andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.176
idi vidi kako ide to kod hijenaNaravno da nije, ključno je za buduće rangiranje u hijerarhiji mužijaka i raspodeli džungle![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idi vidi kako ide to kod hijenaNaravno da nije, ključno je za buduće rangiranje u hijerarhiji mužijaka i raspodeli džungle![]()

Jese na to svodi Woman empowermentnemamo problem sa timali da pojasnim,samo sa jednom kumom sam ikada pricala o takvim stvarima.
?
Prepričajidi vidi kako ide to kod hijena![]()

zenka je glavna!Prepričaj![]()
Gde ti živiš!?ne pamtim da me je to iko pitao
"U moje vreme samo sobališ iza plasta sena pa ako oće oće ako neće ima koja oće"A jel se omi prvi hvale? Ili tebe pitaju za isto?
A kod lavova?zenka je glavna!

I tu. On se samo kurrči pred kamerama.A kod lavova?![]()
To je najgore kad je dosta starija i ne moš ništa, a ti maviBio je komsija kad smo bili klinci (onaj tip sto je imao ppstere lepe brene i samante foks, a nije ni znao ko je samanta. I kako bi nas sreo pitao bi: mazete li ga slaninom.
Tada sam znao da kad porastem ne zelim da budem kao on.
A imao je cerke jaoooo ova jedna pogotovu, faca mama mia, djavolica joj oci kad se setim, al sam ga mazao na nju sine. U bejbe uh.

Nije nije tu je malo drukčiji poredakI tu. On se samo kurrči pred kamerama.

izjašnjavanje pojedinačnoPa dobro momci pišete ko kiša oko kragujevca, jel iebete što ili ne?![]()