38imak
Elita
- Poruka
- 20.373
Da, naravno, izbori, posle zabrane SNS-a, i lustracije 1000 najbitnijih SNS-ovaca.I da u tome uspete opet moraju nekakvi izbori da se održe.Ili misliš da bi prošlo nešto slično kao sa ćoravim kutijama ?
Onda izbori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, naravno, izbori, posle zabrane SNS-a, i lustracije 1000 najbitnijih SNS-ovaca.I da u tome uspete opet moraju nekakvi izbori da se održe.Ili misliš da bi prošlo nešto slično kao sa ćoravim kutijama ?
Bolje rešenje je da sva vlast pripadne studentskim i srednjoškolskim plenumima a da bude i neki vrhovni plenum .Već su u ulozi sudske vlasti dobro pokazali.Da, naravno, izbori, posle zabrane SNS-a, i lustracije 1000 najbitnijih SNS-ovaca.
Onda izbori.
Sigurno su bolji u ulozi sudske vlasti od ove sudske vlasti koja je pod direktnom kontrolom SNS-a i SNS mafijasa.Bolje rešenje je da sva vlast pripadne studentskim i srednjoškolskim plenumima a da bude i neki vrhovni plenum .Već su u ulozi sudske vlasti dobro pokazali.
Takvo je tvoje mišljenje.Sigurno su bolji u ulozi sudske vlasti od ove sudske vlasti koja je pod direktnom kontrolom SNS-a i SNS mafijasa.
Da. Ja mislim da Milan Radoicic, Zvonko Veselinovic, i Bata Andrej, nisu dobri u vodjenju pravnog sistema i sudstva u Srbiji.Takvo je tvoje mišljenje.
Tvoje mišljenje je jednko vredno koliko i mišljenje jedinke koja veruje da su pomenuti super i ekstra.Zato i postoje izbori da bi se taj spor među vama rešio na civilizovan način.Da. Ja mislim da Milan Radoicic, Zvonko Veselinovic, i Bata Andrej, nisu dobri u vodjenju pravnog sistema i sudstva u Srbiji.
Neko drugi misli da jesu.
To je ta razlika u misljenju.
Mislim da izbori na kojem je jedna opcija 'Zvonko Veselinovic kontrolise sudstvo', a druga 'Sudije su nezavisne od Zvonka Veselinovica i Bate', nisu demokratski izbori.Tvoje mišljenje je jednko vredno koliko i mišljenje jedinke koja veruje da su pomenuti super i ekstra.Zato i postoje izbori da bi se taj spor među vama rešio na civilizovan način.
Ko gubi ima pravo da se ljuti pa su tako i gubitnicii na srpskim izborima uvek pokraĐeni.Mislim da izbori na kojem je jedna opcija 'Zvonko Veselinovic kontrolise sudstvo', a druga 'Sudije su nezavisne od Zvonka Veselinovica i Bate', nisu demokratski izbori.
U Srbiji ne postoje preduslovi za sprovođenje demokratskih izbora jer su mediji pod potpunom kontrolom autokrate.Ko gubi ima pravo da se ljuti pa su tako i gubitnicii na srpskim izborima uvek pokraĐeni.
U Srbiji postoje provladini i propozicioni mediji.U Srbiji ne postoje preduslovi za sprovođenje demokratskih izbora jer su mediji pod potpunom kontrolom autokrate.
S tim da su svi proopozicioni mediji sklonjeni iz ponude a provladini imaju nacionalnu licencu i vrše ispiranje mozgova 24/7U Srbiji postoje provladini i propozicioni mediji.
Daj Muade...Ti meni o istoriji...Jel ti znaš šta se događa kad studentska populacija ustane ujedinjena?
Uči malo istoriju, da shvatiš u kom vremenu živiš. Tita su doveli u red, a neće Žvalu.
Kad gubiš svako ti je kriv i sve ti smeta.Opozicija traba da se suoči sa stvarnim razlozima svojih neuspeha.S tim da su svi proopozicioni mediji sklonjeni iz ponude a provladini imaju nacionalnu licencu i vrše ispiranje mozgova 24/7
Ajde ne trtljaj ovde, naravno da je medijski mrak mnogo važan i da je njegovo održavanje jedino što Vučića još uvek drži na vlasti.Kad gubiš svako ti je kriv i sve ti smeta.Opozicija traba da se suoči sa stvarnim razlozima svojih neuspeha.
Ti uopšte ne znaš šta je medijski mrak.Ne vladaš ni drugom političkom a ni drugom bitnom terminilogijom.Ajde ne trtljaj ovde, naravno da je medijski mrak mnogo važan i da je njegovo održavanje jedino što Vučića još uvek drži na vlasti.
Uostalom, evo RTS već pokušava da glumi objektivnost pa im gosti pišaju po njima u live programu, prpa je osetna.
A zašto ne sednu u 20 časova na RTS Vučić i Đilas i u dvosatnoj emisiji rasprave nesuglasice.Ti uopšte ne znaš šta je medijski mrak.
Kako da ne, zato je Hil uz njega svuda.
Ajde? Nije vazno sta tvok komandant prica, vec sta radi, a to je:Cilj je postaviti vladu koja će slušati EU i Nato i udariti sankcije Rusiji. Kao nastavak, da pruže vojnu i logistički pomoć u borbi protiv Rusije.
Niko nikada nije ništa radio za džabe, pa tako ni ovi što sada ulažu u "demokratiju" u Srbiji.
Politika je to, moraš nešto da daš da bi nešto drugo dobio. A kad si mali, moraš više da daš nego što ćeš da dobiješ.Ajde? Nije vazno sta tvok komandant prica, vec sta radi, a to je:
- Predao Srbe u ruke Kurtiju
- Priznao siptarske pasose, tablice i licne karte
- Osudio Rusiju za agresiju, a Putka za ratnog zlocinca
- Izvozi oruzje i municiju za Ukrajinu
-Kupuje nato Rafale, koji mogu da napadaju samo na Rusiju
A zašto ne sednu u 20 časova na RTS Vučić i Đilas i u dvosatnoj emisiji rasprave nesuglasice.
I to već 2013. godine.
Pa zato što vam je lakše da 5000 puta zaredom puštate gebelsovske emisije Dea i Čarapa gde se demonizuju normalni ljudi a glorifikuju lojaliSSti.
Kad je već tako, onda priznaj da postoji medijska pomrčina, i fantomski Bušnjaci na glasanju.
Slažem se sve što si napisao, na žalost institucije su zatajile i zakon se selektivno primenjuje.Stvar je u tome kad imaš studente koji masovno žele da nešto isteraju do kraja, a profesori im daju podršku u tome, onda je to grupacija koju ne možeš da izvaćariš kao što bi mogao neke druge.
Imaš studente građevine i arhitekture i njihove profesore, studente prava i ekonomije i njihove profesore, mislim da se svi slažemo da su dovoljno stručni da ceo taj slučaj lepo i temeljito sagledaju i da procene da li institucije rade svoj posao ili ne.