Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 69.783
Šolak je lokalni potrčko, na nižem nivou od Žeksa Mitrovića iVučićevića.

Ma stvarno, United Group nema pipke i u UK? Hvala što si nas prosvetlio, bar da ne brinemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šolak je lokalni potrčko, na nižem nivou od Žeksa Mitrovića iVučićevića.
Može i neko kučence da trči oko Marinike i Borka, to ne znači da je bilo kakav faktor.
""Uvek je lepo sresti iskrenog prijatelja Srbije, kao što je Ursula fon der Lajen. Kratka razmena mišljenja o aktuelnoj situaciji u svetu i regionu, a fokus na ubrzanje evropskog puta Srbije," napisao je predsednik Vučić na Instagramu."
Ovo je upravo objavio tvoj faraon, veliki branitelj Srbije od Zapada i njihovih plaćenika. Iz Davosa.
Pogledajte prilog 1674027
Ne bi je nazvao nikako, možda "Srbija i NATO okupacione zone".
Šta tebe tera da ovako upireš prstom u svakog ko nije slep za javno poznate nastupe Čankove potparolke Marinike koja na pozajmici igra u Đilasovoj ekipi? A i kako to da je svako kome je jasno da su Čedisti opasni i bez Čede a da je Čanak tu gde je i bio automatski “za Vučka”?Kakvi te čedisti i čankovci spopali, te njuške su davna prošlost?
""Uvek je lepo sresti iskrenog prijatelja Srbije, kao što je Ursula fon der Lajen. Kratka razmena mišljenja o aktuelnoj situaciji u svetu i regionu, a fokus na ubrzanje evropskog puta Srbije," napisao je predsednik Vučić na Instagramu."
Ovo je upravo objavio tvoj faraon, veliki branitelj Srbije od Zapada i njihovih plaćenika. Iz Davosa.
Pogledajte prilog 1674027
Partijska zaslepljenost…Prelazna se dešava 1 kroz 1
Cicvarić će ti vladati
Pišeš nekome ko sve domaće političare smatra kompromitovanim g0vnima, niko mi se od njih ne dopada.Šta tebe tera da ovako upireš prstom u svakog ko nije slep za javno poznate nastupe Čankove potparolke Marinike koja na pozajmici igra u Đilasovoj ekipi? A i kako to da je svako kome je jasno da su Čedisti opasni i bez Čede a da je Čanak tu gde je i bio automatski “za Vučka”?
Konstatacija činjenice da i sama lopovska Druga Srbija ne može da obori Vučka i lopove nije nikakva “podrška režimu”, a tvoja pristrasnost prema Borku i ovoj Čankovoj perjanici Mariniki se vidi i iz aviona. Moža bi da kažeš da nam ona nudi spas?
Marinika:
Kažeš “nema više” Čedizma i Čankizma?
Šta su onda ova dvojica?
https://www.google.com/url?sa=t&sou...wQFnoECCwQAQ&usg=AOvVaw3n7dZXh6hSl53RLJ11FYPh
Ma stvarno, United Group nema pipke i u UK? Hvala što si nas prosvetlio, bar da ne brinemo.
Jel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?
A ako je obojena revolucija naziv za kurtalisanje rusоguzne vlade?Naravno da nije, nemate argumente pa lupetate gluposti
Jel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?
Zvanični i za svakog politički korektnog građanina obavezni stav EU je da dešavanja u Srbiji nisu obojena revolucija. A i nisu, samo pokušaj iste.Nema indikacija za tako nešto. Razlike između obojenih revolucija i ovog što se dešava su ogromne, a sličnosti mizerne.
Po kom osnovu?Jedva cekam Azdejkovica da vidim u bajbokani.
Pazi EremitoJel ovo u toku obojena revolucija u Srbiji?
Laz, podrzala je demonstrante i studente jer su demokratski, a nije podrzala da se studenti i ostali ljudi napadaju jer moze lako da predje u anarhiju, to su njene reci.Marija Zaharova izasla na press konferenciju i Rusija je podrzala srpske studente
Rekoh ti već da si me pomešao sa nekimPazi Eremito
Za obojene revolucije bi bilo made by CIA
Ali CIA, Casual i Tixoglu podrzali Vucica svim silama
Marija Zaharova izasla na press konferenciju i Rusija je podrzala srpske studente
E sad, koliko prodanih dusa ima u SNS, i vas sa privatnim photo kolekcijama sa Prajdova sirom sveta
Problem je što ovo dvoje izgleda NE žele da ukapiraju koliko je ideja sa “zavodenjem sankcija Rusiji” glupa i nedotupavna. Ideologija ne popušta tako lako…Izdržali smo pune 3 godine da ne uvedemo sankcije Rusiji, šargarepica zvana prijem u EU se ubuđala, raspoloženje naroda je vrlo jasno a sama EU je degradirana i raskrinkana do gole kože.
Bićemo mi ok.
On je trol, i to na kub.Rekoh ti već da si me pomešao sa nekim
Ovo dvoje nemaju veze sa protestima.Problem je što ovo dvoje izgleda NE žele da ukapiraju koliko je ideja sa “zavodenjem sankcija Rusiji” glupa i nedotupavna. Ideologija ne popušta tako lako…
On, a Marinika je već poznata po tome. Šta će mu ovakve izjave? Misli da bi smo od EU za to dobili orden?
Cela Srbija misli osnovano da vlast krije odgovorne ne pratis sta se dogadja.Naravno,i treba da odgovaraju.Ali odgovorna lica treba da odgovaraju,a ne vlast.Pa nije vlast ono zidala.Ovo je otišlo u pogrešnom smeru i ja mislim da ta grupa koja nam zadaje probleme na ulici više ni sama ne zna šta radi.
Rekoh ti već da si me pomešao sa nekim
Tera septica