Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JK mi nije uzor,ali svako ima pravo na svoj izbor,nekom je nesto dobro sto drugima mozda nije. Meni je pre zalosnije kad je nekom uzor Elvis Prisli ili Majkl Dzekson recimo...ali to je samo moje misljenje,kao sto rekoh sto ljudi sto cudi...

Pa kazem zalosno je za one kojima je stvarno uzor....Slazem se, svako ima pravo na svoje misljenje.;)

ne znam da li je neko postavio ranije ali evo je ukradena melodija za insomniu...

to mi je ortakinja rekla da je neko izvalio za to..
mislim ***, i ona mi neka pevacica a nijedna stvar nije skroz originalna..
nije da mene to sad nesto dotice ali ono.. danas vise niko nije originalan /:
cast izuzecima...

Poslednja izmena:
gledala sam ovo g.vno cisto ono, kao, iz bleje, i onda sam naletela na scenu kad ova likusa kao ide od ovog lika i uzima gutljaj cega vec iz neke flase, a u tom momentu je lik povlaci unazad i izgleda kao da ce ona da se zagrcne :)
bar je bilo smesno, ako nista..
a sto se karleuse tice, odavno se zna da ona uopste nema glas..
ne pratim tu vrstu muzike ali bih sigurno imala neko postovanje za ljude koji imaju talenta, a ona jedino sto ima je izgled.. mada, kad pogledam, koji crni izgled?! sta, treba da bude neki plus sto je sva izvestacena? plasticnija je od PVC-a..
***..

Jelena Karleusa ne peva nista posebno......ne izgleda lose,lepa je i zgodna....mozda nije talenat ali je karijeru napravila,i zaradila brdo novca.....tako da bar postujte to....:D

shta je na njoj lepo prijatelju?? Toliko je plastichna da je ni jedan rentgen aparat ne registruje i kakva je karijera muzichara koji ima hitove od spota do spota i od albuma do albuma??? Mislish da ce se njenih pesama sadashnjih neko i setiti za 10-15 godina i da li se iko seca njenih pesama iz 90ih???? NE! A za brdo para kao shto rekoh, za nashe uslove je to basnoslovna cifra ali opet, pare ne kupuju pamet i zdrav razum a to je upravo neshto u chemu ona oskudeva!!!!

shta je na njoj lepo prijatelju?? Toliko je plastichna da je ni jedan rentgen aparat ne registruje i kakva je karijera muzichara koji ima hitove od spota do spota i od albuma do albuma??? Mislish da ce se njenih pesama sadashnjih neko i setiti za 10-15 godina i da li se iko seca njenih pesama iz 90ih???? NE! A za brdo para kao shto rekoh, za nashe uslove je to basnoslovna cifra ali opet, pare ne kupuju pamet i zdrav razum a to je upravo neshto u chemu ona oskudeva!!!!

Plasticna ili ne,zena nije ruzna!A karijeru je napravila bez talenta i bez lepote,sto je za pohvalu......a pesama ne mora ni da se seti niko....;) :D

Pa njene pesme se vec slusaju 15 godina,bas me zivo interesuje kad je svi mrzite tako,kako je opstala 15 god.

Vidim sad ovu temu, i bez namere da ikog od vas uvredim, moram da kazem da ja i dalje ne verujem da u stvarnom svetu postoji neko ko bi za sebe rekao da ja "fan Jelene Karleuse". Za mene je to i dalje imaginarna kategorija, nesto sto postoji samo u njenoj glavi i nigde vise. Mislim, fan cega/koga? Ta zena je apsolutni, ali apsolutni antitalenat za muziku. Glasovne mogucnosti = 0.
Ne slusam, niti sam ikad slusao tu vrstu muzike, ali vremenom sam upoznao dosta ljudi koji vole tamo neke Cece, Seke ili kako se vec zovu, ali nikad ni od koga nisam cuo apsolutno niti jednu pozitivnu rec o tom stvorenju koje sebe naziva pevacicom. Nezamislivo mi totalno da neko zaista plati kartu za njen nastup.
Ipak, jedno joj moram priznati, zna da provocira i pravi skandale, puni zutu stampu i od toga zivi. Znam ljude koji iako ne mogu cuti nijednu njenu pesmu rado slusaju kad lupeta gluposti po raznoraznim emisijama. Ja licno mislim da nije vredna paznje. Od mene je previse sto sam napisao i ovoliko, ne znam zasto sam se uopste upustao u to posto smatram da je jedini nacin da se ona i njoj slicna stvorenja ignorisu. Valjda me je isprovociralo to sto tema ima preko 30 strana...

Vidim sad ovu temu, i bez namere da ikog od vas uvredim, moram da kazem da ja i dalje ne verujem da u stvarnom svetu postoji neko ko bi za sebe rekao da ja "fan Jelene Karleuse". Za mene je to i dalje imaginarna kategorija, nesto sto postoji samo u njenoj glavi i nigde vise. Mislim, fan cega/koga? Ta zena je apsolutni, ali apsolutni antitalenat za muziku. Glasovne mogucnosti = 0.
Ne slusam, niti sam ikad slusao tu vrstu muzike, ali vremenom sam upoznao dosta ljudi koji vole tamo neke Cece, Seke ili kako se vec zovu, ali nikad ni od koga nisam cuo apsolutno niti jednu pozitivnu rec o tom stvorenju koje sebe naziva pevacicom. Nezamislivo mi totalno da neko zaista plati kartu za njen nastup.
Ipak, jedno joj moram priznati, zna da provocira i pravi skandale, puni zutu stampu i od toga zivi. Znam ljude koji iako ne mogu cuti nijednu njenu pesmu rado slusaju kad lupeta gluposti po raznoraznim emisijama. Ja licno mislim da nije vredna paznje. Od mene je previse sto sam napisao i ovoliko, ne znam zasto sam se uopste upustao u to posto smatram da je jedini nacin da se ona i njoj slicna stvorenja ignorisu. Valjda me je isprovociralo to sto tema ima preko 30 strana...

Pa da ali kakvih 30 strana?????????

Od ovih 30 strana su 29 strana lose kritike takozvanog pljuvanja a max 1 strana su komplimenti o njoj koje su izjavile osobe sa IQ=65...........

I naravno ovi sa IQ od 65 i dalje se hvale kako je Kreketusa uspesna i popularna I DA VREDI jer ima ovde 30 strana (30 strana na kojima pise sve najcrnje o njoj)

I kao sto kaze narodna poslovica - ovde vidimo i u praksi - umesto da njeni fanovi cute i da se sramote ovih 30 stranica oni se jos hvale time a tih 30 stranica je 29 str sve najgore o njoj (sto je i objektivna istina) znaci "CEGA SE PAMETAN STIDI,GLUP SE PONOSI"

Srbija ce uspeshno da nadrlja udje li u EU zbog Karleushe kao i Bosanci zbog Bregovica, ima da se placaju autorska prava josh ce morati vlada da oshuri PDV na 90% da bi se spasio drzavni budzet...

Back