Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa bas njen talenat ne bih komentarisala..ali da je napravila veliki uspeh sa ovom pesmom niko ne moze da ospori..pa bila ona plagijat ili ne

To dovoljno govori koliko sam nam kriterijumi niski i koliko je ovaj narod kulturno zatucan.Ne znam da li mi se vise gade oni sto se penju na stolove i balave na neke sisulje ili oni pozeri koji idu u pozorista ili galerije,samo da bi bili vidjeni :dash:

JA JE UOPSTE NE GOTIVIM NI NE VOLIM....Vredjala je Michaela u jednoj emisiji...A i ne samo zbog toga ne volim njeno ,,pevanje,,...Ako se to tako moze nazvati.....InsooooooOOOOOOoooomlijaaaaaa....:)[/QUOTE

:dash::dash:
Sta je rekla?

Rekla je fazon da su mu sve pesme na istu foru...Drn,drn...I zivi od stare slave.....ONA JE BAS ZA KOMENTARISANJE.....Kako mrzim kada je neko OCIGLEDNO LOSIJI OD NJEGA A TAKO PRICA,....!!!!....Nisam imala nista protiv nje ali posle ovoga....xmmmmm.....

ma mi svi zavidimo njima sto imaju vise od nas..to je normalno,ali ne treba mi stoka od naroda da se mijesamo...pustite zenu nek uziva u slavi,ali ona je nije lako dobila samo da znate,tezak je to zivot pjevati po kafana do ranih jutarnjih sati..treba imati petlju uzeti pa i na fels otpjevati pjesmu,kad vidis kamere bi se usrali svi ko kipovi bi ste stajali...:)zar nisam u pravu...

:lol:zvezde..nego to je jedino pitanje koje bi joj trebalo postaviti..da li mislite da vas po pevanju cene ili po necemu drugom i sta bi vi zeleli da je..mislim da joj je muzika najmanje bitna

Neee, ona je nasa najveca zvezda, peva k'o slavuj, inteligentna je jako, sve na njoj je prirodno, oblaci se vrhunski, tekstovi su joj jako poucni, i svi treba da se ugledamo na nju :D
Je l' da??? :mrgreen:
Omg, samo pustite da tema propadne -____-

Ja? Ja sam njen najveci fan! Tako divno, nezno, pametno stvorenje.. A ne razumem zasto je ljudi mrze? Valjda su ljubomorni. Ah. Zabole nju. A i nas.
*****, jos ce se naloziti. Long live rock'n'roll*

:lol:kad vec pomenu rock'n'roll..ne volimo mi ni nirvanu ali ne mozemo osporiti njihove kvalitete..nismo na njih ljubomorni i ne pljujemo ih posto su stekli svetsku slavu..a vi bas onako siroko nju gledate..kako ste samo presli preko toliko njenih lazi kao na pr da ce snimiti u grckoj r'n'b album..to joj je najveci biser:hahaha:

Back