Mileta iz Talesa
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
A kujci .Dinje ne volim.
Bundevu ne volim.
Niti jela niti poslastice od istih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kujci .Dinje ne volim.
Bundevu ne volim.
Ostavicu nesto I za tebeA kujci .
Pa i biljke su ziva bica,znas ti koliko se sume u Juznoj Americi unisti da bi ti ovde jela Avocado?Iznutice ubijenih zivotinja, a u poslednje vreme nekako sve manje zivotinjskog jedem.
Samo kazem da vise volim povrce, zitarice, .. od zivotinjskog mesa.Pa i biljke su ziva bica,znas ti koliko se sume u Juznoj Americi unisti da bi ti ovde jela Avocado?
Treba jesti regionalne i sezonske proizvode,to je sveSamo kazem da vise volim povrce, zitarice, .. od zivotinjskog mesa.
Ribu volim.
Nema veze to s tim, sve je to bilo zivo...
Ne zivim pored mora a obozavam morske plodove koji su inace jako zdravi.Treba jesti regionalne i sezonske proizvode,to je sve
Za tebe je zdravo ono sto su jeli tvoji preci,a ti morski plodovi su sami po sebi zdravi,ali zbog nenormalne zagadjenosti mora,pre ce biti da su stetniNe zivim pored mora a obozavam morske plodove koji su inace jako zdravi.
Posebno za osobe kojima se preporucuje jod i mediteranska ishrana.
Ali, tu smo gde smo.
Hvala na savetu, svakako .Za tebe je zdravo ono sto su jeli tvoji preci,a ti morski plodovi su sami po sebi zdravi,ali zbog nenormalne zagadjenosti mora,pre ce biti da su stetni
Znas li kako se u mom kraju kaze za takve?Supa od slepog miša.
Hakardl.
Kazu marcu.
Vekovno jaje.
Balut.
Pača.
Ostrige sa Stenovitih planina.
Kisela jaja.
Surstroming.
Betute.
Sisig.
Sašimi i basaši.
Šiokara.
Čig ćufte.
Kimći.
Sannakći.
Širako.
Pijani škampi.
Jin-jang riba.
Supa od ptičjeg gnezda.
Njanja.
Fugu.
Pseće, mačje i slično meso.
Tatarski biftek.
Itd.
Probirljivi a.k.a. normalni.Znas li kako se u mom kraju kaze za takve?
Ima mnogo toga..meso psa, mačke, zmije, larve, skakavce, puževe, žabe, meso krokodila ..ništa ljigavo i ne mogu sada da se stim svega što ne bihJela koja ne bi jeli ili nipošto ne bi čak ni probali .
Dinje ne volim.
Bundevu ne volim.
Zasto ti je cudno? Miris bundeve ili tikve od detinjstva ne volim, tacnije, bas mi je muka od istog.
Najlepši miris na svetu.Zasto ti je cudno? Miris bundeve ili tikve od detinjstva ne volim, tacnije, bas mi je muka od istog.
Sa dinjom skoro isto, cak I lubenice nesto ne volim..
To je mozda jedino sto ne volim od hrane.
Imam periode kad mi je muka od mesa, to mi nije jasno zasto.
Dok je meni safranI vanila,...!
Meni smrdi šafran, miriše mi na benzin ili gas.