Moxis
Obećava
- Poruka
- 99
Zalosno je su ovakve poput Karleuse uzor nekome...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radije se sa tobom slazem...Super ako je tebi to lepoUzivaj..
Zalosno je su ovakve poput Karleuse uzor nekome...
JK mi nije uzor,ali svako ima pravo na svoj izbor,nekom je nesto dobro sto drugima mozda nije. Meni je pre zalosnije kad je nekom uzor Elvis Prisli ili Majkl Dzekson recimo...ali to je samo moje misljenje,kao sto rekoh sto ljudi sto cudi...

Jelena Karleusa ne peva nista posebno......ne izgleda lose,lepa je i zgodna....mozda nije talenat ali je karijeru napravila,i zaradila brdo novca.....tako da bar postujte to....![]()
shta je na njoj lepo prijatelju?? Toliko je plastichna da je ni jedan rentgen aparat ne registruje i kakva je karijera muzichara koji ima hitove od spota do spota i od albuma do albuma??? Mislish da ce se njenih pesama sadashnjih neko i setiti za 10-15 godina i da li se iko seca njenih pesama iz 90ih???? NE! A za brdo para kao shto rekoh, za nashe uslove je to basnoslovna cifra ali opet, pare ne kupuju pamet i zdrav razum a to je upravo neshto u chemu ona oskudeva!!!!
Plasticna ili ne,zena nije ruzna!A karijeru je napravila bez talenta i bez lepote,sto je za pohvalu......a pesama ne mora ni da se seti niko....![]()
![]()
kakav iskrivljen sistem vrednosti... pa ja nemam rechi hvale za takve idiote koji tako razmishljaju!!!! I posle se chudimo shto nam drzava lichi na kanalizaciju...

shta je na njoj lepo prijatelju?? Toliko je plastichna da je ni jedan rentgen aparat ne registruje i kakva je karijera muzichara koji ima hitove od spota do spota i od albuma do albuma??? Mislish da ce se njenih pesama sadashnjih neko i setiti za 10-15 godina i da li se iko seca njenih pesama iz 90ih???? NE! A za brdo para kao shto rekoh, za nashe uslove je to basnoslovna cifra ali opet, pare ne kupuju pamet i zdrav razum a to je upravo neshto u chemu ona oskudeva!!!!
Ne,ne...Ti si kapetan Mirko Svemirko iz Donje MahaleTo ``idiot`` je bilo na moj racun?![]()

Prosto: Zahvaljujuci takvim likovima poput tebePa njene pesme se vec slusaju 15 godina,bas me zivo interesuje kad je svi mrzite tako,kako je opstala 15 god.

Vidim sad ovu temu, i bez namere da ikog od vas uvredim, moram da kazem da ja i dalje ne verujem da u stvarnom svetu postoji neko ko bi za sebe rekao da ja "fan Jelene Karleuse". Za mene je to i dalje imaginarna kategorija, nesto sto postoji samo u njenoj glavi i nigde vise. Mislim, fan cega/koga? Ta zena je apsolutni, ali apsolutni antitalenat za muziku. Glasovne mogucnosti = 0.
Ne slusam, niti sam ikad slusao tu vrstu muzike, ali vremenom sam upoznao dosta ljudi koji vole tamo neke Cece, Seke ili kako se vec zovu, ali nikad ni od koga nisam cuo apsolutno niti jednu pozitivnu rec o tom stvorenju koje sebe naziva pevacicom. Nezamislivo mi totalno da neko zaista plati kartu za njen nastup.
Ipak, jedno joj moram priznati, zna da provocira i pravi skandale, puni zutu stampu i od toga zivi. Znam ljude koji iako ne mogu cuti nijednu njenu pesmu rado slusaju kad lupeta gluposti po raznoraznim emisijama. Ja licno mislim da nije vredna paznje. Od mene je previse sto sam napisao i ovoliko, ne znam zasto sam se uopste upustao u to posto smatram da je jedini nacin da se ona i njoj slicna stvorenja ignorisu. Valjda me je isprovociralo to sto tema ima preko 30 strana...
Pa Krmeljusa ima svega 2 pesme koje nisu obrada![]()