Vidim sad ovu temu, i bez namere da ikog od vas uvredim, moram da kazem da ja i dalje ne verujem da u stvarnom svetu postoji neko ko bi za sebe rekao da ja "fan Jelene Karleuse". Za mene je to i dalje imaginarna kategorija, nesto sto postoji samo u njenoj glavi i nigde vise. Mislim, fan cega/koga? Ta zena je apsolutni, ali apsolutni antitalenat za muziku. Glasovne mogucnosti = 0.
Ne slusam, niti sam ikad slusao tu vrstu muzike, ali vremenom sam upoznao dosta ljudi koji vole tamo neke Cece, Seke ili kako se vec zovu, ali nikad ni od koga nisam cuo apsolutno niti jednu pozitivnu rec o tom stvorenju koje sebe naziva pevacicom. Nezamislivo mi totalno da neko zaista plati kartu za njen nastup.
Ipak, jedno joj moram priznati, zna da provocira i pravi skandale, puni zutu stampu i od toga zivi. Znam ljude koji iako ne mogu cuti nijednu njenu pesmu rado slusaju kad lupeta gluposti po raznoraznim emisijama. Ja licno mislim da nije vredna paznje. Od mene je previse sto sam napisao i ovoliko, ne znam zasto sam se uopste upustao u to posto smatram da je jedini nacin da se ona i njoj slicna stvorenja ignorisu. Valjda me je isprovociralo to sto tema ima preko 30 strana...