Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Zašto misliš da u organiziciji JS ima Boga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko danas na zemlji otvoreno služi Jehovi i propoveda Jehovino kraljevstvo sa imenovanim kraljem Isusom Hristom...baš onako kao što je sam Hrist učio, a Apostoli nastavili da rade...?Zašto misliš da u organiziciji JS ima Boga?
Osim što istorija jasno pokazuje da je priča itekako komplikovanija od toga.Ko danas na zemlji otvoreno služi Jehovi i propoveda Jehovino kraljevstvo sa imenovanim kraljem Isusom Hristom...baš onako kao što je sam Hrist učio, a Apostoli nastavili da rade...?
Niko osim JS...
JS sve što u svom životu rade, rade ono što je sam Bog zapovedio...da li onda treba dovoditi u pitanje šta je njihov glavni motiv...osim Boga i onog što On želi?!
zato sto je to Bozja organizacija.Zašto misliš da u organiziciji JS ima Boga?
To svako kaže za sebe.zato sto je to Bozja organizacija.
Hristove reči su ogledalo njegovog puta. Puta ljubavi po kome se svaki njegov sledbenik poznaje...Osim što istorija jasno pokazuje da je priča itekako komplikovanija od toga.
Stvari na terenu su sasvim drugačije...bar kod onih koji sebe nazivaju Hrišćanima...Nisu JS jedina vjerska zajednica gdje se članovi međusobno vole.
neka kazeTo svako kaže za sebe.
Al js nisu na Hristovom nego na Jehovinom putu. To stalno brkate. Obzirom na opise delovanja dotičnog, teško da je ljubav ono što vas rukovodi i vama vlada. A to se i vidi, golim okom, ko ima oči da vidi...Hristove reči su ogledalo njegovog puta. Puta ljubavi po kome se svaki njegov sledbenik poznaje...
Pa opet istorija jasno pokazuje gde danas vlada ljubav kakva je vladala u ondašnjoj Apostolskoj skupštini...
Hrist je bio na Jehovinom putu...i danas je naravno...Al js nisu na Hristovom nego na Jehovinom putu. To stalno brkate. Obzirom na opise delovanja dotičnog, teško da je ljubav ono što vas rukovodi i vama vlada. A to se i vidi, golim okom, ko ima oči da vidi...
Koješta... Da vidimo, koliko je Jehova ljudi pobio? Ne zna se, jer je sravnjivao sa zemljom i cele gradove. A koliko ih je pobio Hrist?Hrist je bio na Jehovinom putu...i danas je naravno...
Hrist je Jehovin Svedok pa i nama reče za njim da krenemo...
Mislim da je ovo jasno kao dan, ko želi i hoće da vidi.
Jeste, idete za Jehovom kao i ostali Jevreji koji Gospoda nisu poznali i priznali nego ga mrzeli ,proganjali sve dok ga nisu i raspeli na krstu. Nemamo ništa sa vama.
Mihej 4,5 Jer svi narodi idu, svaki u ime boga svojega, a mi, mi idemo u ime Jehove, Boga našega, uvijek i dovijeka.
Ovo može reći onaj ko ne poznaje pismo.Koješta...
Da, sve što je bilo zlo, Jehova je zbrisao...Da vidimo, koliko je Jehova ljudi pobio? Ne zna se, jer je sravnjivao sa zemljom i cele gradove. A koliko ih je pobio Hrist?
Daj mi jedan primer gde se neko moli Hristu nakon vaznesenja...?Ali ova kontradikcija nije ono presudno što vas ne čini hrišćanima nego to što se hrišćani za sve mole Hristu i Njegovim putem idu a On vama nije čak ni Bog.
Nedao mi Bog da ne sledim Hrista I da ga ne slušam...Jeste, idete za Jehovom kao i ostali Jevreji koji Gospoda nisu poznali i priznali nego ga mrzeli ,proganjali sve dok ga nisu i raspeli na krstu. Nemamo ništa sa vama.
Nego za kim su išli?Јевреји који су одбацили Христа нису ишли за Јахвеом/Јеховом јер да јесу прихватили би Самог Јахвеа који им је дошао као човјек.
За Сатаном.Nego za kim su išli?
Opet koješta. Hrist došao radi Jehove da propoveda ljubav kao najmiliju zapovest u ime Jehove koji ne da je uništavao gradove nego celu zemaljsku kuglu plavio?Ovo može reći onaj ko ne poznaje pismo.
A činjenice su ISTINA...a ona zapisana svakom ko hoće da je sledi i da je ne izokreće...nažalost malo je takvih...
Hrist nije došao radi sebe, već radi Jehove...niti radi ni govori išta od sebe, već SVE dobija od Jehove...
