Јел' гледате Б92 инфо?

Паметна СУРбел! Ово је само "увертира" олоша са Б92 за ликвидацију неподобних и непослушних новинара. Како иначе да наставе са лажима ако их неки други стално проваљују.

Чини ми се да су ту Милијану (која је имала одличне емисије) уколонили и са ТВ Мост... не видим је нешто.

Милијану су, богами, баш одавно скинули са ТВ Мост. И ту је имала добре емисије.

Била је ту нека фрка, само се не сећам како је све то тачно ишло, нек' напише неко ако зна.

verovatno je to priprema naroda na kolektivnu krivicu....pa umesto da drzava tuzi zlotvore za sve sto su nam skrivili,oni ce nas pokusati ubedjivati kako je jedino i ispravno oprostiti sve i pristupiti EU i ovim zlotvorima NATO-u.....jos cemo mi i ratovati zajedno sa njima protiv neke druge nedisciplinovane sirotinje,a sve u interesu savremenih terorista pod okriljem NATO-a a u reziji najdemokratskije zemlje amerike...

verovatno je to priprema naroda na kolektivnu krivicu....pa umesto da drzava tuzi zlotvore za sve sto su nam skrivili,oni ce nas pokusati ubedjivati kako je jedino i ispravno oprostiti sve i pristupiti EU i ovim zlotvorima NATO-u.....jos cemo mi i ratovati zajedno sa njima protiv neke druge nedisciplinovane sirotinje,a sve u interesu savremenih terorista pod okriljem NATO-a a u reziji najdemokratskije zemlje amerike...

para vrti gde burgija ne moze a demokrate su poznati kao alavci tako da... Mislim da ce biti upravo tako, al nesto se bojim da ce rvacka da se pravi blesava :mrgreen:

Већ други дан ускачем у неку документарну емисију на Б92, где приказују снимке са РТС и других српских медија у време 90-тих.
Оно што ме нарочито нервира је коментатор који нас "упућује" како треба шта да разумемо, уз све то коментаришући "ТВ бастиљу" деведесетих. :roll:
Не знам "чији" је тај коментатор.

Зна ли неко нешто више о овим документарцима?

ja gledam to i umirem od smeha sta smo mi gledali,slusali i u koga se sve kleli

Back