Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само да је прописно тетовирана...i jos kad nosi mini suknju i gledas rasirene nogice kako rade kvacilo, gas, kvacilo, gas pa kocnica
milina
..a gde to stalno treba da ga vozi?Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
Zar joj nogice nisu skupljene? Ona ispred tebe, a ti je držiš oko struka?i jos kad nosi mini suknju i gledas rasirene nogice kako rade kvacilo, gas, kvacilo, gas pa kocnica
milina
Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
To je minus muskarac na kvadrat i zena koja ce kad tad shvatiti da se zahebala u proceni...Koga debojka/zena vozi je muskarac na kvadrat.
Sta je, vi biste da pijete a mi da vozimo?To je minus muskarac na kvadrat i zena koja ce kad tad shvatiti da se zahebala u proceni...
Čovek od iskustva!Što se mene tiče ne mora u suknji, može i pod burkom, bitno da vozi, a ja iza zavaljen u šarage.
Tebe devojka ne vozi sigurno....i jos kad nosi mini suknju i gledas rasirene nogice kako rade kvacilo, gas, kvacilo, gas pa kocnica
milina
A koja se to redovno ne zaebe u proceni.....zivot zene je da se zaebe, to joj je u genima...To je minus muskarac na kvadrat i zena koja ce kad tad shvatiti da se zahebala u proceni...
Jedino prepisivanje koje bih dozvolio...
I obratno, jel? Nesposobna da sebi kupi auto.To je minus muskarac na kvadrat i zena koja ce kad tad shvatiti da se zahebala u proceni...
Ubi me blam. Ne smem pred narod.Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?