Јел блам да вас девојка вози свуда?

Ma daj, pa ne prostituišeš se, jednostavno nisi u prilici da imaš auto a našao si devojku koja ga poseduje. Ne budi toliko isključiv.
Проституисање је добровољно понижавање себе ако си то сам бирао, али понижавање од стране неког другог није добровољно. Жене су исто исључиве и мушкарце који немају ауто сматрају неспособњаковићима.

Проституисање је добровољно понижавање себе ако си то сам бирао, али понижавање од стране неког другог није добровољно. Жене су исто исључиве и мушкарце који немају ауто сматрају неспособњаковићима.
Nisu sve žene iste. Ne generalizuj stvari na osnovu par neprijatnih iskustava.

Teško da ćeš naći neku koja će pristati da te izdržava, to je baš prava retkost.
Рецимо да бих се сам за себе снашао и да од ње ни динара не бих тражио, али и то женама смета зато што углавном желе да њих финансирају мушкарци, да им нон-стоп купују поклоне, и слично. Те ствари су упоредиве са немањем аута. Шта ће ми онда таква девојка и њена понижавања. Жене су те које су искључиве. Не желим да будем ни са девојком која има добар посао.

Мушкарци су данас женама постали "океј" категорија. Шта то значи ? Па ако имаш стан, посао, ауто онда је довољно да будеш "ок човек" и да те узме у разматрање за нешто озбиљно, а неке жене богами спуштају критеријуме и испод те "ок" категорије ако им се финансијско стање мушкарца баш допадне.

Ако немаш нешто од тога или ако нешто од тога није на нивоу довољном да испуни њена очекивања онда није довољно ни да будеш савршен човек у физичком, карактерном и интелектуалном смислу - нећеш бити интересантан за брак, оснивање породице, већ само за забаву.

Разумљиво је да жене траже одређену материјалну сигурност када желе да буду мајке јер бити мајка захтева извесну удобоност да би функционисала како треба али генерално критеријуми жена су се толико померили ка материјалном стању мушкарца да је тешко наћи оправдање за такав крајњи став који пробија границе моралних норми.

Back