jel neko video ovaj blam ?

Mene za Evroviziju i ostala sranja zabole q..., ali ovo je potpuno nadrealno

obratite pazhnju chemu tezhi SrBski suvremeni dizajn i chim je neko smislio da predstavlja Srbiju u Evropi

znachi izbor za logo evrovizije 2008 u Srbiji , nagrada 5000E
siframama-2.jpg

ko ne veruje svojim ochima ---> http://ww1.rts.co.yu/euro/

nisam bash sigurna kako da ukachim ovde powerpoint prezentaciju o ostalim nagradjenim 'radovima' i o onima koji zaista izgledaju reprezentativno

ali ako neko hoce da prochita komentare i da se zapljune na peticiju protiv ovakve sramote nek to uradi na sledecoj adresi :

http://www.petitiononline.com/esc2008s/petition.html

btw degeni na rts kao postavljaju novi sajt pa ne mozhe nishta da se komentarishe na njihovom forumu
Ha ha, kakvo njesra! :lol:
Neka mama je kuvala džem od šljiva, zatim je popušila tati trubu i oblizala se oko usana i dobila inspiraciju... i za te domaćinske poslove dobila pride 5000 ojra! Bravo mama!

...joj, ako bash mozemo da kazemo mishljenje
KOJI UZAS ...ja sam mislila da je shala...ali, proshlo bi kao reklamni poziv u Guchu , kao shto neko reche...

...moglo je da se doda u plavoj boji , isechak :
II-15.jpg

da se stavi traktor bilo bi previshe moderno...

zaista mislim da nije mesto, ni vreme za ''ironichan nastup'', ''mi nismo iskompleksirani'', pa da se koristi kolaz papir, umesto struchnih reshenja, pa valjda ima ljudi koji to umeju da rade...

sve u svemu (ne znam hoce li izaci slika
bgrn910l.jpg

http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/bgr/lowres/bgrn910l.jpg

:) e,gljivo,gdje samo ovo nađe?:)

inače,bolji logo bi smislilo neko dijete od pet godina,ili izvuklo iz clip arta ...:roll: mislim,sjetiš se tri-četiri stvari i to nabacaš bezveze (čak i ovaj ružni preklop šljive i usana...pa za tako nešto se dobijao kec iz likovnog,koliko se sjećam...) i to se zove dizajn...:roll:

Moglo je licitarsko srce...
Zashto rechenica''pljujemo nashe'', pa nije samo ''mama2007'' nasha, nechija...valjda su i druga reshenja nasha...a ne samo nechija mama...i nece svi doci gledaoci da se najedu ovde chashice razgovora, vec ce gledati TV, a poshto ionako misle da su ovde rachunaljke hit, a digitron ima svaki hiljaditi stanovnik (poducheni dugogodishnjom medijskom kampanjom), ipak je moglo bolje

jedino ako nije ''ta mama'' tvoja rodjaka, pa je branish

Moglo je licitarsko srce...
Zashto rechenica''pljujemo nashe'', pa nije samo ''mama2007'' nasha, nechija...valjda su i druga reshenja nasha...a ne samo nechija mama...i nece svi doci gledaoci da se najedu ovde chashice razgovora, vec ce gledati TV, a poshto ionako misle da su ovde rachunaljke hit, a digitron ima svaki hiljaditi stanovnik (poducheni dugogodishnjom medijskom kampanjom), ipak je moglo bolje

jedino ako nije ''ta mama'' tvoja rodjaka, pa je branish

Ma nije mi nikakva rodjaka, sad sam videla prvi put logo kad sam otvorila temu i iskreno prvo mi je bilo malo cudno da su izabrali taj logo ali kad sam ga malo vise pogledala i nije toliko los, ipak mi predstavlja Srbiju

ne nego treba da hvalimo, zato shto je izabran bash taj, a mozda je neko imao u glavi inkubaciju ludih krava ili neko nekom pofafao i sad hvalite, a ne svidja se

ovo je tema da li se nekom svidja ili ne
i ljudi kazu ''ne svidja se''

shalila sam se za rodjaku...ja videh i druga reshenja i bilo je svega ...drugachijeg pristupa

a meni se nešto naročito ne sviđa ni to javno biranje voditelja,te glasovi gledalaca i druge gluposti...valjda se zna ko šta radi i čime se bavi,pa to valjda treba da odredi neko stručan... i čujem da tijanić predlaže kao jednog od voditelja anu ivanović...svaka njoj čast za uspjeh u sportu,izgled ....ali čini mi se da je ona suviše tiha,nema boju glasa,dikciju,voditeljsko ili bilo kakvo slično iskustvo,jednostavno ne djeluje snalažljivo po tom pitanju...:roll: možda se varam...

joj, u pravu si divno je...ja tek sad vidim da je stvarno super...nisam dobro pogledala

Kriva sam...od kad sam postala nesrecna veshtica, uvek se izletim kroz prozor. pa kvarim divne stvari

stvarno je divno...

samo treba umesto eurovsion , da malo ulepshaju ime
EuroBambi ili mozda EuroPepeljuga...ili EuroNeven

Back