Da zhena prvo smeta ocu pa onda muzhu pa onda zetu.....i ono:"Pogledaj svoju tashtu,bash takva ce ti biti zhena".?
Jbt.morao bi malo das e sredim po pitanju zhena...
Zhene 'smetaju' na razne nachine.. zato i jesu zanimljive :wink:Jooockey:Da zhena prvo smeta ocu pa onda muzhu pa onda zetu.....i ono:"Pogledaj svoju tashtu,bash takva ce ti biti zhena".?
Charming.cLick - OR - Die:Zhene 'smetaju' na razne nachine.. zato i jesu zanimljive :wink:
Hahahaha, jao, taj filmic mi je omiljeni!Svaki put se otkinem od smeha, a mozda ne bih trebala, mislim covek stvarno nije bas....Gryphon:Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava to NIJE ISTINA![]()
Hahahaha, jao, taj filmic mi je omiljeni!Svaki put se otkinem od smeha, amozda ne bih trebala, mislim covek stvarno nije bas....Gryphon:Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava to NIJE ISTINA![]()
Ne.Ispravno je:"Pogledaj svoju kevu,bas takva ce ti biti zena(kad omatori).Jooockey:"Pogledaj svoju tashtu,bash takva ce ti biti zhena".?
Kad se udas,omatoris i uporedis sa kevom tvog dragog,kasce ti se samo. :wink:Banshee:ne kapiram.
sto svoju kevu? :shock:
na koju foru ce zena da lici na tvoju kevu :?
Jooockey:Ej zhivota mi od nve godine nishta....mozda dva put sex sa ortacima (mora da sam bio pyan) i to je to.........proshlo me.....
al nema veze...
...krastavcici ili neshto slatko ili maslinke ili.......Samantha Jouns:Joj muka mi je ...... SAVREMENIH LI MUSKARACA![]()
![]()
Nemo d averujesh u sve shto vidish i chujesh(smeshko ti namiguje)avesic:znaš ĐĐĐĐokeju meni se mnogo svidjaš od kako si stavio ovu sliku ,,,, njam njam--- ali ono opet znam da si dete ,,,hmmmmmmmmm .... mada šta tu ima tako loše