Jel igrate greb greb ili loto

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.694
Gledam nesto ove greb grebove i loto i palo mi na pamet da malo pocnem to da igram. Jel neko nekada dobio nesto na tim lutrijama i sl?

Razmisljam da uplacujem jednu kombinaciju loto nedeljno i da uzmem dva tri greb greba?

Jel igrate nesto?

greb-greb.jpg

gde si video nagrade za loto?kad se pojavio dobitnik?jel samo kod nas izgovor da se ne pojavljuje u medijima zbog reketasa?u celom svetu se svako pohvalio samo kod nas ne jer se namesta naravno i puni budzet

Pa ti bi se pojavio na tv-u da dobijes milion eura? :hahaha:

No ne branim ja loto. Mislis da namestaju za te pare?

- - - - - - - - - -

Nikad.... pazi da ti ne postane porok !

Zasto su ljudi tako glupi, i izlazu se porocima ??

Ma kakav porok jedan greb grebic.

Nikada ni pokušao ali mnoge igrače "ovisnike" poznajem, nije zezanje ali nekoliko njih solidno živi (preživljava) od igre Bingo. uz odgovor evo i jedan zanimljiv podatak...

Igre na sreću: Ovisnost koja se najteže liječi

Siromaštvo i ekonomska kriza uvijek su pogodno tlo za razvoj igara na sreću, a kockanje koje daje nadu u brzu zaradu nije samo obična strast, već prerasta u ovisnost, odnosno u bolest. Prema zvaničnim podacima, Bosna i Hercegovina je vodeća zemlja u Evropi po broju kladionica po glavi stanovnika, s tim da se taj broj i dalje povećava

Ne, ja neigram čak ni kladionicu. Mislim da je sve to bacanje para. Ponekada razmišljam da odigram kladionicu-jednom nedeljno, ali onda mi padne napamet kako bi me bio blam da stalno dolazim da uplaćujem tiket, a nikad da nešto dobijem.
Kad sam nekada igrao sa drugom tikete za 50.dinara bio sam u plusu. Ali tebaš najmanje 10.puta da izgubiš tih 50. dinara da bi dobio 1000.dinara. U svemu tome ima i nerviranja i stresa, i nije to za mene...

Pa sta znam. Vidim da dosta ljudi ima skepse. Ne treba preterivati. Ali meni je bas gust da jednom nedeljno uzmem neki greb greb.. posle ga drzim u dzepu par dana. Pa kad se dobro ugree i odomaci ja ga izgrebem. Nekad zamena nekad nista. Jednom sam dobio 2000 dinara...

Back