Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jelena Karleuša: Madona je za mene mala beba
Pevačica najavljuje koncert koji će "zaseniti i Rolling Stones i Madonu".
"Neću pevati na plejbek kao Madona, ipak ona nije pevačica kao ja. Svi koji me znaju upoznati su sa činjenicom da podjednako dobro uživo pevam svoje hitove, kao i tradicionalne pesme, evergrin i drugo".

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

"Neću pevati na plejbek kao Madona, ipak ona nije pevačica kao ja. Svi koji me znaju upoznati su sa činjenicom da podjednako dobro uživo pevam svoje hitove, kao i tradicionalne pesme, evergrin i drugo".

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:
Gde ja zivim :besna::besna::besna:

:rotf::rotf::rotf:au
ajde sad lepo ostavite temu da ode u zaborav :bye:

Pljunite joj pod prozor (a ni do njega ne mozete) hahaha ona za koji dan puni arenu, zaradjuje novac i uziva sa porodicom, a vi, sta vi radite?Trujete se ovde ogovarajuci Jelenu, bolje izadjite napolje i udahnite vazduh, uradite nesto, stvorite nesto pa makar bilo i shit, ali pruzite i vi nesto...:D

Opustite se, ja se ne secam da sam rekao nesto lose o Karleusi, jos se i slazem da je medju nasima u vrhu (bolja je od Cece). Cak mislim i da je u rangu sa Lady Gagom, pogotovu sad kad u Londonu zapocne karijeru.
Ali samo sam hteo da kazem da je na mestu najboljeg Madonna (forever), nisam nista slagao.

Back