- Poruka
- 49.577
Dolazim kod rodbine u Srbiju pa vidim kako žive. Ja sa švedskom penzijom a oni sa srpskom.
..pa šta se desilo, crkavaju od gladi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolazim kod rodbine u Srbiju pa vidim kako žive. Ja sa švedskom penzijom a oni sa srpskom.
ma umm kalamanga radijo nneradijo ali vokmen je tu i pushtimm ti kazetu oja oja oja je od jafrina jada A i smao fik i gotofo uz kerqk
Tako je. Sad sam više u zemlji svojih predaka - Hrvatskoj, nego u Švedskoj i uživam. Ne razumem zašto su se Srbi u Hrvatskoj bunili protiv hrvatske države. Imaju sva moguća prava.Zlatno doba
Žive toliko da preživljavaju...pa šta se desilo, crkavaju od gladi?
Žive toliko da preživljavaju.
Zašto ne. Srbin sam. I imam i srpsko državljanstvo. Cene u Srbiji su visoke a primanja mala.Obzirom da vidim da si iz Hrvatske, verujem ti na reč...
Da sam ja i EU i da živim u takvom blagostanju kao ti i Frederik, znaš kad bi mi forum pao na um? NikadaU Srbiji je veliki nesrazmer između velikih gradova i ruralnih krajeva. U manjim sredinama ima sirotinje. I penzioneri su teška sirotinja.
non stop bi mislila o forumu da si u eu...
У пензији сам па читам, листам. Има на форуму одличних тема и коментара. У новинама само хрпа слика и реклама, ко сликовнице.Da sam ja i EU i da živim u takvom blagostanju kao ti i Frederik, znaš kad bi mi forum pao na um? Nikada
Aj malo odvadi, jarane.
Da si ti pravi EU penzioner sad bi ladio jaja negdje gdje je toplo u svojoj kući koju si kupio dok si riljaoУ пензији сам па читам, листам. Има на форуму одличних тема и коментара. У новинама само хрпа слика и реклама, ко сликовнице.
U Bugarskoj?Živim u EU.
ima i do toga..jednostavno socijalni zivot na aparatima..Nostalgija...
Poneseš bluetooth mp3 uredjaj
pa vidis da je pobjego iz ledene svedske u toplu hr i ladi jaja ispred monitora..Da si ti pravi EU penzioner sad bi ladio jaja negdje gdje je toplo u svojoj kući koju si kupio dok si riljao
Вучићева школа, кад немаш аргументе вређаш. Уживам на топлом и читам шта пишу Балканци.Da si ti pravi EU penzioner sad bi ladio jaja negdje gdje je toplo u svojoj kući koju si kupio dok si riljao
У Хрватској.U Bugarskoj?
Kakav Vučić, Bog te u šumu okrenuo, ja sam BosankaВучићева школа, кад немаш аргументе вређаш. Уживам на топлом и читам шта пишу Балканци.
E jesi se usrećioУ Хрватској.
Ne lazu, cene jesu visoke i previsoke za nas bedni standard.Lažu mediji Gedeon, nije sve tako crno, veruj mi na reč..
Вратио сам се у Хрватску из Шведске и уживам у пензији. Живим на релацији Загреб-Опатија и повремено скокнем до Београда.E jesi se usrećio