Jelena Jankovic

A bitno da je namazala noktice danas ...

Jelena nije za broj jedan , lepo je Martina Navratilova rekla , mnogo ce tenis izgubiti odlaskom Enanove , jednostavno sadasnja garnitura igracica nemaju onaj liderski i razaracki mentalitet da u nekoliko poena slomi igracicu .

"Obozavam Jelenu Jankovic, ona mi je velika simpatija i jos ne mogu da se oporavim od njenog poraza"

Velimir Ilic, simpatizer na oporavku - danasnji Kurir...
:D
:rotf: Hehe,simpatizer.:hahaha:
A bitno da je namazala noktice danas ...

Jelena nije za broj jedan , lepo je Martina Navratilova rekla , mnogo ce tenis izgubiti odlaskom Enanove , jednostavno sadasnja garnitura igracica nemaju onaj liderski i razaracki mentalitet da u nekoliko poena slomi igracicu .

Na zalost-tako je!
Kad neko ne moze ni pola godine da sastavi na prvom mestu, ili su u pitanju exra igraci/ce,pa je to jako tesko ili nema pravog sampiona/sampionke.
Trenutno je ovo drugo u pitanju u zenskoj konkurenciji.

Safina ce da bije tebe i mene zajedno :lol:

Potseca me na jednog igraca,koga bas nisam voleo.
Jim Courier-bivsi bejzbol igrac i "prvi reket" pocetkom devedesetih.Paravi drvoseca,pa jos sa onim kacketom.Ridjokosi je reket drzao kao sekiru,a tako je i sekao udarcima protivnika.Sirovom snagom,bez mnogo maste i suptilnosti.Lako je zaboravljen.:mrgreen:
Safina je njegov zenski prototip.
P.S.Zaista bih izbegao sukob sa njom.:lol: Ni ona tvoja sekira iz avatara nam ne bi pomogla.
:hahaha:

Potseca me na jednog igraca,koga bas nisam voleo.
Jim Courier-bivsi bejzbol igrac i "prvi reket" pocetkom devedesetih.Paravi drvoseca,pa jos sa onim kacketom.Ridjokosi je reket drzao kao sekiru,a tako je i sekao udarcima protivnika.Sirovom snagom,bez mnogo maste i suptilnosti.Lako je zaboravljen.:mrgreen:
Safina je njegov zenski prototip.
P.S.Zaista bih izbegao sukob sa njom.:lol: Ni ona tvoja sekira iz avatara nam ne bi pomogla.
:hahaha:

ma sekiru bi nam smrskala odmah.. cisto da pokaze sta nam se sprema :lol:

Kurijera,na zalost,nisma imao prilike da gledam

Hehehe,veruj mi,jos uvek imam novine iz '94,datum treci maj u kojima pise da Sena ceka prvu pobedu u toj sezoni...U istim novinama ima i slika MJa kad je poceo da igra za Chicago White Socks bejzbol :D Sacuvao sam novine do danasnjih dana,kao uspomenu...MJ se posle vratio basketu i potvrdio da je basket legenda,a Sena se dan kasnije preselio da vozi po nebeskim pistama...Bio sam klinac,ali i dan danas imam sacuvan video klip kako udara u zid i odlazi zauvek :(

ma cuti,gledao ja kao klinja.. kapirao sam da se neko zesce razbio ali nisam znao da je to do tad najveci vozac u istoriji. vec sam tada bio zaludjen Nemcima pa mi je za oko pao mladic pod imenom M. Sumaher. sve ostalo je istorija sto se tice tog coveka i mene :mrgreen:

Back