Jelena Karleuša

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A prizemnost je kad si ono shto jesi, kad se ne folirash pred kamerama i ostalo??? Nisam znao, dobar taj sistem vrednosti majku mu....

Pricam o vasem ponasanju koje je veoma primitivno.Ne vidim da ste nesto duhovno lepsi jer slusate sta slusate.Recnik vam je veoma prost,nekulturan i banalan.Ocekivala bih vise od ljudi koji veoma pljuju po tome =(

snimci nisu pravljeni a i da jesu shta ce to tebi, gomila buke i neprijatnog rezanja...

Rezanja?Kakvu lepotu ti nalazis u rezanju? =(

Pricam o vasem ponasanju koje je veoma primitivno.Ne vidim da ste nesto duhovno lepsi jer slusate sta slusate.Recnik vam je veoma prost,nekulturan i banalan.Ocekivala bih vise od ljudi koji veoma pljuju po tome =(

*** kome je upuceno i to je vec previshe inetelktualne preokupacije upravo za ljude kojima je upuceno...

Rezanja?Kakvu lepotu ti nalazis u rezanju? =(

pa kao rezanje ga karakterishe gomila njih iz tvoje sorte a inache je u pitanju korishcenje prirodnog drive-a u glasu... a ne bi ti to razuemo/la/li kako god, nema zavijanja kao u dzamiji

*** kome je upuceno i to je vec previshe inetelktualne preokupacije upravo za ljude kojima je upuceno...

pa kao rezanje ga karakterishe gomila njih iz tvoje sorte a inache je u pitanju korishcenje prirodnog drive-a u glasu... a ne bi ti to razuemo/la/li kako god, nema zavijanja kao u dzamiji

Znaci,koristices ono sto ljudi po kojima iz tog razloga pljujes navodno koriste da bi im pokazao kako si bolji?Ne lazimo se,to samo govori da si isti kao oni protiv kojih se "navodno"
boris =(

Videla sam neke bendove ovde gde ima =)
Nile,cini mi se =)

To smo primetili...ali mnogo provociras i vredjas a to ipak nije ok z:((

A provociram draga cime?Time sto slusam Cecu?I kazem da je za mene bolje nego oni vristavci Nile?Pa meni jeste,a vi sto ne mozete preci preko toga,to je vas problem.Ali u nedostaku kontraargumenta,sledi vredjanje.Da bi pokazali da ste bolji od onih koji to navodno rade.

Cela ta prica kako vam je Grand srozao moralne standarde.Pa cujete li vi nekad sebe i svoj recnik,netolerisanje drugacijeg?Kako vam je to Grand mogao srozati kad vi nikad to niste ni slusali?Ne zelite li samo prebaciti krivicu na nekog drugog za vasu duhovnu banalnost?Gde vam je taj moral,visi standard duhovnosti,lep recnik,nenasilnost?

A provociram draga cime?Time sto slusam Cecu?I kazem da je za mene bolje nego oni vristavci Nile?Pa meni jeste,a vi sto ne mozete preci preko toga,to je vas problem.Ali u nedostaku kontraargumenta,sledi vredjanje.Da bi pokazali da ste bolji od onih koji to navodno rade.

Cela ta prica kako vam je Grand srozao moralne standarde.Pa cujete li vi nekad sebe i svoj recnik,netolerisanje drugacijeg?Kako vam je to Grand mogao srozati kad vi nikad to niste ni slusali?Ne zelite li samo prebaciti krivicu na nekog drugog za vasu duhovnu banalnost?Gde vam je taj moral,visi standard duhovnosti,lep recnik,nenasilnost?

O duhovnoj banalnosti TI I TEBI SLICHNI nemate prava da prigovarate! Drugo, da grand jeste srozao moralno/duhovne standarde i vrednosti ovde, i ja za to imam argumentaciju a shto se ne prihvatanja drugachijeg tiche, objasni ti to momcima koji se loze na cecu i ostale a opet sam morao da ih struzem sa djona mojih patika kad god su me napadali zato shto imam crnu majicu!!!

Ne znam sto se obracas meni...ja sa banalnoscu nemam nikakve veze :-)
Meni su podjednako ocajni i nepismeni Grand seljaci i napaljeni MTV klinci

THOMPSON RULES :zskace::zskace::zskace::zskace:

O duhovnoj banalnosti TI I TEBI SLICHNI nemate prava da prigovarate! Drugo, da grand jeste srozao moralno/duhovne standarde i vrednosti ovde, i ja za to imam argumentaciju a shto se ne prihvatanja drugachijeg tiche, objasni ti to momcima koji se loze na cecu i ostale a opet sam morao da ih struzem sa djona mojih patika kad god su me napadali zato shto imam crnu majicu!!!

Aha!I sad ti mene napadas zato sto imam pink majicu,zar ne?!!
I nisu svi momci koji se loze na Cecu kao ti koje opisujes.Ne znam odakle ti takva generalizacija.Pa dete,nije ovo neka diktatura pa da neko ne sme prigovoriti nedostaku vaseg dobrog vaspitanja.
Vidi,kazem da se trudite omalovaziti nesto ali da se ne predstavljate u boljem svetlu.Ista stvar,samo druga krajnost!

Aha!I sad ti mene napadas zato sto imam pink majicu,zar ne?!!
I nisu svi momci koji se loze na Cecu kao ti koje opisujes.Ne znam odakle ti takva generalizacija.Pa dete,nije ovo neka diktatura pa da neko ne sme prigovoriti nedostaku vaseg dobrog vaspitanja.
Vidi,kazem da se trudite omalovaziti nesto ali da se ne predstavljate u boljem svetlu.Ista stvar,samo druga krajnost!

da nisu svi isti, neki ce pokushati fizichki a neki umno da se obrachunaju sa mnom, na njihovu zalost, na pogreshnu se budalu uvek namerache i ako neki shvate tek nakon nekoliko dana shta im je uradjeno al' *** to je vec tema za neku drugu prichu!!! Sve u svemu o ogranichenosti niko ko slusha grandove pevaljke i zavijache kao i one chobane nema prava nishta da mi pricha i pridikuje!! Ima izuzetaka, ne kazem da nema, ali njih je jako malo i ja josh na takve naleteo nisam! A to shto ja pljujem po tome je iz mog ubedjenja i verovanja a ne zato shto sam u fazonu SLUSHAM METAL MRZIM GRAND! Neke muzichke pravce NE VOLIM, ali ovo MRZIM i nemoj da mislish da ja sad pljujem zato shto se meni svidja da pljujem po nechemu a nemam pojma po chemu pljujem niti zashto! Nagledao sam se i naslushao svega i svachega, na osnovu toga moje mishljenje izlazi, ne na osnovu necheg drugog

ovo je tema o jeleni karleusi i ne vidim cemu toliko pljuvanje i svadjanje....... :confused:
svako ima svoj ukus i o tome se ne raspravlja,valjda i to sami znate........ :think:
ne volim ni ja grand i smatram da su oni sramota za nasu drzavu (cast izuzecima),ali se ne svadjam sa drugima oko toga......dobro,sem kad neko meni pljuje rihannu,pljujem i ja njemu grand....... :bye:

Back