pesnice, nema lepse stvari u voznji nego kad dovati menjac pa joj ruka sklizne i osloni se na moje misljenje...uzivancija mi je da me Dama vozi i ne oslanja se na moje misljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pesnice, nema lepse stvari u voznji nego kad dovati menjac pa joj ruka sklizne i osloni se na moje misljenje...uzivancija mi je da me Dama vozi i ne oslanja se na moje misljenje
Не видим зашто би то било бламирајуће.Битно је да постоји међусобно поштовање између оба партнера.Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
Ma daj, pa ne prostituišeš se, jednostavno nisi u prilici da imaš auto a našao si devojku koja ga poseduje. Ne budi toliko isključiv.Јесте. Можда је боље да не будем са девојком која има ауто, не треба ми понижавање у животу.
Проституисање је добровољно понижавање себе ако си то сам бирао, али понижавање од стране неког другог није добровољно. Жене су исто исључиве и мушкарце који немају ауто сматрају неспособњаковићима.Ma daj, pa ne prostituišeš se, jednostavno nisi u prilici da imaš auto a našao si devojku koja ga poseduje. Ne budi toliko isključiv.
Nisu sve žene iste. Ne generalizuj stvari na osnovu par neprijatnih iskustava.Проституисање је добровољно понижавање себе ако си то сам бирао, али понижавање од стране неког другог није добровољно. Жене су исто исључиве и мушкарце који немају ауто сматрају неспособњаковићима.
Већина је таква, оне које нису такве су ретки изузеци.Nisu sve žene iste. Ne generalizuj stvari na osnovu par neprijatnih iskustava.
Moj komšija i dan-danas nema neki kakav auto (kada se oženio suprugom ni taj nije imao) pa živi sa suprugom evo ima oko 9-10 godina.Већина је таква, оне које нису такве су ретки изузеци.
Teško da ćeš naći neku koja će pristati da te izdržava, to je baš prava retkost.У реду, ја ћу онда једном бити и без посла, надам се да ме девојке неће понижавати и због тога.
Рецимо да бих се сам за себе снашао и да од ње ни динара не бих тражио, али и то женама смета зато што углавном желе да њих финансирају мушкарци, да им нон-стоп купују поклоне, и слично. Те ствари су упоредиве са немањем аута. Шта ће ми онда таква девојка и њена понижавања. Жене су те које су искључиве. Не желим да будем ни са девојком која има добар посао.Teško da ćeš naći neku koja će pristati da te izdržava, to je baš prava retkost.