Jel da se mažemo kokošijim govnima 100% prirodnim

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
huh :shock:

samo mirno,
samo polako,
nemoj na pumpu,
ne jedi taj lepak, pa šta što lepo miriše
nije benzin za piće, ne diraj ni deterdžent, nije sok od kivija
pa zar ćeš da je razdevičiš PARAFINSKOM svećom
nemoj
ko da se tuca s dinosaurusom

majkumuimperijalistićku

meda na usne
jogurt, krastavce i grožđe na lice
a u krevet
s međedovićem

i da si ga ujutro probudila limunadom od organski gajenog limunja :wink:

pa će da te voli
a neće ti izrasti dlake

e

odoh ja, prijatnu zabavu želim

ugadnubaburastem:
...Hvala 'dileru' na link-u - provela sam dobrih sat vremena cistajuci interesantnu diskusiju na temu savremene kozmetike, te, za one koje ista interesuje a blagosloveni su viskom slobodnog vremena preoporucujem da ga posete, ili procitaju najzanimljivije misljnje (po mojoj licnoj proceni) vezano za temu, koje svakako provocira razmisljanje (u nekih i laku paranoju), no bojim se, bez narocitog rezultata u pogledu mogucnosti sustinske promene stvari - a koje glasi:

:shock: :shock: Sokirana sam...
Cak i da progutam cinjenicu da smo 'suckeri' dok mislimo kako koristimo, toboz - kvalitetne kreme, ali mi ne ide u glavu da se u kozmetiku za decu (kupke, sampone, ulja i sapune) stavljaju toksini, derivati nafte, kancerogeni elementi...
Ovo je za Riplija...

ja mackam jomelop e, ili to saljicev melem, zimi
ima i varijanta za lice ali sam navikla na ovo
koliko znam prirodan je, mirise na trave i super je

i ponekad kupim liposome domace proizvodnje lilifarm, i mackam to na mokro lice uglavnom leti jer je u formi gela dakle bez trunke podloge u formi kreme.

sve ovo preporuceno od strane dermatologa.

dok, jedan drugi svetski priznati dermatolog,nas covek, kad sam otisla na pregled kod njega, digao frku, kakve kreme, nikada nista na lice, nikakvi losioni, umivanje samo blagim (recimo dove ili bebi) sapunom, kaze on mascenje je i uzrokovano tim nasim tretmanima kao i starenje.

e sad, ja ipak na -20 ne izlazim bez saljicevog melema i pudera na licu.

ugadnubaburastem:
...Bilo bi lepo kada bi, uz preporuku dobile i poneki detalj - sta vam kod odredjene kozmeticke linije/kuce/preparata odgovara, po cemu je bolji od drugih koje ste probale - jednom recju - zasto ga preporucujete. Nije zanemarljiv ni tip koze i godiste (o.k., priblizno ;))...Cene bi takodje, bile vise nego pozeljan podatak......Blagodarim...:)

Za sve sa osetljivom kozom koja lose podnosi hemijske aditive (konzervanse, boju, parfem) koji se obicno dodaju kremicama - preporucujem KORFF. Ima ga u svim pristojno snabdevenim apotekama, cene su visoke, no ipak znatno nize od, recimo, nista efikasnijeg a daleko skupljeg i izvikanijeg CLINIQUE programa. Pogledajte, ukoliko vas zanimaju detalji, link:

http://www.korff.it/site/en/homepage.html

Uzgred, 'haranje po spajzu', mada svakako ne narocito privlacna metoda kucne nege, uz lake vezbe za savladjivanje gadjenja (meni uglavnom nisu potrebne, osim u slucaju bliskog 'susreta' zumanca sa maslinovim uljem :x ) - mogu se dobiti zaista dobri, 100% prirodni i jeftini rezultati. Probano, provereno i preporuceno - za detalje slobodno pitati. :)

Gdje se prodaju te kremice, na njihovom sajtu mogu da nadjem samo lokacije u Italiji.

mammy:
ugadnubaburastem:
...Bilo bi lepo kada bi, uz preporuku dobile i poneki detalj - sta vam kod odredjene kozmeticke linije/kuce/preparata odgovara, po cemu je bolji od drugih koje ste probale - jednom recju - zasto ga preporucujete. Nije zanemarljiv ni tip koze i godiste (o.k., priblizno ;))...Cene bi takodje, bile vise nego pozeljan podatak......Blagodarim...:)

Za sve sa osetljivom kozom koja lose podnosi hemijske aditive (konzervanse, boju, parfem) koji se obicno dodaju kremicama - preporucujem KORFF. Ima ga u svim pristojno snabdevenim apotekama, cene su visoke, no ipak znatno nize od, recimo, nista efikasnijeg a daleko skupljeg i izvikanijeg CLINIQUE programa. Pogledajte, ukoliko vas zanimaju detalji, link:

http://www.korff.it/site/en/homepage.html

Uzgred, 'haranje po spajzu', mada svakako ne narocito privlacna metoda kucne nege, uz lake vezbe za savladjivanje gadjenja (meni uglavnom nisu potrebne, osim u slucaju bliskog 'susreta' zumanca sa maslinovim uljem :x ) - mogu se dobiti zaista dobri, 100% prirodni i jeftini rezultati. Probano, provereno i preporuceno - za detalje slobodno pitati. :)

Gdje se prodaju te kremice, na njihovom sajtu mogu da nadjem samo lokacije u Italiji.

...KORFF mozete pronaci u tkzv. bolje snabdevenim apotekama - jedna od njih se nalazi preko puta Hotela 'Metropol' - Pravnog fakulteta u Beogradu. Uzgred, insistirajte na tester-u pre no sto se eventualno odlucite za kupovinu. Mogucnost da alergijski odreagujete ili da Vam jednostavno ne odgovara neki preparat uvek postoji i suludo je kupovati bilo sta bez prethodne probe. Srecno.

Back