anajade
Elita
- Poruka
- 22.417
Onda yskoci u srce gde mu je toplo hahabog se traži u bibliji i tu se otkrio
da mu nije ladno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda yskoci u srce gde mu je toplo hahabog se traži u bibliji i tu se otkrio
da mu nije ladno
Trebalo bi na vreme da saznaš...uloži bar malo truda...On je za tebe mnogo uradio...bog se traži u bibliji i tu se otkrio
da mu nije ladno
Bog Otac je JHVH JehovaNije Jehova teko nego otac.A oca nikad niko nije video ali jehovu da.Dakle ko je Jehova.Otac nije izmisljeni bog isto nije dakle ostaje isus.
Tako prosto.Bog Otca je JHVH Jehova
a Isus je Bozji Sin.
naravno nisi shvatio ironijuTrebalo bi na vreme da saznaš...uloži bar malo truda...On je za tebe mnogo uradio..
Nemoj ismijavati Sv. Pismo zbog pisanja forumskih "biblijskih stručnjaka". Nema potrebe za tim.bog se traži u bibliji i tu se otkrio
da mu nije ladno
Ima vremena ako nisi 15 god naucio mozda u buducnosti naucis da je Biblija Bozja recnaravno nisi shvatio ironiju
bog se traži u srcu a ne u bibliji.
Старозаветни народ је био склон многобоштву и склон другим обичајима него новозаветни.upravo
očiti raskid sa sz jer ne sipa se novo vino u stare mehove.
ili je taj bog premišljajući.
Upravu si.naravno nisi shvatio ironiju
bog se traži u srcu a ne u bibliji.
šta vas uče tamo u watchtaueru
Nije ti ovo tema o pravoslavljuДемант иконом:
Pogledajte prilog 1540339
Шта значе ова грчка слова у ореолу Христа? Значе хо он (Који Јесте). Свака православна икона Исуса Христа изражава чињеницу да је Он Онај Који Јесте. А Ја Сам Који Јесам је Мојсије чуо од Бога који му је у истом том виђењу рекао да Га ословљавају именом Јахве.
Aha, našli baš vas kao hrišćane i pravno da drndaju.Niko ne moze da suspenduje JS ne brini, tako da se ne radio o nikavoj suspenziji
to se radi o pravnim pitanjima i proces je u toku
u pitanju je samo pravna regulativa a to ne moze da utice na sirenje dela
i funkcionisanje Jehovinih svedoka
Drzava je postavila neke uslove, sad ide zalba itd
dakle potpuno nebitno vama kako ce JS da funkcionisu pravno
И ти некоме кмечиш о вријеђању твоје вјере?Nije ti ovo tema o pravoslavlju
da kacis te ikone koji su idoli
Tacno Sotona je protiv Pravih obozavalaca BogaAha, našli baš vas kao hrišćane i pravno da drndaju.
To je završeno još u februaru ove godine. Žalba je odbijena.Niko ne moze da suspenduje JS ne brini, tako da se ne radio o nikavoj suspenziji
to se radi o pravnim pitanjima i proces je u toku
u pitanju je samo pravna regulativa a to ne moze da utice na sirenje dela
i funkcionisanje Jehovinih svedoka
Drzava je postavila neke uslove, sad ide zalba itd
dakle potpuno nebitno vama kako ce JS da funkcionisu pravno
Nije nisi u toku.To je završeno još u februaru ove godine. Žalba je odbijena.
Naši mediji ništa vezano za suđenje nisu preneli. Norveški mediji suNije nisi u toku.
Ti smiješ vrijeđati pravoslavlje ali ne daj Bože da tvoj Watchtower taknemo inače idu tirade kako si progonjena i šikaniramo te tugy plaky.ne nego je to tvoja porjekcija
Dakle valjda mi znamo bolje.Naši mediji ništa vezano za suđenje nisu preneli. Norveški mediji su
u februaru objavili da je suđenje završeno, žalba odbijena i JS su
platili sudske troškove.
Nikome nije zabranjeno da ispoveda svoju veru, ali nemaju pravo
na subvencije kao ostale verske zajednice.
Gde se o tome može pročitati?Dakle valjda mi znamo bolje.
Lepo ti kazem proces je jos u toku
zašto misliš da ismevam sv pismo?Nemoj ismijavati Sv. Pismo zbog pisanja forumskih "biblijskih stručnjaka". Nema potrebe za tim.
evo nasla sam ovoGde se o tome može pročitati?
ako sam razumeo večno je nepromenjivo jer večnost nije u vremenu, to je stalna sadašnjost.Старозаветни народ је био склон многобоштву и склон другим обичајима него новозаветни.
Народ не би разумео да му се рекло "Људи, само се ви обрезујте једно пар стотина година док не дође Христос, па после имате обрезање духа, и рећи ће вам један апостол Павле, само лагано"
Зато и пише "вечни завет" да би људи тог времена разумели шта је обрезање, не зато што је за нас сада то исти такав завет.
To je staro više od godinu dana. Ja govorim o februaru 2024. godine.evo nasla sam ovo
Jehovini svjedoci nisu izgubili status vjerske zajednice u Norveškoj
https://www.dan.co.me/vijesti/drust...i-status-vjerske-zajednice-u-norvesko-5156402
Pa nista se nije jos promenilo, dakle i dalje su JS registrovani u Norveskoj.To je staro više od godinu dana. Ja govorim o februaru 2024. godine.