Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Pa vala ne bih ni ja radio za manje,posteno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pazi. Državni aparat ima tri puta više službenika nego što je potrebno. Poslanici ne rade svoj posao. Dakle, nije pitanje čemu kuknjava, nego gde možeš napraviti uštede. Prvi čovek vlade, banke, ministarstva ili suda nije isto kao i činovničić koji NE RADI!!!
Dakle, stvar kompetencije i opravdanosti funkcije i odgovornosti. Recimo SRS poslanici ne samo da ne rade, već i ne daju drugima da rade. A naplaćuju sve uredno i mnogo preko toga. Ne možeš to porediti sa nekim ko radi.
a koliko bi po vama trebalo da ima platu?
Pa pazi. Državni aparat ima tri puta više službenika nego što je potrebno. Poslanici ne rade svoj posao. Dakle, nije pitanje čemu kuknjava, nego gde možeš napraviti uštede. Prvi čovek vlade, banke, ministarstva ili suda nije isto kao i činovničić koji NE RADI!!!
Dakle, stvar kompetencije i opravdanosti funkcije i odgovornosti. Recimo SRS poslanici ne samo da ne rade, već i ne daju drugima da rade. A naplaćuju sve uredno i mnogo preko toga. Ne možeš to porediti sa nekim ko radi.
Upravu si ali Jelasic bi kao narodni guverner trebao da se solidarise sa narodom i da podnese deo tereta ekonomske krize. A ne ja sam guverner bole me uvo raja nek se pati a ja cu da uzivam sa mojih 400 000 mesecno. A nema sanse da me ubedis da mu je 180 000 malo
Neću te ubeđivati. Ali, Jelašić je mogao da bude zaposlenik u banci i da zaradjuje te pare. Ali nije, već je prostao da radi kao guverner na poziv DS ili koga-god-već. Sad kad je odabrao da svoje iskustvo i obrazovanje, karijeru i prosperitet stavi na raspolaganje Srbiji ili DS-u, nemaju pravo da traže od njega da sebe degradira kao stručnjaka i ličnost. Pogotovo ne možeš očekivati da pristane da radi za 1/3 dosadašnjih primanja, i da ostane motivisan i pošten.
Ako je vec stavio sebe na raspolaganje Srbiji onda neka se i ponasa tako.
Naravno da mozes, jer bi bilo bolje da i Jelasic nista ne radi umesto sto rasipa devizne rezerve i za to uzima 400.000 dinara plate. To bi mogla i moja baba da radi.
Dakle Jelasic ne zaradjuje platu nekom svojom umesnocu ili sposobnoscu vec cinjenicom da mu je neko dao na raspolaganje devizne rezerve svih gradjana ove drzave. Otkud njemu pravo da kaze da je "nezavisan" i da niko ne sme da mu se mesa u platu??
Pa vala ne bih ni ja radio za manje,posteno...
Kako se zove taj stručnjak?Нека он слободно одбије тај посао да ради за мању плату,
има ко ће да ради и за упола мању,...а да је још стручнији од
њега,...а и да има још квалитетније људске особоне!!!
Kako se zove taj stručnjak?
potpisujem...
Dakle, da čujemo ko je taj stručniji guverner koji radi za upola manje?
Dobro pitanje. Oni koji nikad nisu radili i koji su bežali iz škole, koji ne shvataju šta je obaveza i odgovornost, bi verovatno složili priču da je njemu potreban minimalac... Mislim da plata od 5-6k evra za guvernera NBS nije ni preterana ni napumpana. A sad kako radi i da li treba da on bude guverner, to je totalno druga priča. Pretpostavljam da je nekima ovde guverner i gubernator isto![]()