Jel gotova korona?

Не знам, нисам лекар, али ако се истовремено са антибиотицима узимају пробиотици, онда нема проблема.
Ovo bih volio da mi objasne doktori koji to redovno propisuju.
Sta se desava sa probiotikom ako se uzima zajedno sa antibiotikom?
Po meni bi trebalo piti probiotik kada se zavrsi sa antibiotikom.
Sada neko je u zabludi.
Ja kao laik ili doktor kao doktor.

Da su pustili da virus protutnja kroz populaciju virus bi bio gotov za 2 meseca,ali niko ne zna da li bi tada imali 200.000 pozitivnih i 4000 umrlih dnevno ili bi bilo sasvim drugacije to niko ne moze da zna pa zbog toga mericama koliko toliko ga drze pod nekom kontrolom.

Da su pustili da virus protutnja kroz populaciju virus bi bio gotov za 2 meseca,ali niko ne zna da li bi tada imali 200.000 pozitivnih i 4000 umrlih dnevno ili bi bilo sasvim drugacije to niko ne moze da zna pa zbog toga mericama koliko toliko ga drze pod nekom kontrolom.
Имунитет крда је мит, нема ништа од те приче. То су покушавали Швeђани, па су се вакцинисали на крају. И умрло им је доста старих људи, као и код нас.

Nema tu sledeći talasi,korona će se smiriti znatno u aprilu 2023godine,apsurd je više pričati o nekim talasima epidemiomolozi najvise treba da znaju kada i kako pocinju talasi dakle ne možemo neki talas da pocne ako se nije zavrsio 1 talas i ako se nije proglasio kraj 1 talasa a to znači sve na nulu više od 2 meseca.

Ne volim da se ponavljam,ali korona ako se promeni tj ako promeni 6 slova u genomu ona time sebe ubija dolazi do samouništenja samog virusa,da može da izbaci BA,32,4,5 subvarijantu virusa koja ima još veću infektivnost dakle da 2 osobe inficira 30 osoba to da,ali da mutira u teži oblik je virusološki nemoguće jer time sam virus umire.
Kao i svakom virusu,mutira da opstane i opstaće među nama kao human coronavirus po rečima naučnika 2024/2025 do tada
će korona biti sve slabija i slabija tj imace sve slabije i slabije oblike.

Australija sada više ima problema sa gripom nego sa coronom.

Nema tu sledeći talasi,korona će se smiriti znatno u aprilu 2023godine,apsurd je više pričati o nekim talasima epidemiomolozi najvise treba da znaju kada i kako pocinju talasi dakle ne možemo neki talas da pocne ako se nije zavrsio 1 talas i ako se nije proglasio kraj 1 talasa a to znači sve na nulu više od 2 meseca.
Ово причају већ две године. Свако пролеће - биће боље, а оно ништа.
Дакле у питању је десети пик првог таласа јер први талас никада није завршио.

Deluje mi da se došlo do vrhunca ovog talasa i sad će ići ka dole.

Sledeći kreće od novembra verovatno.
Талас управо креће, пик највероватније у септембру, а већ двадесетак дана бројке расту. Тако да се талас у ствари наставља.

Sve u svemu zimi i na jesen nas apsolutno ne ocekuje nikakav scenario.
За тебе не, али прошлог септембра и октобра се много просветних радника разболело, а мало ко је хтео да оде да ради у школи па не само да је била несташица кадрова, већ су и почели да примају студенте на замену.
Да ли ће ове године бити исто остаје да се види.

Acinetobacter baumannii, članovi porodice Enterobacteriacae (Klebsiella pneumoniae, Escherichia coli, Proteus mirabilis), Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus spp. i Stenotrophomonas maltophilia ovo su bakterije kojih ima na intenzivnoj nezi.

Takođe pacijenti dobiju I bakterijsko zapaljenje pluća kao i klostridiju.

Nema više ni pikova, niti je bilo to su reči epidemiologa koji ne vide šta se dešava u bolnicama čast izuzecima, ali od članova kriznog štaba ni jedan nije ušao recimo u Batajnicu,Mišeluk itd.

Imaćemo veći problem ako više ne testiramo ljude na grip, pošto smo imali prošle godine oko 7% pozitivnosti što se tiče influence,ali tih 7% se utopilo u pcr i antigenske test za coronu.

Talas se ne nastavlja, smirivanje situacije se može očekivati 23.8/26.8.

Jesen i zima sa sigurnošću će biti mirna epidemija je dostigla maksimum maksimuma tj biološki maksimum i sada obolevaju ljudi sa pridruženim bolestima.

Nema više ni pikova, niti je bilo to su reči epidemiologa koji ne vide šta se dešava u bolnicama čast izuzecima, ali od članova kriznog štaba ni jedan nije ušao recimo u Batajnicu,Mišeluk itd.
Или су таласи или су пикови, па назови како год хоћеш.
Imaćemo veći problem ako više ne testiramo ljude na grip, pošto smo imali prošle godine oko 7% pozitivnosti što se tiče influence,ali tih 7% se utopilo u pcr i antigenske test za coronu.
Сами тестови су проблематични - брзи антигенски и са оригиналним сојем није био прецизан. Ко улази у број тестираних ? Да ли се ретестира након изолације ? Дакле и PCR и антигенски улазе у број тестираних ?

