Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.865
I tako se detektiv Hoking nadje u cudu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad smo vec kod vrsta procesora za glas postoje razni......
Grand produkcija ima svoj licni proizvod koji se zove GRAND VOICE CONVERTOR - takozvani animalno-humani procesor....
O cemu je rec?
Pa zapravo obaj procesor je napravljen sa tajnom vanzemaljskom tehnologijom i po semi tajnih Teslinih eksperimenata..............
Ovaj procesor je Grand ukrao NASI - tj ovaj procesor za glas i nije prvobitno bio namenjen za pevanje vec ga je NASA pravila kako bi se preko ovog procesora-translejtora prevodili razni zvukovi i na taj nacin se NASA obezbedila ako nekada dodju vanzemaljci na zemlju - sa ovom tehnoloskom spravom razumecemo vanzemaljski govor,krike,vriske i ostale ispustajuce zvukove.......
Sa ovom spravom mozemo cak i razumeti sta zivotinje pricaju....
Evo primera u INPUTU STAVIMO OVCA u OUTPUTu stavimo covek,pritisnemo CONVERT DUGME i stavimo 100% - i izlazni zvuk ce biti srpski muski jezik i znacemo sta ovca prica,sta kokoska kokodace ili sta svinja grokce......
Vasciniran ovom veoma kvalitetnom tehnologijom Zeljko Mitrovic veoma bogat covek se infiltrirao u NASU i maznuo ovaj uredjaj i zatim ga poklonio jednom ovcaru koji se zove Sasa Popovic koji mu je stalno svakog dana gubio bar po jednu ovcu......
I onda je Zeljko Mitrovic pre 30 godina da tu spravu Sasi Popovicu i rekao mu: Sale evo ti ova sprava i pomocu nje ces moci da cujes sta ti ovce pricaju i gde idu......
Naravno fasciniran ovom tehnologijom mladjani Sale Popovic je uvideo mnooogo vece mogucnosti u ovoj spravi nego puko cuvanje ovaca......On je terao te ovce da bleje prikljucene na ovu spravu i veoma ubrzo prikupio je sve cobane iz sela i planina koji su ga cenili kao boga i mislili su da je on carobnjak i da su njegove ovce carobne......
Nije proslo dugo vremena Sale Popovic je uz pomoc tolikog divljenja ostalih cobana osnovao Grand muzicko-ovcarsku kompaniju i dao joj ime po imenu uredjaja - GRAND VOICE CONVERTOR........
Prema tome evo doslo se do danasnjih dana kada ce mnooogi uzivo cuti u areni kako radi taj GRAND VOICE CONVERTOR
Kreketusa se govoriti na stejdzu samo Muuuuu muuuuuuu Mjaoooooo mjauuuuuu Muuuuuu Beeeeeee beeeeeee Muuuuuu a ispod bine ce biti prikljucen taj procesor i on ce modulirati to u izlazni zvuk kakav danas cujemo da Kreketusa ima.......
Da bih vam objasnio o cemu se radi evo tajni video ukraden iz NASE na kojem se vidi kako ta sprava zapravo radi.....
Znaci uneses input koja je zivotinja u pitanju,uneses output - znaci da li da izlazni signal bude muski ili zenski uneses 100% konverciju tj da ga 100% zameni i eto to je to...Veoma prosto
Obratite paznju ovo je objasnjeno na klipu na 1minutu i 10 sekundi
 samo me interesuje kako li ce to uzivo da se pokrije ili ce ljudi od toliko falshiranja da izadju josh ludji nego shto su bili kad su davali pare i ulazili u arenu...
 samo me interesuje kako li ce to uzivo da se pokrije ili ce ljudi od toliko falshiranja da izadju josh ludji nego shto su bili kad su davali pare i ulazili u arenu...

Jesi li ti normalan.....hahahah pa ti kad shvatis koliki je ona talenat i kvalitet procice koncert.....

