Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hhahahhahah ma mozete da pricate i da je mrzite koliko hocete,ona je bez mnogo truda,talenta i lepote uspela da napravi veliku karijeru i zaradi mnogo novca......hahahhahah treba da joj se divite....![]()

Hhahahhahah ma mozete da pricate i da je mrzite koliko hocete,ona je bez mnogo truda,talenta i lepote uspela da napravi veliku karijeru i zaradi mnogo novca......hahahhahah treba da joj se divite....![]()

sto je najveca tuga i ona uzima veliki kesh na nastupima do duse ovde u Srbji i ne al' tamo preko na nastupima mlati kesh samo tako...
o kakvim se bre milionima ovde pricha???? prvo da ona ima para toliko koliko se kurchi da ima ne bi ona zivela u ovom shupku sveta pa ne znam shta da je!!!!!!!!!! Tako da malo ta pricha pada u vodu!!! Zivo me chudi odakle njoj milioni kad ne moze bre ni kafanu Knin u borchi da napuni a opet ovde su izdavachi malo nerealni pa sve pare od prodaje diskova uzimaju za sebe...

Videla sam...Јесте ли видели пародију на њен хит Insomnia?
Страва је!

...Uopste mi ljudi niste jasni.Pa svi vi sto pljujete po njoj,vi joj i dizete ego.Ako je pola nacije mrzi,i smatra gomilom plastike,kako je ona to opstala vise od 15 godina na vrhu domace muzicke scene, kako je njena pesma insomina,koju svi pljuju i ismevaju postala jedan od najpregledanijih pesama na youtube,za 15-ak dana milion puta preslusana pesma,pa kad je svi pljujete ko to gleda onda?Ako je grozna,pa sto onda ova tema ima 30 stranica? Nikad mi takvi ljudi nece biti jasni...

da veliki je talenat....
pogledajte ovo.....

najjaci mi je ovaj sto trckara kroz kucu sa mixerom
Skoro sam bila u nekom kaficu, bio je magazin in na tv-u a u emisiji niko drugi do Dzej Ki (sto bi rekla Luna Lu).Tema je bila o sexy i ni jedna gosca nije mogla da zine od Kretenuse koliko se uzivela u temu![]()
Hahahaha,a sta ces,mozda je zena talentovana i iskusna hahah..![]()

blago njoj...kako mi se svidja jedna njena versace haljina...:shock: kako je bre ona uspela da zaradi toliko,nit je lepa nit zna da peva....
ta je bash imala srecje...

Pa svi ti vasi "nakaradni" komentari,gde je grdite i pljujete,zapravo povecvate joj cenu! I sve te parodije takodje..A to da ne moze 150 ljudi da dovede,dokazace 15.maja 2010.god,kad napuni ARENU!!!
Nemojte me pogresno shvatiti,nije da sam neki njen fan,slusam je kako ne,pa svi je slusate u diskotci,kaficu,pa i kuci ponekad,ali zasto bih pljuvala po njoj ako je zena uspela,i sagradila karijeru kakvu je zelela,ako je ona srecna s tim sto ima,ja sam jos srecnija! Svako zivi svoj zivot,na nacin koji mu odgovara.
Pa logicno,bogato se udala pa se razvela uzela parice![]()