bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ne spamuj temu kakve veze narodnjaci (ako se shvati kao sleng za turboF kic nemuziku) I Saban Saulic imaju veze sa JK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da mi je znati koja ce budala da da 30 000din da slusa tehnicke mogucnosti procesora za glas koji i od dranja macke pred teranje pravi koliko-toliko prihvatljive piskave zvukove......

Čudi me da ovakva tema stoji na potforumu sa slědećom hijerarhijom:
Forum Krstarice > Umetnost i kultura > Muzika
![]()

jedina stvar oko koje se slazem sa bru zlijem je to za tehnoloske aspekte sredjivanja glasa jk.
ja sam lepo rekla da je tehnologija ranije bila mnogo manje usavrsena i da iz tog razloga ona tada nije mogla da odrzi koncerte. tehnicki, da, i zvuk mackinog teranja bi sa tim efektima zvucao super! jos ako je u pitanju autotune, gde se ni ne primecuje kvalitet necijeg pevanja zato sto se postize taj metalizirani zvuk, pa onda bi svako mogao da peva!
a sto se tice umeca pevanja, isto - imas ti dobre pevacice koje imaju jak glas i koje umeju to lepo da pokazu i da to bude za svaku pohvalu (konkretno, prvo sto mi pada je i will always love you - od whitney houston, gde se najezim svaki put kad cujem kako pusti glas kad peva and iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... uf! ) a tu su i operske dive koje takodje imaju lepe vokalne sposobnosti, samo sto se eto cini da je to teze otpevati pa se onda sukobljavaju 2stvari - kvalitet i lakoca/tezina sa kojom se nesto moze otpevati.. kako da kazem, ljudi ce glas (kad bi se biralo) pre dati operskoj pevacici za kvalitet, nego mozda nekoj pop pevacici - samo zato jer misle da je potreban veci trud za pevanje na nacin na koji ona peva. tj, brkace te 2stvari i onda ce nepravedno izgubiti pop pevacica jer se odmah misli da pesme koje ona peva ne iziskuju toliki napor, tacnije ona ce biti potcenjena.
e sad ko je shvatio, shvatio...
a sto se tice tih cuvenih 30hiljada, mislim da su ljudi zaista pali tako nisko da ce za takav vid zabave moci da izdvoje toliku sumu novca. zaista to mislim.
i ono, vecina klinaca ce (nadam se) kroz nekoliko godina shvatiti da je to sto karleusa "peva" tesko sr.nje.. tj.da nema niceg kvalitetnog u tome..
znaci mogu sve da razumem, i ona go.na sa mtv-ja i teske zabavnjake i narodnjake, ali kad vidim ovakav tekst
Ja vise nikada necu da spavam
jer kada spavam ja gluposti sanjam
krvna slika mi je losija
i zato, zivela insomnia
U gradu provodim noci i dane
moj mesec ima dve tamne strane
ova je zemlja, zemlja zombija
i zato, zivela insomnia
I lice je sveze
i stari se teze
sedam noci kad se poveze
REF.
Hajde, zovi me nocas u tri
insomnia
ja vise ne spavam ni iz hobija
Zovi me nocas u pet
insomnia
insomnia i ti i ja
Mirza:
Hajde, dodji, taji...
hajde, dodji, taji, nece taja da zataji
bice tebi posle taje, bice buji - paji
Kad te ja umorim, kad te ja preznojim
i zato dodji da ti ja svasta radim
radim sto ti prija
i bice - laku noc, insomnija
JK:
Ja vise ne pijem nista da zaspim
jer i kad zaspim, ja budna sam sasvim
i osecam se jos umornija
i zato, zivela insomnia
I lice je sveze
i stari se teze
sedam noci kad se poveze
REF.
insomnia
Zovi me nocas u pet
insomnia
insomnia i ti i ja
Mirza:
Da li i tebi pada glava
da li ti se spava
da l' i tebi posle onog
osjecaj je strava
Kad u polju zamirise
hajducica trava
Buji-paji, buji-paji, o-oo
buji-paji, buji-paji, o-oo
