Jel nedostatak...

koliko sam skapirala pitanje,a nisam puno priznajem,ako ja naprawim neku"scenu"i krenem da se blamiram ili njega da blamiram treba da nas nekako izwuche,da naprawi neki slatki komentar na to koji ce meni skrenuti pazhnju na to shto radim....tako je bar bilo,imala sam swoje ispade i znao je kako da odreaguje,da mi prewrne ochima odmah bi ga prewrnula preko stolice jednim shamarchicem :D

mada bi i ja wolela da widim neki primer,jer ne kapiram pitanje bash najbolje :)

osecaja blama problem?
Recimo provodite vreme sa svojom devojkom, koja obozava da vam pravi "scene" (poshto vi imate mozda malo izrazeniji "osecaj za blam" :lol:). Pritom ona ima "problem?"da ne oseca u 98% situacija blam, i da je boli uvo za sve okolo?
Pritom je ona zvrk, i poprilichno to dobro upakuje, ali vi i pored toga svaki put obrnete ochima...kad je vidite u novoj "akciji"...
Shta biste uradili?

Ako neko obožava da mi pravi scene na javnom mestu....ne izlazim sa njim "u javnost" dok ne nauči da se ponaša ko normalno ljudsko biće.....
I još nešto bih da dodam. Meni lično ne smeta kada je neko do koga mi je stalo (momak, drugarica, drug, brat...) osoba neformalnog ponašanja....ekscentrik....ili "pećinko". Neki ljudi umeju da rade gomilu šašavih stvari a da to deluje simpatično.... Neki mogu da opsuju ili ispričaju vulgaran vic i da svi oko njih "umiru" od smeha.... Imam prijatelje koji se po načinu oblačenja i životnim stavovima mogu nazvati "čudacima"....Ali....urlati na nekog na sred ulice, tući se, svađati se, napiti se i bauljati naokolo....praviti kako ti kažeš scene bez ikakvog razloga i smisla, je odraz nekulture, egocentrizma i nedostatka ljubavi i poštvanja prema momku sa kojim si u društvu. I takvo ponašanje nikada ne može toliko dobro da se upakuje a da deluje lepo.

Ne, nisam mislila na svadju. Mislila sam na slatke scene, totalno bezazlene...:)

ja recimo kad ulazim u jednu prodavnicu blizu moje firme
obavezno se razderem(ali bukvalno) de ste devojke
prodavachicama koje mogu da mi budu keve komotno
ali svako se okrene da vidi shta se deshava
ja normalno kuliram a one se keze
inache sam im mezimche

@leptirche: jel dovoljno bezazleno?:)

primer tih slatkih scena..?
pa da vidimo..

800030_sm.jpg

meni su takve ribe smaracice... obicno gladne paznje, tripuju se da je to ultrazanimljivo sto rade... a nije - samo smara i to na sva cula. otkacila bih ih pre ili kasnije da sam musko.
ima i prirodno "luckastih" osoba koje se naglaseno ponasaju, ali to sasvim drugacije izgleda i od njih me nikada nije bio blam (ma kog pola bili).

dobro je..
ja reko da nije..

oops.bmp

Sve fotografije interneta su mi se otvarale od vrha na dole,
a ova je prva koja se otvara od dole na gore :shock:
pa gde je iskopa aman-zaman
garant je namontirana
ljudi se pale na ovakve glooposti
čula ja da su neki drkali na neku fotku u Skandalu od od Zlete Petković
na kojoj su je našli kako čuči i piški valjda u nekom žbunju
još su je i skenirali i držali na desktop-u

osecaja blama problem?
Recimo provodite vreme sa svojom devojkom, koja obozava da vam pravi "scene" (poshto vi imate mozda malo izrazeniji "osecaj za blam" :lol:). Pritom ona ima "problem?"da ne oseca u 98% situacija blam, i da je boli uvo za sve okolo?
Pritom je ona zvrk, i poprilichno to dobro upakuje, ali vi i pored toga svaki put obrnete ochima...kad je vidite u novoj "akciji"...
Shta biste uradili?

a kakve scene mu pravi? zavisi sta je za koga blam..hm...granice su nam razlicite. a nekome neki ispadi dobro stoje,moze da bude simpaticno..ali ako, na pr. u kaficu ona skoci i prevrne sto pun casa i flasa na njega, hm...mozda je simpaticno ali ali..

ja ne razumem na kakve scene mislis?meni se desava da se posvadjam sa neljubaznim ljudima,taksistima,kondukterima,salterskim sluzbenicima, prodavcima,prolaznicima,malo vicem,ali te scene su mi opravdane tako da me bas briga sta misli neko ko je sa mnom u tom trenutku...
mislim da se ne odnosi na te bezobrazne sluzbenike nego neke scene na ulici itd.

sad se setih idem jednom iza nekog tipa a on urla na telefon,svadja se sa devojkom,psovke neke padaju,teske reci,drama,panika kad cujem ona prekida razgovor i lik nastavlja da se dere na telefon onako ga besno gledajuci :lol:

pa kad su takvi preko telefona mora da se uzivo bar par puta nedeljno isamaraju,cisto da odrze strast :D

mada videlo se po tipu da je pacer kako je bio obucen i kako se drzao,a imao je i zemunku (tarzanku?! :? ) na glavi,bljak :)

Back