I bez mogućnosti pokajanja? To Hristos ne zagovara a ni Njegova Otac nego jevrejska vera sa kojom nemamo ništa.Da, sve što je bilo zlo, Jehova je zbrisao...
Pa malo mu se nih molilo dok je bio na zemlji. Vi ni dan danas kao ni ostali Jevreji. Ali bilo je slučajeva uglavnom u obliku molbi za izlečenje, među kojima je jedan od rimskih nevernika, pokazao više vere nego što ste vi svi na gomili ikad u Njega imali.Daj mi jedan primer gde se neko moli Hristu nakon vaznesenja...?
Isto mi tako daj jedan primer, gde se Apostoli obraćaju Hristu, nakon vaznesenja...Bože naš Isuse Hriste?
Ovako ćemo veoma brzo saznati ko je na Hristovom i Apostolskom putu...
Dan danas mu se molimo istom Hristovom molitvom kao i apostoli: "Gospode Isuse Hriste, pomiluj me" A vi što ste na Jehovinim putu, jel se isto molite i pri tome i osenite znakom krsta? Koliko sam naučio od vas, to je "paganski simbol".Isto mi tako daj jedan primer, gde se Apostoli obraćaju Hristu, nakon vaznesenja...Bože naš Isuse Hriste?
Pa ne slediš. Ideš za Jehovom ko i ostali Jevreji. Hrišćanin bi postovao ove reči Gospoda kao reprezenta svoje hrišćanske vere:Ovo može reći onaj ko ne poznaje pismo.
A činjenice su ISTINA...a ona zapisana svakom ko hoće da je sledi i da je ne izokreće...nažalost malo je takvih...
Hrist nije došao radi sebe, već radi Jehove...niti radi ni govori išta od sebe, već SVE dobija od Jehove...
Da, sve što je bilo zlo, Jehova je zbrisao...
Isto će i Hrist uraditi u bliskoj budućnosti...Sam je rekao...
Daj mi jedan primer gde se neko moli Hristu nakon vaznesenja...?
Isto mi tako daj jedan primer, gde se Apostoli obraćaju Hristu, nakon vaznesenja...Bože naš Isuse Hriste?
Ovako ćemo veoma brzo saznati ko je na Hristovom i Apostolskom putu...
Nedao mi Bog da ne sledim Hrista I da ga ne slušam...
Za mene je svaka njegova reč Amin...
Hrist nije došao radi sebe, već radi Jehove.
Jes vala, zemljo otvori se da propadnem...
pseudohrišćaniOpet koješta. Hrist došao radi Jehove da propoveda ljubav kao najmiliju zapovest u ime Jehove koji ne da je uništavao gradove nego celu zemaljsku kuglu plavio?
I bez mogućnosti pokajanja? To Hristos ne zagovara a ni Njegova Otac nego jevrejska vera sa kojom nemamo ništa.
Pa malo mu se nih molilo dok je bio na zemlji. Vi ni dan danas kao ni ostali Jevreji. Ali bilo je slučajeva uglavnom u obliku molbi za izlečenje, među kojima je jedan od rimskih nevernika, pokazao više vere nego što ste vi svi na gomili ikad u Njega imali.
Dan danas mu se molimo istom Hristovom molitvom kao i apostoli: "Gospode Isuse Hriste, pomiluj me" A vi što ste na Jehovinim putu, jel se isto molite i pri tome i osenite znakom krsta? Koliko sam naučio od vas, to je "paganski simbol".
Pa ne slediš. Ideš za Jehovom ko i ostali Jevreji. Hrišćanin bi postovao ove reči Gospoda kao reprezenta svoje hrišćanske vere:
Еванђеље по Јовану 14:6-7 SB-ERV
»Ја сам Пут, Истина и Живот«, одговори Исус. »Нико не долази к Оцу, осим кроз мене. Да познајете мене, познавали бисте и мога Оца. Одсад га и познајете, и видели сте га.«
A vi, niti ga poznajete niti priznajete niti ga videste. To što pričaš je samo truli marketing.
PropadniJes vala, zemljo otvori se da propadnem...
To nema potporu u Bibliji to ti izmisljasХристос је Јахве.
Шта пише у Старом Завјету у чије ће се Име поклонити сва кољена на земљи а шта пише у Новом Завјету?To nema potporu u Bibliji to ti izmisljas
nek tebi bude i vakzemaljac ali to nije istina
Istina iz Biblije je jasna da je jedino Bog oduvek i zauvek JHVH Jehova Bog
jedini koji je Stvioritelj svega besmrtan
A Isus je jediunorodjeni Bozji Sin sto znaci da ima pocetak