Ma toliki talenat se samo jednom radja...

da, za 3 000 evra po pesmi koliko daje producentima i ja bi' bio najveci svetski pevachki talenat al' opet ni pare ni melodine ne kupuju TALENAT I UMECE tako da ***.... BETTER LUCK IN NEXT LIFE
ne. nema tu talenta i umeca. Ovo je...
Balkan.
i samo,iskljucivo samo zbog toga,ona je '' uspela''. Samo na Balkanu mafijashi postaju ''producenti'' ,samo na Balkanu go go igracica koja se j.ebe sa svima odreda moze da snimi pesmu { i da ta pesma,shto je najzalosnije bude ''uspehsna '' } samo u Srbiji su devojke koje se kreshu sa mafijashima,nadograde kosu,puste veshtacke nokte i dekolte do zemlje neshto pozitivno, neshto cemu se tezi, '' vrh riba tebra znaci brate '' ,samo u Srbiji moze toliko da se kradu pesme od drugih i da se toliko ocigledno imitira necji stil { Seka Aleksic-Rihanna, Karleusa- u poslednje vreme Lady GaGa } u odsustvu sopstvenog { i onda se isti licemerno nazivaju ''umetnici '' } samo u Srbiji neko ko nema talenta moze da uspe pod uslovnom da je zgodna,samo u Srbiji muzicrai koji su zavrshili Akademiju i koji imaju neverovatne glasove skapavaju od gladi jer nemaju gde da rade,samo u Srbiji ne postoji nijedan drugi zanr muzike vec samo turbo folk { izostavite nash underground rok scene,rep }, samo srbija nema nikakvu drugu diskografsku kucu sem te za narodnjake,gde su diskografske kuce za srspki bluz,jazz, r'n'b } , samo u Srbiji riba koja ima dekolte do zemlje,dopinjak kroz koji joj vire tange,sa prejakom sminkom, nadogradjenom kosom,koja kreshti kao krava bez ikakve muzicke obrazovanosti moze da se ''proslavi '' pesmama '' idemoo na zadnje seeeedishte aaaaaa '' ,i josh,iz svoje iskompleksiranosti,ce da umisli da je stvarno zvezda. Samo u Srbiji pevanje je dobilo negativnu konotaciju,kad kazesh ''pevachica'' ljudi odmah u glavi vizualizuju neku obuchenu kao k.urvu sa mikrofonom u ruci u nekoj kafani. Nakaradno.
I sad,naci ce se neko ko ce reci ''pa shta,svaka zemlja ima isto takve'' .Ne. U Americi ne moze bash tako,Paris Hilton ima milione i ima pesme koje niko ne slusha, jedna grupa Girlicious,je snimila pesmu '' lets do some stupid shi.t'', spot se sastoji iz njih pet kako se obuchene kao male shkolarke uvijaju pred kamerom i pevaju neki idiotski refren. Jesu li poznate globano? Ne. jer makar koliko neke od vas bolelo,ipak je potreban talenat,onaj iskonski,stil. Pogledajte Christinu Aguileru. velika,velika vecina nashih pevaljki ne radi to jer voli da peva.....vec samo zbog slave. Bash bih volela da vidim,shta bi se desilo,da pre nego shto su postale ''slavne '' { govorim uslovno jer one to u realnosti nikad ni nisu ni nece biti,slavne u Srbiji,mosh misliti } neko njima kaz e'' kreni ovim putem,ali da znash,da nikad necesh postici slavu,kola,stanove,skupe bunde''....koliki je procenat onih koje bi nastavile? nastavile da pevaju,da rade ono za shta su ubedjene da su rodjene i da drugacije ne moze biti,pa makar skapavale od gladi ali samo da rade to shto vole? ******. Mozda jedna,dve ako se nadju. Kad neshto volish,da pevash,glumish,to prevazilazi svaku korist,i zelis tome da pripadash bez ozbirashto znash,da mozda nikad necesh uspeti.
moja poenta je da,hvala Bogu,iz svih tih razloga,nijedna nasha pevaljka nece nikad postici svetsku slavu. upravo jer: ne rade to jer vole zaista,kad cujesh glas Aguilere ona izazove emocije u tebi,svaki tonalitet,ja kad peva 90 ovih pevaljki nishta ne osetim,nishta ne probude u meni dok pevaju,neku emociju,osecanje. Pa onda,previshe su prepotentne. Npr Karleusa,pna prica o sebi kako je ona bla bla toliko i toliko prodala cd-ova,kako je oan poznata,kako je ona bolja od Lady Gage, kako je ona ovo,bla bla truc,toooliiiiko puna sebe,...a Merilin Monro,a Whitney Houston,a Beyone kad si cuo njih da se toliko uzdizu u nebesa? kad si cuo Maraju Keri da izjavuljuje u intervju-u koliko puta je preslusana njena pesma na youtube-u,cime se Karleusa aktivno bavi,citira....Kad bi prave svetske zvezde imale vremena za tako neshto? Ona je opsednuta slavom,opsednuta,i nju,samo,samo,samo,samo..to zanima. Nikakve ljubavi prevelike prema pevanju tu nema.Nijedna od nashih pevaljki nema prava da se duva u nebesa,pa nisu one svetske zvezde,a upravo se tako ponashaju,kao da su osvojile Himalaje,a ne napaljeno mafijashko brdo Srbiju.
s druge strane,konkretno o Karleusi,ona jeste jako ambiciozna,i dugo je u poslu,to niko ne spori. Pesma koja prepeva,dobro prepeva,i pored njene ludacke prepotentnosti,i iskompleksranosti,ima ok neke stavove,npr kad je jednom rekla da se samo seljaci hvale svojim bogatstvom u drusthvu onih koji su siromashni,sama je rekla da je ova zemlja zemlja seljaka koji ne znaju shta je to kreativnost i umetnost, osoba za koju ljudi kazu,koji su je upoznali licno,da je u stvari vrlo prizemna,shto mi se sve svidja. Dakle,dajem joj to je drugacija od ostalih,ja se nadam,koliko drugacija,to bash ne znam,stoji da je ona neshto razlicito,ali ima dosta stvari zbog kojih ja nju ne smatram umetnicom.
za te njene izjave: ona je na tv-u opushteno prichala o tome kako mesechno troshi i do 10 soma evra na odecu!!!! EEEEE U ZEMLJI U KOJOJ JE PROSECHNA PLATA 300 EVRA I U KOJOJ VELIKI PROCENAT STANOVNISHTVA MORA DA SE HRANI U NARODNIM KUHINJAMA ONA SE TIME HVALI! Isto tako sama je sebe pokopala izjavom o kreativnosti i umetnosti jer ni ona sama ne zna shta je to, o tome ne moze da pricha neko ko nishta u zivotu stvorio nije (shto se tiche umetnosti) itd!!! Tako da je ona samo jedna obichna NULA

