Jel da se mažemo kokošijim govnima 100% prirodnim

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste ok prirodno ali toga ima i u kozmetickim preparatima samo mnogo koncentrisanije i jos lepse mirise.
nisam protiv prirodnih maski ali to ne sme da bude osnov nege lica i tela.ako ces da ides i skupljas bilje muckas potrosices mnogo vremena a za to vreme si mogao da zaradis za 5 maski,krema i seruma.btw da li se u yugi koriste serumi?(kad sam ja bila nisam nikad cula za to)

Mene si naprosto odusevila... :lol:
Toliko truda da nam odjasnis,nadam se da nije uzalud.

Ja imam masno,porozno lice sa malim brazdicama i iza sebe pun zid kremica u koje sve manje vjerujem,
pogotovu posle tvoje sugestije.
Uz to imam i kontakni dermatitis ,slabe kapilare i odgovor poznatog dermatologa da za slabu prokrvljenost lica "nema leka" za sada.
Preporucio mi je kremu firme ROC ako je nadjem(naravno) za prosirene pore jer se navodno drugacije
ne mogu "skupiti".
Pitam se dal da predjem na "Nevenu" i ja ...?
Il da se sjetim Donatele pa ce mi biti lakse. :?

P.S.Sa takvim znanjem bice to SUPER BAKA.
ODUSEVILA SI ME,POZDRAV!!!

hanibal77:
jeste ok prirodno ali toga ima i u kozmetickim preparatima samo mnogo koncentrisanije i jos lepse mirise.
nisam protiv prirodnih maski ali to ne sme da bude osnov nege lica i tela.ako ces da ides i skupljas bilje muckas potrosices mnogo vremena a za to vreme si mogao da zaradis za 5 maski,krema i seruma.btw da li se u yugi koriste serumi?(kad sam ja bila nisam nikad cula za to)

ima serum protiv zmijskog ujeda

jagodica:
hanibal77:

ima serum protiv zmijskog ujeda

e, malo sam razmišljala o ovome (malo, zaista!)
imala sam utisak, prve večeri nakon čitanja posta koji je prenela ugadnubabu
i pomislila: ybt, pa ja se mažem derivatima nafete
ja se u stvari MUMIFICIRAM svako veče pred spavanje!

I onda shvatim,
pa mumije su i dan danas očuvane
šta im fali

A ako je 70 do 90 odsto voda
a ja brinem zbog tih malih doza prkeo potrebnih derivata (baš mi prija moja krema :D ) a
a ne brinem što pušim cigarete
pa to je besmisleno

i tako...više ne brinem
uživam u kremi s još većim kapacitetom :lol:

al u špajz ću prvom prilikom

evo jednog recepta za kupanje s mehurima, domaćinskog:
malo bebi ulja
šolja mleka u prahu
pet vrećica kamilice (ili dve supene kašike sušeniog cveta)

zove se ZLATNA POLJA
i provereno je do yaya

Najvise mi je prijala krema aloe vera - ljubicasta, ali kako nje nema u prodaji koristim niveu - prvo aqua beauty i bila je dobra, lice se nije bunilo 8) , sad sam kupila isto nivea - laganu dnevnu kremu, ne smeta mi ali je stvarno mnogo parfimisana. Sigurna sam da su proizvodi "iz spajza" korisniji za lice, kao npr. neka maska s vremena na vreme, ali ja ne mogu kad krenem napolje ili ispod pudera da namazem na lice majonez :roll: , kreme moraju da se koriste.

hahahaha.....mislim da sam i ja jednom tako krenula "baš dobro izgledate, kao da imate 43" :P

(5 godina VIŠE rekoh!) :shock:

pa ebem mu tetke sas kilo lošeg pudera što se zgrumulja po borama:P Stvarno mi bilo neprijatno :?

Grabuljice, kantice dajte ! :P

e, ima i onaj trip "večite tinejdžerke" :? One bakice što nose rozen majčice na BRETELE, vezuju 2 kikce, meću na kosu šnale u obliku leptira i klibere se ko deca :?

Uuuuu....užas. :lol:

provaljujem da u yugi oslovljavanje sa gospodjo se kapira kao "matora"
meni to ne smeta jer i jesam gospodja.ja sve oslovljavam tako,i devojke od 20 god jer me bas briga da lupam glavu da l ima burmu ili ne da l je mlada.skvo ja bih te sigurno oslovila tako :p bez obzira na to kako izgledas.a devojcice mi je bas nepristojno
cak me i u parfimeriji nerviraju kad me oslove sa gospodjice jer se tripujem da me smatraju manje kompetentnom:lol:

Back