Jel čudno ako ceo život ostanem single?

Tvoj zivot tvoja stvar. Hoces single, s jednom, sa pet - sve okej, dokle god je dobrovoljno i bez prisile.
Samo ne znam da mi se roditelji ne bune al neće valjda... Ja kažem mojima srećan sam ovako, extra mi u životu, samo me ne zanima da tražim dev ili da budem u nekoj vezi šta god... Sex mi isto precenjen pre bi već ako mi se to radi mada ja to pokrećem iz glave kad ja hoću tj taj nagon, odradio u svoja četiri zida... Ne treba mi niko...

Samo ne znam da mi se roditelji ne bune al neće valjda... Ja kažem mojima srećan sam ovako, extra mi u životu, samo me ne zanima da tražim dev ili da budem u nekoj vezi šta god... Sex mi isto precenjen pre bi već ako mi se to radi mada ja to pokrećem iz glave kad ja hoću tj taj nagon, odradio u svoja četiri zida... Ne treba mi niko...
Samo od sad od toga ne pravi temu. Živi svoje i sve će biti OK.
Vidim li te sad sa temom kako je naletela aždaja, prelepa i neodoljiva... pa, manje ćeš mi imati karaktera, ali svejedno navijam da je tebi tvoj život lep.

Imam 120 kila, rekreativno treniram tj bildujem, znaci nisam debeo, visok 194... Odlicno se osećam...
Po ovome što si sad napisao može se zaključiti da možda i previše razmišljaš o tome kako izgledaš. Zanimaju tebe devojke, samo si nesiguran. Kad se spetljao sa par njih, opusttićeš se i videćeš da je tvoja majka bila u pravu

CA25958F-D16E-47E6-ACE1-1DA4B81C7700.jpeg

Samo od sad od toga ne pravi temu. Živi svoje i sve će biti OK.
Vidim li te sad sa temom kako je naletela aždaja, prelepa i neodoljiva... pa, manje ćeš mi imati karaktera, ali svejedno navijam da je tebi tvoj život lep.
Ma kakvi... Ne dešava se u meni ništa kad vidim golo žensko telo pa može i da dubi na glavi neće me napaliti ako ja ne pokrenem nagon iz glave e onda mi se diže, kad upalim taj pervert mood 😂

Po ovome što si sad napisao može se zaključiti da možda i previše razmišljaš o tome kako izgledaš. Zanimaju tebe devojke, samo si nesiguran. Kad se spetljao sa par njih, opusttićeš se i videćeš da je tvoja majka bila u pravu
Ne, ne razmišljam o devojkama u toku dana jer me to ne zanima, rekreativno treniram, mada i to slabije u zadnje vreme jer nema više napretka... Lepo mi u životu... Trenutno studiram... Uživam... Nemam potrebu da mi treba društvo, devojka... Introvert sam...

Back