Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
Nažalost najveći problem koji bi te mogao stizati sa starenjem je STIGMA okoline. Shvatali ili ne, priznavali ili ne prema stalnim samcima postoji društvena stigma.

Zašto? Nisam kompetentan odgovoriti ali moje pretpostavke bi bile da se radi o "evolucijskim instiktima" kod ljudske vrste.

U pećinsko doba ljudi su jasno je čoporativne životinje. Van čopora jedinka nije mogla opstati, danas može ako je iole psihički i fizički funkcionalna.
Koga su izbacivali iz čopora? One koji se nisu pokoravali autoritetu ili pak nisu davali doprinos čoporu. Kao i danas.
Mnogo se promjenio način života od tog doba ali ljudska priroda i ne baš. Idealno bi bilo kada bi negdje postojalo mjesto kao utočište za takve gdje nebih bili upadljivi, gdje bi ih ostavili na miru.

Poslednja izmena:
Smatram da su ove današnje veze samo gubljenje vremena i gomila gluposti... E sad pošto nemam interesovanje za žene a nisam ni gej, jel čudno ako ceo život ostanem single tj bez devojke? Moji mi ponekad kažu ma zaljubićeš se ti, ovo ono, mislim se nemam nikakvo interesovanje za suprotni pol (to me jednostavno ne zanima) kao što ima ljudi koje recimo ne zanima nzm sport tako mene ne zanimaju veze i te gluposti pa ni sex (nemam nikakav nagon), razmišljam se dal da kažem majci za to pošto ona misli da ću ja kao nes da promenim nzm... A uskoro punim 23 godine, vodim sasvim normalan život samo što me jedino taj aspekt ne zanima...
Aseksualnost je u redu soloseksualnost isto tako da lagano.Gledaj neki posao da imas od.cega da zivis i.namices radni.staz sa plaćenim dadzbinama.

Uvek imaj na umu da ćeś uz "vaginu za stalno" dobiti gratis i celokupnu seljačku istoriju njene familije gde će se od tebe obavezno zahtevati manje ili veće učešće a seljačka vnago s obe strane podmuklo zataśkavaju ko je kad zasro, odgovornost ne prihvataju samo nikad nikom ne praštaju.

Seljačke istorije su nenadjebiva muka
Završavaju se smrću.poslednjeg aktera svedoka

Ako ovoga budeš svestan i disciplinovano se budeš trudio da izbegneš navedeno vrlo brzo ćeś napuniti i 50 kao single
Dalje je lako.

Pa skupo je biti u vezu , niko te ne tera, ali se druzi , to je zdravo....
Kasnije mozes da prosiris druzenje na druzenje koje ne opterecuje...

Brine me samo dal neće čudno da bude za nekih 10-20 godina ili kad ostarim, da me ne proglase čudakom ajd to manje više, nego dal će roditelji da budu ok sa tim...
Pa bolje je u drustvu kad si bolestan, kad si star , kad si povredjen....

Imaces problema npr ako imas tesku operaciju , bolnice nekad nece da te otpuste ako nemas dominantnog negovatelja....i to moras da dokazes....meni tu nije bas jasno kako ce da me zadrze, jer bolnicki dan kosta, sigurno da Dedinje gleda da te sutne u minut i cak i 2 dana pre nego sto je stvarno moguce...

Poslednja izmena:
Uvek imaj na umu da ćeś uz "vaginu za stalno" dobiti gratis i celokupnu seljačku istoriju njene familije gde će se od tebe obavezno zahtevati manje ili veće učešće a seljačka vnago s obe strane podmuklo zataśkavaju ko je kad zasro, odgovornost ne prihvataju samo nikad nikom ne praštaju.

Seljačke istorije su nenadjebiva muka
Završavaju se smrću.poslednjeg aktera svedoka

Ako ovoga budeš svestan i disciplinovano se trudiš da izbegneš vrlo brzo ćeś napuniti i 50 kao single
Dalje je lako.
Za tebe svi znaju da si gej ormarusa

Буди сингл, без деце, кад остариш шутнућете у неки државни дом, или у приватни који није испод 700 еура.

Ja sam 195cm visine, imam 98-99kg (proverio pre 2 nedelje zadnji put). Ne treniram nista posebno sem ponekad trcanja i voznje bajka a stariji sam od tebe 34 godine... ali kad vidim zgodan zenski batak automatski gledam u njega.
Pun mi rodjak Živan onoh koji u društvu kad prodje nešto žensko kažu: "znaš prijatelju, ja bi ovo kresno" a krme bolje izgleda od njega

Back