- Poruka
- 60.231
Meni je presudno bitno da devojka vozi i da ima dobar auto.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim da me drugi voze, a bilo musko a bilo zensko, volim da sednem za volanom i da uzivam u voznji svaki metar koji prodjem.Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
i onda joj zabutas ruku ispod suknjice, milina...pa malo medju sisicima.i jos kad nosi mini suknju i gledas rasirene nogice kako rade kvacilo, gas, kvacilo, gas pa kocnica
milina
I da ima svoj stan a da nije neka nesposobnjakovicka.Meni je presudno bitno da devojka vozi i da ima dobar auto.
kada se naroljam u kafani samo pozovem i dolazi po mene.Јел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
Naša sredina je takva. Nko na Balkanu ne bi ni zucnuo da samo on nju svuda vozi - ali vice versa, u najmanju ruku bi ljudi u svojoj glavi postavljali pitanje da li on to uopšte misli da polaže vozački.što bi bilo blamantno da devojka dečka vozi svuda kolima?
A kada drži menjač na semaforu pa se zaboravi šta radi sa rukom nervozno čekajući zeleno?i jos kad nosi mini suknju i gledas rasirene nogice kako rade kvacilo, gas, kvacilo, gas pa kocnica
milina
She's a keeper.Moja cura recimo ima C i E kategoriju pa joj ja kad je kod mene a imam posla sa kamionom dam da vozi
Потегне ручну, крвнички. Ти послије мијењаш сајлу.A kada drži menjač na semaforu pa se zaboravi šta radi sa rukom nervozno čekajući zeleno?
Druze,dosla ona kod mene i meni ispadne tura da idem sa kamionom za Prijepolje a zivim izmedju Beograda i Novog Sada i kaze ona meni " Idem i ja sa tobom"...ja sam oterao do dole,bilo negde oko ponoci kad smo stigli,ona je sela za volan i gas nazad do kuce...reko ovakva mi treba u firmi a i dobra je reklama za slep sluzbu " Ako hocete da vas ova cura slepuje,Vase je samo da se pokvarite"She's a keeper.
Ženi to, nesrećo!
Da blam jeЈел бламантно да девојка вози дечка свуда, а да он нема ауто ?
Automatik obavezno. Da barem jedna ruka bude slobodna.Meni je presudno bitno da devojka vozi i da ima dobar auto.
To se podrazumeva.Ја му обавезно ставим и руку на бутину, кад већ мењамо улоге
Slobodna za šta? Za izbaciti ruku kroz prozor tokom vožnje?Automatik obavezno. Da barem jedna ruka bude slobodna.
Menjanje radio stanica.Slobodna za šta? Za izbaciti ruku kroz prozor tokom vožnje?
Na sve misliš!Automatik obavezno. Da barem jedna ruka bude slobodna.
Normalna devojka.Mene je devojka vozila dok sam bio na studijama. Ona je bila iz tog grada gde sam studirao, počela odmah da radi posle faksa, imala svoj auto, vozila me skoro 8 godina.
Bila starija godinu dana od mene, ja kasnije godinu dana upisao faks, produžio apsolventski staž. Vozio sam se kao predsednik neki dok sam bio na studijama.