Jel gotova korona?

Не заборавите квалитетније маске, оне обичне више не помажу. А питање је и ове KN95 које помажу, неке су добре, неке не, има различитог квалитета.
Ја носим и рукавице у продавницу, омикрон остаје дуже на површинама него оригинални сој.
https://www.ekspres.net/zivot/koliko-rukavice-stite-od-korona-virusa

Oви наши сајтови не вреде ништа, част изузецима.
Имаш неки свежији текст, ради се о томе да се свака подврста омикрона шири брже од претходне. Ово је текст везан за оригинални сој.
On plastic, the original Wuhan strain survived for about 56 hours. Most of the other variants tested, including Alpha, Beta, Delta and Omicron, survived more than three times as long. Omicron could still be detected 193 hours – eight days – after it was applied.
On skin, the Wuhan strain could be detected after eight hours. Other variants lasted more than twice that long, and Omicron could still be detected after 21 hours.
Poon says things that are touched frequently by multiple people – door handles, handrails, and elevator buttons, for example – are good places to focus your cleaning efforts.
И ово је за BA1 oмикрон, BA5 се шири још брже.
https://edition.cnn.com/2022/03/18/health/omicron-surfaces-studies/index.html

Не заборавите квалитетније маске, оне обичне више не помажу. А питање је и ове KN95 које помажу, неке су добре, неке не, има различитог квалитета.
Ја носим и рукавице у продавницу, омикрон остаје дуже на површинама него оригинални сој.
Мислим да је најбезбедније свуда у скафандеру! Пусти ти то, што је сигурно, сигурно …

Није било за скафандер.
Како није било, видео сам да лекари у ковид болницама носе скафандере! А и кинези носе, а они су најупућенији!
Да је онај кинез носио скафадер док је кувао шишмиша, ништа од овога се не би десило!

Како није било, видео сам да лекари у ковид болницама носе скафандере! А и кинези носе, а они су најупућенији!
Да је онај кинез носио скафадер док је кувао шишмиша, ништа од овога се не би десило!
Да.

Какво кување, па ковид је циркулисао Европом 2019 још од марта.

Ја имам још увек незваничну информацију да се неће враћати више никад у ковид режим.
Неки су 2020 знали да ће ковид опстати до 2022, док неки нису ни веровали у то. Разни доктори, разна мишљења.
Кад им буде требао простор, лако ће је вратити у ковид режим.

Globalno i jeste povoljna situacija u vezi korone,što znači da ćemo brzo ući u endemiju.

RIA, što se tiče tih vaših pikova neće biti, povećanje broja pozitivnih i obolelih i umrlih može da donose poptuno nov soj, podvarijente omicrona teško da mogu da donesu veći broj pozitivnih i obolelih i umrlih.

Ni jedna kovid bolnica nije opterećena, a mi lekari nismo dobili nikakvo naređenje da se spremamo za neki pik ili talas.

Pre početka epidemije svi smo dobili naređenje da budemo spremni na sve.

Какво кување, па ковид је циркулисао Европом 2019 још од марта.
Ајте молим вас, знамо сви шта је струка одавно утврдила и потврдила, сумњи места нема.
Пустите те теорије завере, то је други форум.

Ајте молим вас, знамо сви шта је струка одавно утврдила и потврдила, сумњи места нема.
Пустите те теорије завере, то је други форум.
Доказано, Италија, Француска, Шпанија.
А сумњамо да има и у другим земљама. Није теорија завере.
Spanish virologists have found traces of the novel coronavirus in a sample of Barcelona waste water collected in March 2019, nine months before the COVID-19 disease was identified in China, the University of Barcelona said on Friday.
The University of Barcelona team, who had been testing waste water since mid-April this year to identify potential new outbreaks, decided to also run tests on older samples.
They first found the virus was present in Barcelona on Jan. 15, 2020, 41 days before the first case was officially reported there.
Then they ran tests on samples taken between January 2018 and December 2019 and found the presence of the virus genome in one of them, collected on March 12, 2019.
https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-spain-science-idUSKBN23X2HQ

Nosili smo u početku epidemije, na pitanje da li imamo nekih dokaza ima da se corona aplicira preko kože kao KUGA rečeno je da se ne aplicira preko kože, ali da je stav CDC i WHO da se mora nositi skafanderi I ako nam otežava kretanje i dosta još toga, da bi epidemiolog Kon izjavio da pijemo kafu na pauzama i da otkopčavamo skafandere I da unosimo virus u bolnicu jer skidamo kao maske, naočare.

Epidemiološka kriva je spuštena na dole još nije ravna, ali će biti polako.

Доказано, Италија, Француска, Шпанија.
А сумњамо да има и у другим земљама. Није теорија завере.

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-spain-science-idUSKBN23X2HQ
Ако је у питању исти вирус као што тврдиш, како онда објашњаваш да 2018 и 2019 није имао никакво дејство на људску популацију, да би одједном 2020 постао најсмртоноснији и најопаснији вирус који се у трену проширио на цео свет и од кога људи падају мртви по улицама?

Ако је у питању исти вирус као што тврдиш, како онда објашњаваш да 2018 и 2019
Ко је рекао да је постојао 2018 ? За 2019 је доказано.
Не тврдим ја, тврде лекари. Потврђено је за три европске земље пре "званичног" откривања у Вухану.
Да питамо зашто WHO и даље тврди да је вирус настао у Вухану када је јасно да то није тачно.

Не тврдим ја, тврде лекари. Потврђено је за три европске земље пре "званичног" откривања у Вухану.
Значи, вирус је био потпуно безопасан док није “званично” откривен, а онда је одједном постао смртоносни убица у целом свету?
Што кажу адвокати у оним филмовима са судских процеса:
“No further questions” :mrgreen:

RIA takođe treba da znate da hirurške rukavice štite samo 30minuta posle toga rukavice su beskorisne.

Pored korone problem je i bolnička klostridija kod starijih pacijenata 25 puta is je veća šansa da Dobiju BK-a.

Kod mlađih pacijenata šansa da dobiju BK-a je 15 puta je veća.

Значи, вирус је био потпуно безопасан док није “званично” откривен, а онда је одједном постао смртоносни убица у целом свету?:mrgreen:
To си ти рекао, а не ја.
Ако ти верујеш да је вирус настао у Вухану, ти веруј, мени је свеједно.

Back