S
SNEJP
Gost
POZNATA PEVACICA JE OVO SKANDALOZNO OBJAVILA I REKLA DA CE SE TO DESITI KAD SE NAJMANJE NADAMO?DA LI JE PODRZAVATE? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cora18:Jelena je uvek bila originalna i ne verujem da bi iskopirala Madonnu,Britny i Kristinu.
Mozda je rec o marketinskom potezu,a mozda i novine lazu.![]()
hh,good one! sto se tice holideja to ti je 25.10.2003.od 19h!!Incognito:Pa i ja se ljubio sa damama, pa me nisu stavljali u tabloide![]()
![]()
![]()
child in time:hh,good one! sto se tice holideja to ti je 25.10.2003.od 19h!!Incognito:Pa i ja se ljubio sa damama, pa me nisu stavljali u tabloide![]()
![]()
![]()
to i ja mislimIggy:To je videla od Madone.Nimalo originalno!
NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno.... . .:Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.
Courtney:NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno.... . .:Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.ali,samo zato sto si ti tako dobar,pa se ne ljutis
![]()
Ovaj neChan Shaolin Si:Courtney:NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno.... . .:Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.ali,samo zato sto si ti tako dobar,pa se ne ljutis
![]()
na greskama se uci.
Courtney:NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno.... . .:Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.ali,samo zato sto si ti tako dobar,pa se ne ljutis
![]()
Alan Ford:Ma boli me **** za Kreketušu.Kad je ta glupača i bila originalna.Ne mogu da verujem da se ljudi lože na takve likove.
A ova tema je toliko isprazna da je to horor.
Alan Ford:Ma boli me **** za Kreketušu.Kad je ta glupača i bila originalna.Ne mogu da verujem da se ljudi lože na takve likove.
A ova tema je toliko isprazna da je to horor.
:shock: :shock: :shock: Jao,Keeper...Crni Kepeer... :shock:Keeper:Courtney:NE SIJA! Odvojeno i sa J!!! :x Kako volim da te ispravljam,cudo jedno.... . .:Ako hoce ja cu skinuti gace pa da me poljubi u zadnji deo moga tela ili sto bi neko rekao tamo gde Sunce nesia.ali,samo zato sto si ti tako dobar,pa se ne ljutis
![]()
Courtney = VUKSANKA KARADZIC![]()