Hail to this!ALO BRE POSTOVAOCI MUZIKE,LUDACI JEDNI....Nemojte da pisete na njenoj temi,dal ste vi normalni...Pisete kako je mrzite,mrzim je i ja jer je ona NAJGLUPLJE STVOREEEEEENJE U UNIVERZUMU ali nista ne postizemo da stalno pisemo po njenoj temi ima da naraste i da bude u top 3 i onda slucajno da dodje Kerleusa na krstaricu ima da se hvali da od svih muzicara njena tema ima najvise komentara sto je za nju gluuuupu to kvalitet i pokazatelj ko je najpopularniji i ko najbolje peva.....IMA SAMO DA JOJ NAPRAVIMO PUBLICITET (a njoj odgovara publicitet i dobar i los ona samo tako moze da proda cdove i da puni folkoteke)....Znaci nemojte da dajete Kerleusi besplatan marketing na Krstarici nego uzmite i izbrisite svoje poruke......
IMATE FORU OVO DA PROCITATE I DOZOVETE SE PAMETI NEDELJU DANA POSLE ISTEKA BRISEM OVAJ POST jer necu da moj post doprinese sirenju i debljanju teme o jednoj glupoj Kerleusi.....VEC JE PREVELIKA BRUKA STO TEMA IMA CITAVIH 26 STRANA........stvarno sramota za zemlju........velika...............

Prvi put od kako sam dosao na ovaj forum (od avgusta 2003) do danas da sam video da je neko konacno shvatio da ako nekoga mrzis nema poente ici na njegovu temu jer aj sto ces ga pljuvati i mozda posle toga d ase osecas bolje (?!) al' nista pametno neces uraditi i samo ces sebi (i onima sa kojima se svadjas a i moderatorima!!!) nevolje bez potrebe praviti. . .