Jel nedostatak...

a kakve scene mu pravi? zavisi sta je za koga blam..hm...granice su nam razlicite. a nekome neki ispadi dobro stoje,moze da bude simpaticno..ali ako, na pr. u kaficu ona skoci i prevrne sto pun casa i flasa na njega, hm...mozda je simpaticno ali ali..

49092422li5.gif

Da, postoji tu momenat smotanosti, i vrlo dobro izvlachenje...Ali ne bash tako extremne...kao shto je obaranje punog stola...

a kakve scene mu pravi? zavisi sta je za koga blam..hm...granice su nam razlicite. a nekome neki ispadi dobro stoje,moze da bude simpaticno..ali ako, na pr. u kaficu ona skoci i prevrne sto pun casa i flasa na njega, hm...mozda je simpaticno ali ali..

A verbalne...ili zachudjena faca na javnom mestu + neki komentar...(kao shokiranost)....bla bla...
Evo sad sam ga pitala...Prokomentarisao je "kad me terash da te nosim na sred ulice na krkachama"...:lol: (naravno ne na sred kneza ili tako neshto)...

imam sestrića koji se ničeg ne stidi.....taj nema srama....ladno uspostavlja komoonikaciju sa svima....sedne pored čoveka....traži mu da pogleda njegov mob...i svi daju mob....ispootooje ih koliko je mesec u procentima u kojoj fazi......na moru se uvaljivao parovima na plaži, namerno ih je ometao u nežnostima.........ma haos...al on ima 5 godina...i ne pravi scene...jer nije neurotičan.......a odrasli prave scene samo kad su neoorotični.....pa ja ne bih bio sa takvima...to bih uradio....ništa tu nije "zvrkasto" i "loockasto"..........

B&H, umije to da bude problem, jos kako...
Svojevremeno sam imala decka koji je u javnosti bio, paa tako, prilicno krut... A, mene su sa njim, kao za inat, te ekscentricne ludosti hvatale kao ni sa kim drugim...
I jadnicak, sto je on bio sokiraniji mojim ponasanjem, to sam ja postajal sve gora...
Dok nije vristeci pobjegao od mene...:lol:

B&H, umije to da bude problem, jos kako...
Svojevremeno sam imala decka koji je u javnosti bio, paa tako, prilicno krut... A, mene su sa njim, kao za inat, te ekscentricne ludosti hvatale kao ni sa kim drugim...
I jadnicak, sto je on bio sokiraniji mojim ponasanjem, to sam ja postajal sve gora...
Dok nije vristeci pobjegao od mene...:lol:

zasau:)

osecaja blama problem?
Recimo provodite vreme sa svojom devojkom, koja obozava da vam pravi "scene" (poshto vi imate mozda malo izrazeniji "osecaj za blam" :lol:). Pritom ona ima "problem?"da ne oseca u 98% situacija blam, i da je boli uvo za sve okolo?
Pritom je ona zvrk, i poprilichno to dobro upakuje, ali vi i pored toga svaki put obrnete ochima...kad je vidite u novoj "akciji"...
Shta biste uradili?

Ne volim kad ljudi nemaju osećaj za takve stvari, gde scene mogu praviti, a gde ne. Užasno mi je kad vidim da se neko na ulici svadja, tuče, raspravlja, pravi scene .... uopšte, kad na bilo koji način želi sebe da izdvoji svesno ili podsvesno iz mase. Ne prija mi da sam deo toga, niti bih volela takvu osobu pored sebe.

E sad cete josh da me nabedite da sam luda, neurotichna, da ce dragi vrishteci pobeci od mene...bla bla...:lol:
Ljudi ova tema je otvorena iz zezanja, jer je on u datom momentu radio neshto drugo, a ja sam doshla ovde da se malo izdivljam...
A vi kako hocete...mozete da lepite etikete, mozete da shvatite ovu temu shaljivo (kao shto mi je i bila namera)....itd...svejedno mi je...meni je kako god da okrenesh ...super!

E sad cete josh da me nabedite da sam luda, neurotichna, da ce dragi vrishteci pobeci od mene...bla bla...:lol:
Ljudi ova tema je otvorena iz zezanja, jer je on u datom momentu radio neshto drugo, a ja sam doshla ovde da se malo izdivljam...
A vi kako hocete...mozete da lepite etikete, mozete da shvatite ovu temu shaljivo (kao shto mi je i bila namera)....itd...svejedno mi je...meni je kako god da okrenesh ...super!

jok ja sam:)

Sve fotografije interneta su mi se otvarale od vrha na dole,
a ova je prva koja se otvara od dole na gore :shock:
pa gde je iskopa aman-zaman
garant je namontirana
ljudi se pale na ovakve glooposti
čula ja da su neki drkali na neku fotku u Skandalu od od Zlete Petković
na kojoj su je našli kako čuči i piški valjda u nekom žbunju
još su je i skenirali i držali na desktop-u

Tako ti je to kad srbi umesto .JPG uploaduju .BMP fajlove na forum, pa se posle sirotim modema$ima strana otvara pola sahata. Uzrok ove pojave je kompjutrka nepismnst i bahatost :)

Bitmap data

This block of bytes describes the image, pixel by pixel. Pixels are stored "upside-down" with respect to normal image raster scan order, starting in the lower left corner, going from left to right, and then row by row from the bottom to the top of the image.[2]
Uncompressed Windows bitmaps can also be stored from the top row to the bottom, if the image height value is negative.

p.s. $to se tiche Zlate Petrovic, ona je snimala ***** na athensgirls.com
Neki lik Aleksandar joj je pi$ao u usta za male pare. Skroz hard core :)

>> cLickni ovde << za info o Zlati

osecaja blama problem?
Recimo provodite vreme sa svojom devojkom, koja obozava da vam pravi "scene" (poshto vi imate mozda malo izrazeniji "osecaj za blam" :lol:). Pritom ona ima "problem?"da ne oseca u 98% situacija blam, i da je boli uvo za sve okolo?
Pritom je ona zvrk, i poprilichno to dobro upakuje, ali vi i pored toga svaki put obrnete ochima...kad je vidite u novoj "akciji"...
Shta biste uradili?

Istolerisao bih joj mnoge stvari, ali ako bi mi prdnula pred kumum... e tu bih je razvalio od batina. QM je svetinja

osecaja blama problem?
Shta biste uradili?

Nedostatak i to veliki. :(

osecaja blama problem?
Shta biste uradili?

He he he, bas si me nasmejao! Pa gle ako ti smeta (mada to nerazumem) onda ti napavi vecu blam situaciju...to ti je resenje uvek.

Back