Ey bre.....dosta vise!To sto neko nema da jede to nije ni moj, ni tvoj a ni njen problem, neko nije imao srece u zivotu....a ona moze da se hvali i da trosi novac koliko hoce, ona ga je i zaradila svojim trudom i radom...!!!!

Sou biznis je majka uspeha kod nas,talenat je na drugom mestu,bar na ovim prostorima.

)
)ma jelena je legenda ona fura po svom , boli nju.....*sto neko poput nas misli o njoj,zena ima muza i djecu pa ima ko da joj kaze kako ce,a ne mi..mi smo narod stoka,samo da nekome nesto pricamo a sebe ne vidimo
jeco ti si legenda)
Tako je,znas kako, narodu u Srbiji je dosta svega,svojih problema i muka,pa onda tako ili patetisu,ili izjavljuju kako niko ne valja,i zbog tog drzava propada.a ne vide sami sebe,i ne kontaju da svet treba da menjaju ali od sebe da pocnu... Ona je srecna osoba,a i uopste ko su ti ljudi koji odredjuju kriterijum sta je dobro sta nije...takvi su mi najsmesniji...

JA JE UOPSTE NE GOTIVIM NI NE VOLIM....Vredjala je Michaela u jednoj emisiji...A i ne samo zbog toga ne volim njeno ,,pevanje,,...Ako se to tako moze nazvati.....InsooooooOOOOOOoooomlijaaaaaa....