Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@rokerka
pa normalno, ti zhivish u kontejneru... sumnjam u tvoj ukus, a o5 sasvim je logichno... niko lud ne bi bacio ostatak jeleninih kolacha, taj rokerski krem zavrshi u kanti i pre no shto se proba... zato ga ti i volish...

Poslednja izmena:
Pa poslusaj pojedince kako pevaju, koliki raspon i glasovne sposobnosti imaju, kakve tonove izvlace... A nadam se da ste svi videli onaj klip kako Karleusa peva pre nego sto joj obrade glas... Njenom producentu svaka cast, covek zasluzuje sve moguce nagrade sto uspeva od onoga da napravi nesto sta na disku zaista lici na pesmu. Slazem se da nema preterano mnogo kvaliteta u metalu, ali isto tako ima mnogo bendova sa veoma kvalitetnom muzikom

Pa poslusaj pojedince kako pevaju, koliki raspon i glasovne sposobnosti imaju, kakve tonove izvlace... A nadam se da ste svi videli onaj klip kako Karleusa peva pre nego sto joj obrade glas... Njenom producentu svaka cast, covek zasluzuje sve moguce nagrade sto uspeva od onoga da napravi nesto sta na disku zaista lici na pesmu. Slazem se da nema preterano mnogo kvaliteta u metalu, ali isto tako ima mnogo bendova sa veoma kvalitetnom muzikom

Slazem se sa tobom, mislim stvarno ona uopste ne zasluzuje da peva igde a kamoli da je nazivaju estradnom zvezdom. . .

Ummm kao sto vidis ja sam rockerka. .
Ali njihova je bolja zato sto im je muzika odlicna
A ova nema niti muziku, niti glas. . . naprosto je uzasna kad je samo vidim a tek kad pocne da peva a kamoli sta drugo :eek:

Sviranje paralelnih kvinti,ne da je samo smešno nazvati odličnim,već je sam proces harmonski neispravan.
Uz naravno,obavezno dranje bez ikakve melodije.

Dakle,muzički gledano,nisu bolji,a ako jesu,to su nijanse.
Šalu u stranu,ovo govorim jer vidim da se mnogi od vas identifikuju kroz muziku.

Sviranje paralelnih kvinti,ne da je samo smešno nazvati odličnim,već je sam proces harmonski neispravan.
Uz naravno,obavezno dranje bez ikakve melodije.

Dakle,muzički gledano,nisu bolji,a ako jesu,to su nijanse.
Šalu u stranu,ovo govorim jer vidim da se mnogi od vas identifikuju kroz muziku.

Pa znas ne postoji samo black metal, death. . .ako nisi znao postoje mnogo dobre metal grupe koje imaju GLAS i MUZIKU za razliku od Karleuse. . . Mislim ako si video sto kaze onaj decko klip kad je karleusa pevala pre nego sto joj je producnt prepravio glas video da zena uopste nema talenta samo se skida i pokazuje si*e i du*e. . .i vidim da je ljudi sve vise sazaljevaju i nista drugo. . . a i mozes da poslusas neke rock grupe kao kiss, guns, ac-dc. . . pa ce da vidis sta je muzika, sta je GLAS i MUZIKA sto je najbitnije. .

Back