Ekonomisti cesto kazu da ne postoji besplatan rucak, ako gradjani koji se voze u gradskom prevozu besplatno- to ne znaci da neko drugi ne placa taj prevoz- verovatno se placa iz budzeta, koji dolazi od poreza i u slucaju budzetskog deficita to se uglavnom pokriva kreditima, a pocetkom godine je bilo ocigledno da ce potrosnja nadmasiti budzet, onda sami mozete izvesti zakljucak.
Drugim recima ovaj besplatni prevoz ce biti placen s kamatama.
Svi ste vi glupi kad treba vama..
Prevoz je besplatan za putnike, ali ne za radnike...
Znaci ovako , svaka firma koja je registrovana u BG placa za svakog svog zaposlenog prevoz tako da je prevoz naplacen, ali se ne naplacuje od gostiju BG, od onih koji su nezaposleni, ebiga daj da im uzmemo 1400 din, daj malo vazelina da ih ebemo slatko....
Ne naplacuje se od penzionera, mada to nisam siguran, ni od primalaca soc zastite i to nisam siguran jer kakva je vlast znate i sami , Vulin terao ljude koji primaju socijalu da rade 3 dana u nedelji...mogu da se saginju bar da sade cvece...on ce da meri radnu sposobnost ljudima...
Bazeni , za skolarce jednom nedeljno , otvoreni , nisam siguran da su zatvoreni besplatni, ako jesu , ok...ali to je jednom nedeljno...
Za penzionere su pricali za one sa karticom sto presli 65 godina, , ima ih da dolaze na bazen, leti narocito , babci love mladu piletinu , to znam, ali verovatno i plivaju..
Za gradjane je najjeftinija varijanta za bazen ili studentska ako se otvore, nekad se otvore za godisnje pa da mogu i nestudenti , nisu prodali 100 komada pa upadnemo mi sportski tipovi do 100...
Ali to nije dzaba, ni blizu , kako god okrenes kosta te izlazak na bazen 400 din, min, ovako bi 600 700...
Vezano za bazene smeta mi sto nema javnih kupatila u BG, smeta mi sto dodju cigani na olimp i namerno pisaju u bazen jer se tako svete ovima sto imaju za bazen a oni kao nemaju , pisaju po gospodi....tako javno pricaju....
Sramota prema romskoj populaciji ali nije ih malo koji tako pricaju...
Sve starlete idu po privatnim bazenima najblizi je onaj odmah kad se skrene od pancevca, tu vam je Rada Manojlovic i jos tih grand zvezdica...
Ali ima ih i u centru Bg,
A zasto se pola laze a pola moze da bude istina, pa zato sto su Srbi lazljivi i magarci , pa kazu dobro malo laze sta fali...
Zabavista jesu resena da svi imaju besplatna ili dotirana zabavista, obdanista, nisam siguran za zabavista, ali ja mislim i zabavista...
To je u okviru akcije, vi radjajte decu mi cemo od njih da pravimo delikvente, a vi rintajte kao konji...Tu akciju podrzavam,
Znaci to sto svi imaju besplatno ili skoro besplatno zabaviste, kao i prevoz do pola devet uvece...a posle se tale privatnnici i javni GSP...
Ali to su verovatno mucke, ipak postoji zelja GSP da se sto vise gradjana Bg vozi i rinta na poslu , kao usluzne delatnosti, cak prima bilo koga kao medicinske sestre, samo da bi imali sve iz prigradja zaposleno..
Tu imam primedbu sto nece da nabave onaj japanski sistem koji osvetli ruku ili telo i vide se sve arterije i vene...da lakse sestre nadju venu ili arteriju prilikom uboda iglom..
Hvala bogu da je neko napokon napravio taj uredjaj, inace sam tvrdio da to postoji , ali nisam imao naucne dokaze...Tj ljudi su mi pricali a i ja sam nekad to video da mozes da vidis na drugima vene i arterije , neprirodno izgleda, a ne znam sta je razlog...