Da, video sam posle. Rekoh već, pojma nemam.a postavio si sliku sa sortama.
eno ti skroz levo ispod Jasmine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, video sam posle. Rekoh već, pojma nemam.a postavio si sliku sa sortama.
eno ti skroz levo ispod Jasmine
ko da je i bitnoDa, video sam posle. Rekoh već, pojma nemam.
Nešto mi to pade na pamet. U smislu, jede mi se nešto ovako
sa kuvanim basmatijem-eto!Pet put čitam, đe pirinač?
I što kilo luka? Da nisi pretero?
može i upola meraI pozoveš cijelu familiju na ručak?
Šta bolan sve po kilo??
Skuvaš dobru supu za 3-4 dana, povadiš piletinu, u činiju sipaš pirinač, deo supe, vodu, vegetu, odozgo nabacaš piletinu i zapečeš u rerni.Nešto mi to pade na pamet. U smislu, jede mi se nešto ovako
Pogledajte prilog 1778436
Plus salata.
Leba ne tražim.
A vi? Koje vam je omiljeno jelo s piričem?
Nešto mi to pade na pamet. U smislu, jede mi se nešto ovako
Plus salata.
Leba ne tražim.
Ne jedem rižu višeNešto mi to pade na pamet. U smislu, jede mi se nešto ovako
Plus salata.
Leba ne tražim.
Što, šta se desilo?Ne jedem rižu više
Ništa, izbegavam ugljene hidrate a riža je u vrhu najgorih po glikemijskom indeksuŠto, šta se desilo?
Mene hleb i krompir ubija, a braon riža je ekstra zdrava - apropo ugljenih hidrata.Ništa, izbegavam ugljene hidrate a riža je u vrhu najgorih po glikemijskom indeksu
Integralna riža je bolja, ali bela je veća katastrofa od krompira i belog hlebaMene hleb i krompir ubija, a braon riža je ekstra zdrava - apropo ugljenih hidrata.
Pogledajte prilog 1778746
Ne da je jedem nešto puno, ali mi nikada nije smetala, za razliku od hleba i krompira. Za mene je pica smrt.Integralna riža je bolja, ali bela je veća katastrofa od krompira i belog hleba
Svetski fenomen koji ostavlja "naučnike" da se češkaju po glavi.E moj ti italijani sa najmanje kardiovaskularnih problema![]()
Како ти тачно смета пица и тесто уопште?Ne da je jedem nešto puno, ali mi nikada nije smetala, za razliku od hleba i krompira. Za mene je pica smrt.
Pretvara se direktno u mas, oduzima mi (zadržava) vodu iz tela, ne osećam se dobro nakon to jedemКако ти тачно смета пица и тесто уопште?