzhe tje trajati, i bitje biserno beli

PS izvinjenje moderatoru i ostalim chlanovima foruma
stvarno nisam imao nameru da na temi ostavim vishe od jednog posta
... netje me vishe biti na temi (osim ako dotichna ne kupi svojoj bebi djozluke vredne 50 000 € ili snimi pesmu vrednu pohvale)

Back