Јел блам да вас девојка вози свуда?

She's a keeper.

Ženi to, nesrećo!
Druze,dosla ona kod mene i meni ispadne tura da idem sa kamionom za Prijepolje a zivim izmedju Beograda i Novog Sada i kaze ona meni " Idem i ja sa tobom"...ja sam oterao do dole,bilo negde oko ponoci kad smo stigli,ona je sela za volan i gas nazad do kuce...reko ovakva mi treba u firmi :D a i dobra je reklama za slep sluzbu :D " Ako hocete da vas ova cura slepuje,Vase je samo da se pokvarite" :D

Mene je devojka vozila dok sam bio na studijama. Ona je bila iz tog grada gde sam studirao, počela odmah da radi posle faksa, imala svoj auto, vozila me skoro 8 godina. :)

Bila starija godinu dana od mene, ja kasnije godinu dana upisao faks, produžio apsolventski staž. Vozio sam se kao predsednik neki dok sam bio na studijama. :)
Normalna devojka.

U ostalom da tako i gledam, tako bih i na zene gledao. Po tome sta vozim i stekam pare.
Vozim punta, moze neka onako nije neka riba, al ok ume da skuva, ima pichku i smeska se s vremena na vreme.
Cim skupim za dzipca, plavusa. I to 20te, da je u kondiciji za sve.
Odvezes je okolo nekoliko krugova, neki restoran da pojede, lupkas kljucevima po stolu: jes jela? Osh jos? Tjmo itji?
I to je to i menjas ih ko aute.

Back