- Poruka
- 42.741
Imate li ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, za šta ti treba?
Auto kasetofon ima još samo balkanska sirotinja. Hvala Bogu pa ne živim na Balkanu.
Auto kasetofon ima još samo balkanska sirotinja. Hvala Bogu pa ne živim na Balkanu.
Živim u EU...a tamo gde živiš nema sirotinje?
Gde li je taj raj na zemlji baš me zanima...![]()
Samo neradnici, pijanci i slični ovisnici.Jel?
U EU nema sirotinje?
Ima moj otac u Passata 91. Kojeg ne bi prodao za ne znam sta.
Samo neradnici, pijanci i slični ovisnici.
Neka zameni motor u električni, stavi baterije da ne zagađuje.Ima moj otac u Passata 91. Kojeg ne bi prodao za ne znam sta.
U Srbiji je veliki nesrazmer između velikih gradova i ruralnih krajeva. U manjim sredinama ima sirotinje. I penzioneri su teška sirotinja.A odakle ti ideja da je ovde drugačije?
U Srbiji je veliki nesrazmer između velikih gradova i ruralnih krajeva. U manjim sredinama ima sirotinje.
Evo je SNS bot. Znao sam. Naravno da se bogatstvo meri debljinom novčanika. Pogledaj kako žive penzioneri u Srbiji....ovi naši iz manjih sredina žive sto puta bolje i slobodnije nego bogatuni iz EU..odgovorno tvrdim...
To što ti misliš da se bogatstvo meri debljinom novčanika, grdno se varaš...
Benzinac je. Ulje menja jednom u 3g. Ma moze taj i bez ulja da ide.Neka zameni motor u električni, stavi baterije da ne zagađuje.
Dolazim kod rodbine u Srbiju pa vidim kako žive. Ja sa švedskom penzijom a oni sa srpskom.Pojma nemaš, znala sam.. praziluk...
Zlatno dobaDolazim kod rodbine u Srbiju pa vidim kako žive. Ja sa švedskom penzijom a oni sa srpskom.