Jel veruje neko u Srbiji u ljubav?

Jutros sam zbog obaveza bio po gradu, i kad sam se vračao kući, čekajući lokal na stanici, po onoj vetrini i mrazu, jedna žena kuckala svo vreme porukice na mobilni... :lol:

Ne da sam sam se smrzao, ali kad sam je video šta radi više od pola sata, još više mi bilo hladno! :hahaha:

Eh, ta ljubaf... :lol:

Tipican primer ispraznih zenskih aktivnosti su te poruke jer niko iole normalan i razuman nece svoje vreme trositi na tu glupost.Ukoliko imas nesto da kazes nekoj osobi naces se sa njom i konkretno to reci ili ces je pozvati tim istim telefonom i reci u sazetoj formi o cemu se radi.

Kaze covek, neki ljudi dolaze na vencanje zato sto zele da veruju da postoji prava i iskrena ljubav.
Ne zele da gledaju na vencanje kao na ugovor iako pravo, drustvo i vecina na to gledaju tako.

Mlada vise gleda da joj dozivljaj i dogadjaj budu nezaboravni i prestizni.Mladozenja gleda da se sto pre zavrsi.Mladini gledaju sta ce sa poklonima, Mladozenjini gledaju hoce li se isplatiti.

Gosti sa raznim motivima.

Ali da li iko veruje u pravu ljubav u Srbiji?
Ne ljubav u nevolji, nego pravu ljubav, ljubav u moci, u nemoci, u tisini, u dosadi.

Nema ti u danasnje vreme te vrste ljubavi.Sve je ugovor.Ljubav moze da traje dan,mesec,godinu ili 5 godina ali posle toga,takve ljubavi vise nema.Zene su krive! :kletva:

Mi izvan Srbije vjerujemo :lol:

jedino mi jos i verujemo :dash:

onda to svakako ima veze sa nekom materijalnom sigurnošću, opuštenijim životom bez traumatičnih tragova koje život na balkanu ostavlja na psihu pojedinca,
što nas dovodi do zaključka da je ljubav izmišljena u nekoj feudalnoj kuhinji dok su dokone gospođice češkale onu stvar i svilenim koncem vezle maramice , uzdišući za vitezom koji donosi opljačkano blago iz nekog divljačkog pohoda.
sirotinja nema kada da se bavi tim pyzdarijama.

onda to svakako ima veze sa nekom materijalnom sigurnošću, opuštenijim životom bez traumatičnih tragova koje život na balkanu ostavlja na psihu pojedinca,
što nas dovodi do zaključka da je ljubav izmišljena u nekoj feudalnoj kuhinji dok su dokone gospođice češkale onu stvar i svilenim koncem vezle maramice , uzdišući za vitezom koji donosi opljačkano blago iz nekog divljačkog pohoda.

a kakav ti uticaj hoces da imas na psihu tog pojedinca moj siromasko, imas li vremena na tom balkanu da se bavis tim pyzdrarijama, sirotinjo moja ubitacna.
aj prikolji me, just do it

a kakav ti uticaj hoces da imas na psihu tog pojedinca moj siromasko, imas li vremena na tom balkanu da se bavis tim pyzdrarijama, sirotinjo moja ubitacna.
aj prikolji me, just do it

o yebote, pa ja se zezam.
delom...a delimično i poručujem postavljaču teme da mu je pitanje tendenciozno. spominje srbiju, kao da smo ovde izolovani od svake normalnosti življenja..što moguće i jeste dobar utisak kad nas se posmatra sa strane.

- - - - - - - - - -

idi spavaj:)

bolje i međed nego lička p.ička: ))

ma vazno je da ima 200 000 abortusa godisnje :dash:

Back