Jel imate još ovakav radio u autu?

Da li još imate kasetofon u autu ?

• Da

glasova: 1 12,5%
  • Ne

glasova: 6 75,0%
  • Nemam pojma šta je to (generacija Z)

glasova: 1 12,5%

• Ukupno glasova
    8
Dolazim kod rodbine u Srbiju pa vidim kako žive. Ja sa švedskom penzijom a oni sa srpskom.

šta je sve narod tralo dobar je , optimistički zna da cijeni i voli to sto ima i sto je najvažnije voli taj komad neba pod kojim je rodjen

Znam jednog penzionera iz njemačke koji se dole vratio i rjesenje penzije nosio u fascikli i dole u seoskoj kafani vadio i svima davao da čita da narod vidi da ima 2500 eura penziju, jedno vrijeme je čak i pištolj nosao pa baci rjesenje na šank i pištolj pored

Ono silio se

Živeo je 7 godina i umro

🤷🏻‍♀️

šta je sve narod tralo dobar je , optimistički zna da cijeni i voli to sto ima i sto je najvažnije voli taj komad neba pod kojim je rodjen

Znam jednog penzionera iz njemačke koji se dole vratio i rjesenje penzije nosio u fascikli i dole u seoskoj kafani vadio i svima davao da čita da narod vidi da ima 2500 eura penziju, jedno vrijeme je čak i pištolj nosao pa baci rjesenje na šank i pištolj pored

Ono silio se

Živeo je 7 godina i umro

🤷🏻‍♀️
Не хвалим се, него ми је жао нашег народа. Треба подизати стандард.

Evo da ne lažem
images.jpeg

Philips je čak pravio te radije gde si mogao da ubaciš gramafonsku ploču, verovatno onu manju, singlicu. Ozbiljan sam.Valjda 60ih dok još nisu počeli da prave kasete
🤣 Jeste neobično. Ali, kad pomislim, nekad su postojali kompjuteri, od 10 tona, zauzimajući celu prostoriju. Zašto ne i ploča u automobilu, sa sve gramofonom.

Back