Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ALO BRE POSTOVAOCI MUZIKE,LUDACI JEDNI....Nemojte da pisete na njenoj temi,dal ste vi normalni...Pisete kako je mrzite,mrzim je i ja jer je ona NAJGLUPLJE STVOREEEEEENJE U UNIVERZUMU ali nista ne postizemo da stalno pisemo po njenoj temi ima da naraste i da bude u top 3 i onda slucajno da dodje Kerleusa na krstaricu ima da se hvali da od svih muzicara njena tema ima najvise komentara sto je za nju gluuuupu to kvalitet i pokazatelj ko je najpopularniji i ko najbolje peva.....IMA SAMO DA JOJ NAPRAVIMO PUBLICITET (a njoj odgovara publicitet i dobar i los ona samo tako moze da proda cdove i da puni folkoteke)....Znaci nemojte da dajete Kerleusi besplatan marketing na Krstarici nego uzmite i izbrisite svoje poruke......

IMATE FORU OVO DA PROCITATE I DOZOVETE SE PAMETI NEDELJU DANA POSLE ISTEKA BRISEM OVAJ POST jer necu da moj post doprinese sirenju i debljanju teme o jednoj glupoj Kerleusi.....VEC JE PREVELIKA BRUKA STO TEMA IMA CITAVIH 26 STRANA........stvarno sramota za zemlju........velika...............
Hail to this! :worth:
Prvi put od kako sam dosao na ovaj forum (od avgusta 2003) do danas da sam video da je neko konacno shvatio da ako nekoga mrzis nema poente ici na njegovu temu jer aj sto ces ga pljuvati i mozda posle toga d ase osecas bolje (?!) al' nista pametno neces uraditi i samo ces sebi (i onima sa kojima se svadjas a i moderatorima!!!) nevolje bez potrebe praviti. . .

Zločesti vuk pojeo prasicu Jelene Karleuše

JELENA KARLEUŠA nalazi se u teškoj žalosti. Barem pretpostavljamo da je tako. Naime, poznatoj folk pjevačici uginula je njezina prasica Rihanna. Jelena je na svom Facebook profilu obznanila javnosti žalosnu vijest: Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da je moju prasicu Rihannu pojeo zli vuk. Uvijek ću se sjećati moje ljepotice.

Na temu pokojne Rihanne, Jelena ne želi pričati, a njezin menadžer rekao je kako Karleuša više ne želi spominjati ljubimca, već je zauzeta pripremama za promociju svoje najnovije pjesme Insomnia, koju će premijerno izvesti na finalnoj večeri reality showa Veliki brat, u koji je ovih dana ponovno ušla kao gošća.

Da podsjetimo, Karleuša je prije tjedan dana nabavila svoje ružičasto prase koje je nabavila tako što je održala casting na jednoj farmi u blizini Beograda. Prasica Rihanna je pokazala istančan ukus za modu pa je upravo ona dobila čast da postane ljubimica poznate Karleuše.

p020.gif
p020.gif
p020.gif
p020.gif
p020.gif

Msm sta reci??? Ona je netalentovana gomila plastike, koja je sexy samo bolesnicima, zatucana seljanka koja umislja da je neko i nesto... Inace sebe pokopava svakom svojom izjavom... Jedna od glavnih predstavnika maloumne ekspanzivne grupe zvane grandovci... Nista vise necu reci, jer mislim da je ovo dovoljno. A i necu da doprinosim sirenju teme koja komentarise o ovoj glupaci koja moze umisliti da je zbog toga popularna

Back