sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
po kucama pa usput nesto istorbate?
Ovo je moje s tim pomazem zenama po kucama.
Ovo je moje s tim pomazem zenama po kucama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radio sam nekad u kablovskoj ali nisam ništa
nije mi se desilo, mada bilo bi zanimljivo videti tu kituaciju)))
Možda si povodljiv.Kompliment ne znači da bi ona nešto htela,možda je ona samo kulturna i ljubazna,a ti to tumačiš kako tebi odgovara.Cim te pocne hvaliti i te fore, kako si vest, odmah znas da ces torbat.
Stvarno su ti kojekakvi majstori uglavnom pacijenti, em smore bogaoca dok nešto ne poprave, kuju sebe u zvezde, debelo naplate, a onda bi još i za gratis snošku da se ogrebu. Bedak teški.
Stvarno su ti kojekakvi majstori uglavnom pacijenti, em smore bogaoca dok nešto ne poprave, kuju sebe u zvezde, debelo naplate, a onda bi još i za gratis snošku da se ogrebu. Bedak teški.
Cim te pocne hvaliti i te fore, kako si vest, odmah znas da ces torbat.
Bedak je što konkretno ideš po ljis-u i kačiš se za moje postove, tj na debilan način skrećeš pažnju na sebe, jer nisi duhovit. Samim tim dovodiš me u 2 moguće situacije: ili da se pravdam za gluposti za koje me prozivaš jer nisi u pravu ili da ti odgovorim na način koji očigledno jedino kapiraš, a to su neke otrcane klošarske fore:Ne razumem sta ti je tu bedak
to sto te heftali majstori
ili to sto ti skupo naplatili???
Aha. Pa zato na drugoj temi postavljaš ovo pitanje:Cim te pocne hvaliti i te fore, kako si vest, odmah znas da ces torbat.
Jel ima ovde zenska koja bi se sa mnom zestoko torbala, ali da mi ne postavlja uslove braka i ostale smaracine zajednistva gde muskarac vene?
Aha. Pa zato na drugoj temi postavljaš ovo pitanje:
Niko se ne zadržava sa ženom ako mu ne odgovara. Ko god je sa nekom ženom ima neki motiv zašto je sa njom.Mislis da se ja zadrzavam sa zenom koja mi ne odgovara. Nisam ja kao vecina papkara i zglavkara.
Bedak je što konkretno ideš po ljis-u i kačiš se za moje postove, tj na debilan način skrećeš pažnju na sebe, jer nisi duhovit. Samim tim dovodiš me u 2 moguće situacije: ili da se pravdam za gluposti za koje me prozivaš jer nisi u pravu ili da ti odgovorim na način koji očigledno jedino kapiraš, a to su neke otrcane klošarske fore:
Eto, lepo je da me demantuješ, tebe su sigurno više cepali po bulji nego po novčaniku![]()
To su dobre kituacije
Mislis da se ja zadrzavam sa zenom koja mi ne odgovara. Nisam ja kao vecina papkara i zglavkara.