Talas se ne nastavlja, smirivanje situacije se može očekivati 23.8/26.8.
Кад се људи врате са годишњег одмора где се иначе нису поштовале противепидемијске мере ? Где нико месецима не носи маску ?
Jesen i zima sa sigurnošću će biti mirna epidemija je dostigla maksimum maksimuma tj biološki maksimum i sada obolevaju ljudi sa pridruženim bolestima.
Волео бих да си у праву, септембар и октобар ће показати.
Мени се чини да ће бројке позитивних расти, па видећемо.
С обзиром да у школама маске неће бити обавезне, већ препоручене, бојим се да си направио велику грешку, у септембру креће велики талас.

Талас управо креће, пик највероватније у септембру, а већ двадесетак дана бројке расту. Тако да се талас у ствари наставља.
Pa ne baš.

Sa preko 6000 dnevno krenulo je da bude ispod.

Sad ide uglavnom 5000 ili 4000.

August 22 (GMT)​

Updates
August 21
Updates
August 20
Updates
August 19
Updates
August 18
Updates
August 17
Updates
August 16
Updates

Pa ne baš.

Sa preko 6000 dnevno krenulo je da bude ispod.

Sad ide uglavnom 5000 ili 4000.

August 22 (GMT)​

Updates
August 21
Updates
August 20
Updates
August 19
Updates
August 18
Updates
August 17
Updates
August 16
Updates
Погледај графикон - мај, јун, јул, август.
Или почетак августа, крај јула ако ти је тако лакше.
20 јун - 3300 инфицираних
24 јул 38.000 инфицираних
8 август 42.000 инфицираних.
У септембру може само да иде више.

Na jesen i zimu može samo da imamo 500 pozitivnih i ništa više, epidemija je iscrpela snagu.

Situacija je takva da su kolege na godišnjem odmoru još uvek niti su oni dobili poziv da se vrate sa godišnjeg odmora niti sam ja dobio poziv, tako je u celoj Srbiji.

Kao što sam rekao mi dnevno sada imamo oko 3000 pozitivnih nemamo 10.000 ni 6000 pozitivnih.

Погледај графикон - мај, јун, јул, август.
Или почетак августа, крај јула ако ти је тако лакше.
20 јун - 3300 инфицираних
24 јул 38.000 инфицираних
8 август 42.000 инфицираних.
У септембру може само да иде више.

Šta li je poenta pumpanja ovih cifara?
Onaj ko se vakcinisao - možda se vakciniše i četvrti i peti put (mada znam dosta njih kojima to više ne pada na pamet)
Onaj ko se nije vakcinisao - tek sada to neće uraditi.
Možda pokušate prisilnu vakcinaciju?

Šta li je poenta pumpanja ovih cifara?
Onaj ko se vakcinisao - možda se vakciniše i četvrti i peti put (mada znam dosta njih kojima to više ne pada na pamet)
Ако су се вакцинисали Фајзером, потпуно разумем незадовољство.
Нема пете вакцине, тј. ретко ко се вакцинисао и четири пута.
Onaj ko se nije vakcinisao - tek sada to neće uraditi.
Možda pokušate prisilnu vakcinaciju?
Не знам коме се обраћаш, али давно је речено да поједини нису примили ни другу дозу јер су видели да се ситуација смирује.
Од јануара се много вакциналних пунктова затворило, тако да је интересовање за вакцинисање променљиво.

Ако су се вакцинисали Фајзером, потпуно разумем незадовољство.
Zašto razumeš?
Нема пете вакцине, тј. ретко ко се вакцинисао и четири пута.
Govorim o budućnosti, o situaciji do koje treba da dovede ovo pumpanje straha od korone.
Не знам коме се обраћаш, али давно је речено да поједини нису примили ни другу дозу јер су видели да се ситуација смирује.
Од јануара се много вакциналних пунктова затворило, тако да је интересовање за вакцинисање променљиво.
Upravo to je i suština mog pitanja:
kome je namenjeno ovo pumpanje korona brojki?
Šta se želi postići ponovnim zastrašivanjem?

Upravo to je i suština mog pitanja:
kome je namenjeno ovo pumpanje korona brojki?
Šta se želi postići ponovnim zastrašivanjem?
Не знам колико пратиш медије, од прошле године је напуштен принцип "умрећете ако се не вакцинишете", јер то очигледно није довело до ефекта.
Већ месецима не видим никакво застрашивање.
Управо је и циљ да се вирус што више прошири и зарази што више.

• Kompletna krvna slika ( snižen broj leukocita )
  • LDH – povišene vrednosti
  • AST i ALT – povišene vrednosti
  • D- dimer – povišene vrednosti
  • CRP – povišene vrednosti
  • Sedimentacija – povišene vrednosti
  • limfopenija (35-75% slučajeva),
  • povišena koncentracija CRP (75-93% slučajeva),
  • aktivnost LDH (27-92% slučajeva),
  • brzina sedimentacije eritrocita (do 85% slučajeva) i D-dimer (36-43%),
Ovo su parametri za koronu, i one se koriste u svakoj covid ambulanti u pomoću tih parametara se odlučuje ko ide u bolnicu a koji pacijenti nisu za bolnicu.

Не знам колико пратиш медије, од прошле године је напуштен принцип "умрећете ако се не вакцинишете", јер то очигледно није довело до ефекта.
Већ месецима не видим никакво застрашивање.
Управо је и циљ да се вирус што више прошири и зарази што више.
Ja, koji ne gledam televiziju više od pola sata- sat dnevno (dok doručkujem i ručam-večeram), malo-malo pa nabasam na intervjue naših "stručnjaka" koji pozivaju na vakcinaciju kao jedino rešenje u borbi protiv kovida.
Ti, izgleda, pratiš medije još manje od mene.

Back