Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi koji je ne volite samo pomazete da postane popularnija time sto saljete postove na njenu temu!Ja nisam njen fan skoro i da je ne slusam.....ali cenim uspeh,ona je uspela,a ponavljam cilj opravdava sredstvo.Ne vredi se raspravljati....Pozzzz. :D

Vidim sad ovu temu, i bez namere da ikog od vas uvredim, moram da kazem da ja i dalje ne verujem da u stvarnom svetu postoji neko ko bi za sebe rekao da ja "fan Jelene Karleuse". Za mene je to i dalje imaginarna kategorija, nesto sto postoji samo u njenoj glavi i nigde vise. Mislim, fan cega/koga? Ta zena je apsolutni, ali apsolutni antitalenat za muziku. Glasovne mogucnosti = 0.
Ne slusam, niti sam ikad slusao tu vrstu muzike, ali vremenom sam upoznao dosta ljudi koji vole tamo neke Cece, Seke ili kako se vec zovu, ali nikad ni od koga nisam cuo apsolutno niti jednu pozitivnu rec o tom stvorenju koje sebe naziva pevacicom. Nezamislivo mi totalno da neko zaista plati kartu za njen nastup.
Ipak, jedno joj moram priznati, zna da provocira i pravi skandale, puni zutu stampu i od toga zivi. Znam ljude koji iako ne mogu cuti nijednu njenu pesmu rado slusaju kad lupeta gluposti po raznoraznim emisijama. Ja licno mislim da nije vredna paznje. Od mene je previse sto sam napisao i ovoliko, ne znam zasto sam se uopste upustao u to posto smatram da je jedini nacin da se ona i njoj slicna stvorenja ignorisu. Valjda me je isprovociralo to sto tema ima preko 30 strana...
Lepo rečeno! :worth:

Vi koji je ne volite samo pomazete da postane popularnija time sto saljete postove na njenu temu!Ja nisam njen fan skoro i da je ne slusam.....ali cenim uspeh,ona je uspela,a ponavljam cilj opravdava sredstvo.Ne vredi se raspravljati....Pozzzz. :D
Pokrij se po glavi!

Za koji dan cu da okacim sliku sa Tajom iz parodije :D
Ocekuje se parodija na 200 na sat uskoro :)
Super je parodija! :D

Pa ona je zvezda u hirurskim i ortopedskim krugovima i širom Slovačke, zenski hirurzi operisu uz 'Manijak' i zongliraju nozevima... normalno, muski najvise operisu uz 'Sedam sedam godina' od Zeljka J.. - što je sasvim i razumljivo. Blago nama sa takvim zdravstvom tamo kod njih u Slovačku...:neutral: Odlična je ona je pravi Šou biz što bi ona rekla da je njena javna pojava sve to:dash:
Treba da se uvede, ovde na forumu:
:smejli sa lilihipom:
i
:smejli na kome zvezde na nebu zazimaju oblik JK - iliti takozvani super-sonični oblik:.

Toliko od mene. Pozdrav za tu ženu, i neka svrati na kafu, ako zna broj Maje Nikolić. ...

Poslednja izmena:
Ona je prava ZVEZDA-s jedne strane obozavana s druge omrazena,a ipak snalazljiva da iskoristi obije strane...Opstaje zahvaljujuci HITOVIMA i SKANDALIMA...Insomnija je apsoluitni hit,i bruji svakome od vas u usi(neosporivo,posto je sveprisutna),svidjala vam se ili ne(to bi ona nazvala uspehom)..I apsolutni je soumen(mogu misliti kakav spektakl sprema u Arenu)....Znam,znam ..surova istina :( :(

soumenstvo joj je da se iz petnih zila trudi da poflertuje sa sto vise ljudi moze na emisije na koje dolazi da izgostuje da bi rekla da je to sve soubiz, i uglavnom to, i da bi malo proflertovala, i da pokaze kakav гучи nosi, i da pohvali majku i onoga druga/ricu. Insomnija je plagijat (bolji od originala), a bruji svakome u usi kome inace stoji navika da mu stvari bruje u usi i to samo nove. Kakva crna karleusa... aloOoOOooOOOOO! Pa meni ce prije da bruji u usi onaj Memed Badan sa Viki kad pjeva (ne dio dje pjeva viki, ako ona uopste zna sto je to) nego Jelena Karleusa.

Poslednja izmena:
n545008431_832372_1727.jpg

Najnovija kaseta JK.

Broj cipela JK je 38 pari,a njena omiljena biljka je kiseli kupus!!!

hahahahjojj majko mila :hahaha1:

jos jedna odlicna parodija ahahahahahaha!!! :lol:

zato je Hitler i izvrsio samoubistvo:zcepanje:

samo da vas obavestim da je madonnina vip loza 10.000 din. a Jelenina 30.000din.:roll::cool:
ona je prsla devojcica...ne bi joj otisla ni za dz. a kamoli 30.000, svasta...:zcepanje:
ne znam da li je tragicno ili smesno:neutral:

Back