Управо сам открила на телетексту Б92 да имају програм и за ИНФО канал и ти документарци се дају од 22-23х увече (на оба програма) а реприза је преко дана од 14-15х само на ИНФО каналу.
Ако си заинтересована да погледаш - сад знаш време (мада ми је баш гадно што рекламирам Б92...)
Ја ћу погледати, јер ме још увек забавља њихов жар којим би да манипулишу мишљењем народа, с једне стране, а са друге - још увек ме нервира како закамуфлирано манипулишу чињеницама.
Gledaqu i ja ako mi daju moji gledachi serija na 1000Ch... odjednom
U pitanju su autorske emisjije u formi dokumentarnih priloga koje su se pravile u RTS-u... '90tih...
Koliko sam upuqen, podlezhu autorizaciji, tj, zashtiti autorskih malih prava, pa je, josh nisam proverio, jedino RTS mogao da da dozvolu da se upotrebe... ali bez dozvole autora... ne....
Kako propisi nalazhu, materijal se mora emitovati u izvornoj formi bez izmena...
...dok ne pogledam par i snimim ne znam...
Ali, o kome mi u stvari pishemo, o B92...??? ...o jednom neskrivenom antisrpskom organizmu, koji svoju ideoloshku konotaciju vishe i ne krije... mi oshekujemo od nih da nam objasne kako mogu da koriste tudje video materijale ili dalekobilo da ga vishe ne koriste...
B92, chiji su eminentni novinari pocheli da bivaju upleteni u svaku gadost i prljavshtinu...
...shta da ochekujemo od njih... nishta dobro...