REF.
insomnia
Zovi me nocas u pet
insomnia
insomnia i ti i ja
Zovi me...insomnia
pozovi me iz hobija
zovi me nocas u pet
insomnia i ti i ja
Buji-paji, buji-paji, o-oo
PITAM SE KUDA IDE OVAJ SVET.
postoji tema sa najglupljim tekstovima pesama, i tamo se dosta pojavljuju tekstovi narodnjaka ali mene to ne cudi, jer ima ljudi koji piju i koji pevaju to da bi se zabavili (cak iako tekstovi nemaju bas nista pametno u sebi) ali kad vidim da i ovaj pvc ima tako retardiran tekst, KOJI JE CULO POLA MILIONA LJUDI i kojima se taj tekst/pesma svideo i koji je PREDVIDJEN za sire narodne mase, onda mi bude zao...
bude mi zao mentaliteta ovih ljudi...
Gresis,milion i po ljudi samo na jednom videu.kad se sve sabere pesma je preslusana oko 5 miliona puta,i jos toliko download-ovana.
Gresis,milion i po ljudi samo na jednom videu.kad se sve sabere pesma je preslusana oko 5 miliona puta,i jos toliko download-ovana.
To sto je preslusana 5 miliona puta nista ne govori..........
I za vreme svog zivota covek i s e r e ***** 5 miliona puta sto ne znaci da je g o v n o vredno nesto........
a 4 999 999 puta je taj klip odgledan zbog sprdnje zbog zajebancije a ne zbog umetnicke vrednosti.....
Kad ces bre vise da shvatis
Cime se glup ponosi pametan se stidi.......
Nije bitno koliko je klip odgledan vec je bitno da jedno 10 miliona ljudi misli da je te teeeesko smece...........
I kad ces jednom da shvatis da u svetu a posebno u zatucanoj Srbiji ima mnooogo vise glupuh neobrazovanih nekulturnih kicastih ljudi nego pametnih,umetnicki darovitih,vrednih ljudi.....
Onda i necudi da neka kic stvar ima 5 miliona pregleda od strane kic ljudi sabana.....
Normalno da je u zemlji 95% pametnih ljudi klip JK bi bio pregledan od strane samo onih 5 % sabana
Ali uvek je bilo i bice vise glupljih nego pametnih,pa zato kic i opstaje......Jer mnooogo je lakse biti glup i kicast nego pametan i vredan
To sto nesto ima mnoooogo poseta pregleda i slicno ne znaci da je to kvalitet nego
sra nj e napravljeno bas i da se svidi sirokoj glupoj narodnoj masi.......
Jer glupa masa ne zna da prepozna vrednost,umetnost - jer za to treba mozak,ukus,elokvencija,obrazovanje....
Ja bih vise voleo da npr moj video pregleda samo 10 ljudi - ali pametnih obrazovanih ljudi a ne 5 miliona glupih budala koji ne razlikuju g o v n o od eurokrema - cak sta vise ako im se na medijima servira kako je g o v n o ukusnije nece ni da kupuju eurokrem nego ce da jedu g o v n a ........I svi pametni mu kazu hej bre pa ti jedes g o v n a nemoj to da radis,ali ne on ti odgovara - cuti sta ti znas kakav eurokrem to je neukusno,g o v n a su dobra - klikni na you -g o v n o -tube videces kako 5 miliona jedu g o v n a - sto po najnovijem zakonu logike - zakon jedenja g o v a n a vecine znaci da je g o v n o ipak ukusno.......cim ga jedu 5 miliona ljudi......

Slusajte kako je ovaj debil najavljuje

blaga kantastrofa
bolje da je zvala Milana Tarota da je najavi
15 maj ce biti centar sveta...wow![]()

To nisam cuo, dovoljno je bilo ono na pocetku kad prica o kometi ili zvezdi tako nesto 

To nisam cuo, dovoljno je bilo ono na pocetku kad prica o kometi ili zvezdi tako nesto
![]()

Jos ne mogu da verujem da su vip karte 30.000![]()
![]()
Jos ne mogu da verujem da su vip karte 30.000![]()
![]()
Lozis me? Gde ja zivim....

Lozis me? Gde ja zivim....

Ma sta je tu cudno to je najveca zvezda svih vremena, ceo svet dolazi u arenu![]()